luban Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 Takže to bychom měli:https://www.novinky.cz/auto/428827-volkswagen-ukoncil-vyvoj-motoru-1-5-tdi-misto-nej-budou-hybridy.html Nevím už jestli to bylo tady v diskuzi nebo v jiném tématu, ale někdo se ptal jestli bude 1.5 TDI v OIII, takže tady máme odpověď. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 Takze TDI pouze 2.0?Snad se povede aspoň benzínová varianta 1.5TSI. Minimalne stejne dobre, jako soucasna 1.4TSI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 Troska PR... http://www.auto.cz/vyzkouseli-jsme-volkswagen-golf-1-5-tsi-evo-novy-motor-je-famozne-tichy-a-ma-riz-103237 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jude Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 (editace) Aleš: Nakoniec som dostal lepsiu ponuku v Femat autocentrum Praha. Spravime si s detmi vylet vlakom, navstivime rodinu a s5 pojdeme autickom Aspon ho trosku zabehnem Dovoz na SR: registracia na salon + vyvozne znacky. Povinne rucenie spravim na SR. Vsetko overene priamo u tetusky pri okienku na Magistrate Este musim preverit, ci sa da spravit aj havarijna na VIN-ko. Clint/Hurikan: Ako vravite kluci, na dobre sa caka Nie je to nicim konkretnym, je to samotnym modelom. Editováno: 9. Únor 2017, autor: jude 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 Zadný sedák sa v O2F vyklopí a položí a operadlo sa sklopí. V O3 sa sklopí len operadlo. Ak by som potreboval rovinu v O3, dá sa sedák vybrať ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nixberg Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 (editace) Stačí si připlatit za dvojítý dno. Nebo líp uděláš když si tam dáš desku s tlumící výplní k ztlumení toho šílenýho dunění a bouchání co vydává zadní náprava + MQB platforma. Editováno: 9. Únor 2017, autor: nixberg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 Nad tým uvažujem, no stále budú sedačky šikmo. Sedák sa nedá úplne vybrať ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 Jude, jsem rád, že jsi se domluvil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 Před hodinou, Jao napsal: Nad tým uvažujem, no stále budú sedačky šikmo. Sedák sa nedá úplne vybrať ? Dá, ale jen jednou:-). I bez sklopení je to s dvojitou podlahou téměř rovina. Pokud tam dáš něco těžšího je to rovné. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 Super, to je dobrá správa. Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 Kde to má potom prístup k palivovému čerpadlu v nádrži ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 Tak to si dám teda pozor. Už som si plánoval, ako to odtiaľ vytrhnem :-) Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 před 9 hodinami, Aleš_BX napsal: a to skutečně, mě to jeden magor zkoušel kdysi odklopit, když jsme jeli na lyže a od té doby nejde pravý přední roh sedáku nacvaknout zpět, ani servis tomu nepomohl... Musí se objednat nová sada cvočků na přichycení. Mají být jen jednorázové. Taky jsem to měl urvané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 http://www.autoforum.cz/testy-aut/prvni-test-skoda-octavia-2017-jaky-je-kabanuv-pohrobek/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 (editace) Aspoň někdo kdo řekl doopravdy co jsi o faceliftu mysli a neleze Škodovce do .... Editováno: 10. Únor 2017, autor: bitttpower 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 K designu se vyjadrovat nechcu, ale clanek ma celkove hlavu a patu. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 před 3 hodinami, Aleš_BX napsal: nicméně jsem si myslel, že už se tu zúčastnění dohodli, že se tu design O III FL probírat dále nebude, prosím, zkusme to respektovat.... Už by bylo načase se držet myšlenky páně Aleše_BX. OIV sem skutečně v žádném případě nepatří a tak bylo také naloženo s příspěvky o ní atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 (editace) Dnes jsem si prohlídl bílou variantu. Jak se mně líbila se tedy vyjadřovat nebudu. Co se vnitřku týče - materiály přístrojovky podle všeho stejné, potahová látka (verze Style) vypadala stejně, jen měla jiné a členitější prošití. Dekorační lišty ve dveřích s osvětlením, materiálově oproti předFL podle mě posun vpřed. Oproti fotkám jsou naživo zadní světla vcelku dost odlišná od původních "plochých". Mám dojem, že upravený je i zadní nárazník. Rádio bylo bohužel ještě polepené a věnoval jsem se hlavně Kokodáku, takže to jsem nezkoumal. Nějakou dobu už se dává do kufru jiný materiál filcu. Naživo je hezčí, než na fotkách. Byť se mně asi líbí víc původní varianta. Editováno: 10. Únor 2017, autor: bojler 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Zadní nárazník je upraven u klasické Octy. U RS a Scout stejny. Zadni svetla, mas pravdu jsou vypoulenejsi. Ovsem pouze u LED provedeni. U socky si pujcili "sklo" z predFL varianty. To mam primo od kamarada v jejich vyvoji (Hella - mam i schema zapojeni). Nicmene pasuji s nacvaknutim noveho konektoru do predFL zastavby. A co myslis prositim? Pristrojovka je prosita? Asi myslis sedacky (?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Prošití jsem myslel u potahů. Bohužel se nedostavila látka na loketní opěrky ve dveřích (jako třeba u Fabie). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Ok, pak mi doslo, ze asi myslis sedacky. Te latky ve dverich je skoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 V 8. 2. 2017 na 13:19, iphonik4 napsal: Hm tak po informaci o Kabanovi asi musim zmenit to, co jsem napsal o par komentaru nahoru. Ze cekam na OIV RS. Jestli tam zas daji nejakeho Frantu, kterej stvoril treba dvojkovou Octavii, Roomster, dvojkovou Fabii ci Yeti a dvojkovy Superb, ktere pak musel Kaban faceliftem napravovat, tak uz me Skodovka ve svem showroomu neuvidi... takze vlastne cela modelova rada stala za hovno jeste ze to kaban zachranil a sjednotil to ze spousta lidi nepozna jestli jede octavka,rapid nebo fabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Do je dosti smutne, kdyz nepoznas jestli jede Fabie, Octavie a nebo Rapid [emoji4] nicmene je to tezky OT a jediny co bych k tomu rekl je, ze sjednoceny designovy jazyk je punc luxusu znacky. Uz i Korejci to zacli chapat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 neboj ja poznam.aha takze ted budou jezdit vsechny skodovky 4oke prave proto udelal faceliftu 4 oci aby se to odlisilo od rapida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Podstatný je pocit za volantom a nie z chodníka chytať očami, čo to bolo za Škodovku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.