Září 27, 20186 r 4 Jtfcobra Však jsem se taky bál A teď vážně, kód pro ABS jsem už našel, ale nenašel jsem žádné info k problému s nabídkou volby v kanále SS. Pokud neznáš odpověď na mou otázku., nech si nepřínosné příprcy příště pro sebe starostův syne Chytrolíne .
Září 27, 20186 r před 5 hodinami, jsmach napsal: 4 Jtfcobra Však jsem se taky bál A teď vážně, kód pro ABS jsem už našel, ale nenašel jsem žádné info k problému s nabídkou volby v kanále SS. Pokud neznáš odpověď na mou otázku., nech si nepřínosné příprcy příště pro sebe starostův syne Chytrolíne . Trochu slušnosti, tohle není bulvár, máš tu 11 příspěvků a už si přisprostlý. 19-Can Gateway 10- Adaptation Kanal: Start_stop_voltage_limit change to: 12.1V ( standard is 7.6V) Upraveno Září 27, 20186 r od KarelM
Září 30, 20186 r omlouvám se z pozdní reakci, je to vinou moderátora, který mě zablokoval (2denní ban), když jsem se bránil urážce jednoho zdejšího zaplevelovače diskuse, který místo předávání konkrétních zkušenosti, použil invektivy vůči mé osobě a já ho na oplátku nazval jménem pohádkové postavy Chytrolínem. A teď ke čtvrtečním reakcím na můj příspevek: 4 Pitrs2 , který se ptá:"Proč řešíš Stop/Start v jednotce ABS? To se má měnit v Gateway..." Já odpovídám: Neřeším, byly tam v samostatných řádcích položeny dvě různé otázky, jedna se ptala na bezpečnostní kód (PIN) do modulu ABS, z důvodu aktivace asistenta rozjezdu do kopce ( kód jsem již dohledal sám bez pomoci zde diskutujících, měly by být pro jednotku 03 ABS 40168 a 20103) 4 KarelIM, který mi radí: "change to: 12.1V ( standard is 7.6V)" Já odpovídám: Když si přečteš můj příspěvek ještě jednou, zjistíš, že tvá rada pro mne není novinkou, narazil jsem bohužel na další dvě varianty Kanalu: Start_stop_voltage_limit , varianty jsou: - na mém autě 1/2015 bez S/S (tudíž jen pro zajímavost, vypnutí na něm řešit nemusím) v položce mezního napětí volba nastavení nikoliv VOLTů, ale PROCENT - u kolegy cca 6/2017 se S/S (kde jsem chtěl S/S deaktivovat) v položce mezního napětí volba INVALID a v nabídce na změnu jen 2. možnost NO INVALID , žádné okno pro volnou změnu hodnoty napětí tam není, na rozdíl od mého auta, kde je alespoň okno pro volnou volbu procent. Upraveno Září 30, 20186 r od jsmach
Září 30, 20186 r Caute, je tu niekto prosim zo zapadneho slovenska, pripadne z moravy, kto by mi vedel nakodovat par veci na O3 2013? Dakujem pekne
Říjen 3, 20186 r Ahoj, teď se zeptám trochu OT, ale snad nedostanu hned ban. U druhého auta, GVII MR2018 řešíme, jestli jde aktivovat čtení dopravních značek. Má to ACC a Lane assist, rádio základní bez telefonu, budíky základní a zatím, co jsem našel návody, tak nefungovaly. Viz. postup tady, kdyby někdo chtěl kouknout http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=290&t=349317 Děkuji Upraveno Říjen 3, 20186 r od guam
Říjen 3, 20186 r čtení značek lze aktivovat, ovšem bude házet chybu protože nemáš navigaci. čtení značek funguje společně s navigací, rychlostní limity se kombinují s údaji v mapě. není problém aktivovat
Říjen 4, 20186 r Ahoj, zkoušel někdo dodělat funkci hlasového ovládání v O3 Trumf ?? Multimediální volant potřebné tlačítko má a na infotainmentu to tlačítko je taky.
Říjen 4, 20186 r @osobne vkládám fotku co dával @masmar ve formátu pro iPhone, aby to bylo vidět přímo zde bez nutnosti převodu externě.
Říjen 4, 20186 r Musíš odemknout v infotaiment, ale funguje tak blbě, že to nemá cenu. Max App-conect, či Android-auto, a ovládání google, např Waze.
Říjen 4, 20186 r Myslel jsem to tak, když mám přes BT spárovanej telefon, tak abych nemusel lovit někde v telefonním seznamu. Zahulákám jméno volaného atd. Nemám foun ani s Jabkem ani s Droidem. Upraveno Říjen 4, 20186 r od Macouch
Říjen 4, 20186 r Podařilo se mi stáhnout přehled všeho možnýho, co lze kódovat pro MQB, sice v němčině, už jsem si vypnul S/S a ještě přemýšlím, že si nakóduju svícení zadních obrysovek v režimu AUTO Tak přikládám. Možnosti kódování MQB.docx
Říjen 4, 20186 r Přesně tak. Na základní a lehce pokročilé kódování postačí Carista a adapter ELM327.
Říjen 5, 20186 r Borci, eště jedna otázka, akorát nevím přesně jestli to bude patřit sem nebo do sekce motor. Chci změnit interval výměny oleje z 30.000 na 15.000, prodloužený servisní interval změnit na pevný. A nebo to nejde a budu si to muset pamatovat ?? O3 mám teď zbrusu novou. Dík, Macouch
Říjen 5, 20186 r Taky se na to chystam.mám najeto 20t po výměně předchozím majitelem. Takže chci to z 30 stáhnout na 15. Předpokládám. , že vyměním olej a v nastavení intervalů jen změním hodnoty. Uvidím, příští týden to zkusím spáchat.
Říjen 5, 20186 r jasne, prvni vymenu si pohlidam, taky mi jde vlastne o to zmenit hodnotu z 30.000 na 15.000
Říjen 12, 20186 r Kdo má dokódováno rozpoznávání dopravních značek a nemá navigaci. Jak funguje ukončení omezené rychlosti? Ukončí to jen značka konec omezení, případně Joná jiná, rychlost omezující značka, nebo to ukončí třeba i značka začátek/konec obce, případně další faktory? Upraveno Říjen 12, 20186 r od guam
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.