Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

4 Jtfcobra

Však jsem se taky bál 

A teď vážně, kód  pro ABS jsem už našel, ale nenašel jsem žádné info k problému s nabídkou volby v kanále SS. 

Pokud neznáš odpověď na mou otázku.,  nech si nepřínosné  příprcy příště pro sebe starostův syne Chytrolíne  .

Proč řešíš Stop/Start v jednotce ABS? To se má měnit v Gateway...

před 5 hodinami, jsmach napsal:

4 Jtfcobra

Však jsem se taky bál 

A teď vážně, kód  pro ABS jsem už našel, ale nenašel jsem žádné info k problému s nabídkou volby v kanále SS. 

Pokud neznáš odpověď na mou otázku.,  nech si nepřínosné  příprcy příště pro sebe starostův syne Chytrolíne  .

Trochu slušnosti, tohle není bulvár, máš tu 11 příspěvků a už si přisprostlý.

19-Can Gateway

10- Adaptation

Kanal: Start_stop_voltage_limit

change to:  12.1V ( standard is 7.6V)

Upraveno od KarelM

omlouvám se z pozdní reakci, je to vinou moderátora, který mě zablokoval (2denní ban), když jsem se bránil urážce jednoho zdejšího zaplevelovače diskuse, který místo předávání  konkrétních zkušenosti, použil invektivy vůči mé osobě a já ho na oplátku nazval jménem pohádkové postavy Chytrolínem.

A teď ke čtvrtečním reakcím na můj příspevek:

4 Pitrs2 , který se ptá:
"Proč řešíš Stop/Start v jednotce ABS? To se má měnit v Gateway..."

Já odpovídám:  Neřeším, byly tam v samostatných řádcích položeny  dvě různé otázky, jedna se ptala na bezpečnostní kód (PIN) do modulu ABS, z důvodu aktivace asistenta rozjezdu do kopce ( kód jsem již dohledal sám bez pomoci zde diskutujících, měly by být pro jednotku 03 ABS  40168 a 20103)

4 KarelIM, který mi radí:

"change to:  12.1V ( standard is 7.6V)"

Já odpovídám:  Když si přečteš můj příspěvek ještě jednou, zjistíš, že tvá rada pro mne není novinkou, narazil jsem bohužel na další dvě varianty Kanalu: Start_stop_voltage_limit , varianty jsou:

- na mém autě 1/2015 bez S/S (tudíž jen pro zajímavost, vypnutí na něm řešit nemusím) v položce mezního napětí volba nastavení  nikoliv VOLTů, ale PROCENT

- u kolegy cca 6/2017 se S/S (kde jsem chtěl S/S deaktivovat) v položce mezního napětí volba INVALID a v nabídce na změnu jen 2. možnost NO INVALID , žádné okno pro volnou změnu hodnoty  napětí tam není, na rozdíl od mého auta, kde je alespoň okno pro volnou volbu procent.

Upraveno od jsmach

Caute, je tu niekto prosim zo zapadneho slovenska, pripadne z moravy, kto by mi vedel nakodovat par veci na O3 2013? Dakujem pekne

Mozno by som tiez vedel pomoct v BA, lenze ja to nerobim profesionalne

Ahoj, teď se zeptám trochu OT, ale snad nedostanu hned ban. U druhého auta, GVII MR2018 řešíme, jestli jde aktivovat čtení dopravních značek. Má to ACC a Lane assist, rádio základní bez telefonu, budíky základní a zatím, co jsem našel návody, tak nefungovaly. Viz. postup tady, kdyby někdo chtěl kouknout http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=290&t=349317 

Děkuji

Upraveno od guam

čtení značek lze aktivovat, ovšem bude házet chybu protože nemáš navigaci. čtení značek funguje společně s navigací, rychlostní limity se kombinují s údaji v mapě. není problém aktivovat

Pak že to nejde...

IMG_4283.jpg

Upraveno od masmar

Nejaky standardni format obrazku by nebyl?

@masmar Skvely, jak..? :D

Coze nejde SPORT mod jde ale jen u Columbusu .:)))) 

Ahoj, zkoušel někdo dodělat funkci hlasového ovládání v O3 Trumf ?? Multimediální volant potřebné tlačítko má a na infotainmentu to tlačítko je taky.

@osobne vkládám fotku co dával @masmar ve formátu pro iPhone, aby to bylo vidět přímo zde bez nutnosti převodu externě.

IMG_4283.thumb.jpg.f3f350497209a7c8b51a6d2ab3844ad2.jpg

Musíš odemknout v infotaiment, ale funguje tak blbě, že to nemá cenu. Max App-conect, či Android-auto, a ovládání google, např Waze.

Myslel jsem to tak, když mám přes BT spárovanej telefon, tak abych nemusel lovit někde v telefonním seznamu. Zahulákám jméno volaného atd. Nemám foun ani s Jabkem ani s Droidem.

Upraveno od Macouch

Podařilo se mi stáhnout přehled všeho možnýho, co lze kódovat pro MQB, sice v němčině, už jsem si vypnul S/S a ještě přemýšlím, že si nakóduju svícení zadních obrysovek v režimu AUTO Tak přikládám.

Možnosti kódování MQB.docx

Kopu vecí ide jednoducho v Caristovi. S/S i tie obrysovky...

Přesně tak. Na základní a lehce pokročilé kódování postačí Carista a adapter ELM327.

Borci, eště jedna otázka, akorát nevím přesně jestli to bude patřit sem nebo do sekce motor. Chci změnit interval výměny oleje z 30.000 na 15.000, prodloužený servisní interval změnit na pevný. A nebo to nejde a budu si to muset pamatovat ?? O3 mám teď zbrusu novou.

Dík, Macouch

Jde to při výměně oleje. Obávám se že první výměnu si budeš ale muset pohlídat.

Taky se na to chystam.mám najeto 20t po výměně předchozím majitelem. Takže chci to z 30 stáhnout na 15. Předpokládám. , že vyměním olej a v nastavení intervalů jen změním hodnoty. Uvidím, příští týden to zkusím spáchat.  

jasne, prvni vymenu si pohlidam, taky mi jde vlastne o to zmenit hodnotu z 30.000 na 15.000

Nechal jsem si to změnit v AS při výměně v 45 tis., od té doby to mám po 15.

Kdo má dokódováno rozpoznávání dopravních značek a nemá navigaci. Jak funguje ukončení omezené rychlosti? Ukončí to jen značka konec omezení, případně Joná jiná, rychlost omezující značka, nebo to ukončí třeba i značka začátek/konec obce, případně další faktory?

Upraveno od guam

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.