Habi001 Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 1.5TSI nemají filtr pevných částic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 Hravec - Taky čekám až to spustí, potřebuji nakonfigurovat pro kolegu co mi to svěřil. Neměl to dělat, z 1,6 TDi přejde na 1,8 TSi :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 Jsem tady jediný, komu se facelift líbí? A předek víc než zadek. Neví někdo, jestli LED mají natáčení do zatáček? Odesláno z mého D6633 pomocí Tapatalk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 Ano, predni svetlomety full-LED maji ASF 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 Jsem tady jediný, komu se facelift líbí? Ano 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 Já bych to tak nehrotil, řekněme, že jsou ty oči jiný než na co jsme byli doposud zvyklí. Když so objevil FL měl jsem ještě možnost objednat pFL, ale nakonec jsem se rozhodl, že počkám na FL. Je pravda, že určitou roli v tom rozhodování hrály i nové výbavové prvky včetně infotainmentu. Už teď vidím, že toho nelituji. Budou v základu (metalu) nějaké nové barvičky? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 dvě nové barvy budou ž v KT22/2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 Ono ani nejde o to, že jsou ta světla 4, i když tedy navzdory domnělé popularitě nikdy úspěšná nebyla. Aspoň za mě jde o tu naprosto nesmyslnou různorodost designu a myslím, že to je důvod, proč se to většině lidí nelíbí. Nejsem designérem aut, no o design a architekturu se zajímám a dělám s ním už mnoho let a vždy jsem zastáncem 2 vět: "V jednoduchosti je krása" a "Detaily tvoří celek". V tomto případě neplatí ani jedno. Je to překombinované, tvarově vůči zbytku auta naprosto nesourodé a prostě to působí asi stejně, jako lepenková krabice, nalepená na Clio s novým názvem Thalia - taky nikdo nevěří, že to auto takto mělo vypadat... Ale abych nebyl opět za největšího netvora, podotýkám, že to každý může vidět jinak a je to jen můj názor 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 Mě více než vzhled děsí blížící se nasazení novinky pod kapotou - 1,5 TSI. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 Habi001 - díky, tak to se budu muset smířit se stávající nabídkou, do 22KT čekat nebudu _Denis_ - "V jednoduchosti je krása" a "Detaily tvoří celek" - svatá pravda, s tím souhlasím. stanmar - proč tě děsí? 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 stanmar: taky by me zajimalo proc? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 Ani se mu nedivím. V poslední době skoro každé nové TSi = velké problémy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 Sem si toho vsiml az ted, ale proc ma i ten FL zelenej podsvit tlacitek, ale na volantu je opet bila.. to to nemuzou dat rovnou cele do bile jako to ma S3 a kokodáq? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 (editace) před 7 hodinami, luban napsal: Habi001 - díky, tak to se budu muset smířit se stávající nabídkou, do 22KT čekat nebudu _Denis_ - "V jednoduchosti je krása" a "Detaily tvoří celek" - svatá pravda, s tím souhlasím. stanmar - proč tě děsí? před 5 hodinami, Martin Bednář napsal: stanmar: taky by me zajimalo proc? No moje řada motoru 1,8 Tsi nebyla pořádně vychytaná a to se dělala několik let... 1,4 TSi (ACT) - teprve krátce na pořádné závěry a hned k tomu přijde úplně nový motor 1,5 TSI. I když mě to mrzí, nevěřím vývoji natolik, abych neměl obavy z nějakých kiksů. Toť vše. Editováno: 2. Prosinec 2016, autor: stanmar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 Zase to bude víc ojebaný, tzv, rychlokvaška. Testovat to budou zase první majitelé.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 Objednávka z nutnosti, rozumu, nebo se ti to líbí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 Neměla by ta konfigurace být v osobním vláknu uživatele? ;-) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 Laurin v manuálu mě vždy pobaví. 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 Nekdo proste automat nechce,stejne jako ja bych ho nechtel... 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2016 Já bych automat taky nechtěl 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 3. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 Pridavam se do klubu priznivcu manualu! 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 Beuticek: měl bys jsi přijít na pokec k nám do klubového vlákna, aby tam těch, co mají ta auta ještě rádi trochu přibylo (já mezi ně patřím taky) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 Clinte, když jsi se narychlo zbavoval své 1,8 TSI tak jsi mluvil poněkud jinak o lásce ke značce.... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 To jsem byl naštvanej. A ty bys nebyl? Ale když jsem zhodnotil co bych mohl pořídit za klumpy jiných značek, vycházela mi v té době oktávka nejlépe. Hlavně se v ní cítím dobře, všechno mi sedí, ovládání, mám dost místa, spolujezdci i vzadu mají dost místa, velký kufr a motor dostatečný k mému ježdění. No a vlastně se mi trojka furt líbí.... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 3. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 I v době, když ho štve současné vrzání interiéru Já nejsem odpůrcem značky, ale ani naivní ovečkou. Některé věci zveličuji, to uznávám, ale vlastně to hlavně natruc těm, pro které jsou ta auta modlou, lepší než Rolls-Royce a bez kapky kritiky je vše nej a kdo tvrdí opak, je kretén. Jinak jsem naopak bývalým a dlouholetým fandou značky, který je zklamaný a zhnusený tím, co se s ní děje dle trendu dnešní doby.. Nic víc v tom není 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.