stonek Vloženo 21. Únor 2023 Sdílet Vloženo 21. Únor 2023 Ano, taky 2,5 (17'). Je to za mě OK. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 21. Únor 2023 Sdílet Vloženo 21. Únor 2023 2,3 komfort 2,6 eco (nemám DCC) Leto R19 Zima R17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
linomaniac Vloženo 22. Únor 2023 Sdílet Vloženo 22. Únor 2023 ja tez na eco, alebo na inych autach +0,2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 8. Březen 2023 Sdílet Vloženo 8. Březen 2023 Rozdiel v spotrebe 2,2 vs 2,6 cca 0,1l/100km, ale otras na 2,6 ako to mlati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. Březen 2023 Sdílet Vloženo 8. Březen 2023 2,2 ? A to máš jako nejnižší na štítku ? Pokud ano, nemám námitek, pokud ne tak více namáháš a opotřebováváš bočnice pneu. Za mě je to fakt málo s přihlédnutím k tomu, že většinou nejezdím sám : (viz štítek na mém 2,0 TSi/206 kW): Aktuálně mám 2,5 vepředu a 2,7 vzadu a žádný problém na 18" s mlácením nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 8. Březen 2023 Sdílet Vloženo 8. Březen 2023 S tymi stitkami je to take osemetne. Tie udaje sa menia v priebehu vyroby :) Na S3 Combi predFL som mal podla stitku fukat predne na 2,2. Na S3 Lift FL mam predne fukat podla stitku 2,5. Pritom mam identicky motor 2,0TDI 110kW. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. Březen 2023 Sdílet Vloženo 8. Březen 2023 (editace) To bude asi v pořádku - záleží zřejmě na hmotnosti daného vozu ( a ta je v závislosti na výbavě různá i při stejné motorizaci). Editováno: 8. Březen 2023, autor: stanmar doplnění textu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 8. Březen 2023 Sdílet Vloženo 8. Březen 2023 Řešíte tady desetiny a kontroloval si někdy někdo tlakoměr, jak dobře ukazuje??? 2 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Březen 2023 Sdílet Vloženo 8. Březen 2023 Přesně.My máme kalibrovaný měřák a jeden borec donesl na kontrolu 5 klasických ručních pneuměřičů a to byla sranda,jaký měly rozptyl... 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. Březen 2023 Sdílet Vloženo 8. Březen 2023 No právě... Používám aktuálně tento ale jestli měří přesně nevím. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 8. Březen 2023 Sdílet Vloženo 8. Březen 2023 (editace) Mám stejný, stále funkční, přesnost též neznám a je se mnou velmi dlouho, myslím že mi měřil tlak už na Š 105 Editováno: 8. Březen 2023, autor: Mira96 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Březen 2023 Sdílet Vloženo 8. Březen 2023 No kdo toto nemá, tak to je nejspíš druhorozený syn, na kterého nedošlo :-) 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 9. Březen 2023 Sdílet Vloženo 9. Březen 2023 Ja používam kompresor od Xiaomi a následne kontrolujem profi meračom od Kovo Brno :D 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 9. Březen 2023 Sdílet Vloženo 9. Březen 2023 Profimerak muze bejt jakej chce jestli neni kazdorocne kalibrovanej tak muze merit stejne na hovno jako z tesca za 150,- 😀 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 9. Březen 2023 Sdílet Vloženo 9. Březen 2023 Tak minimálne 30 rokov ma :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dsounds Vloženo 28. Září 2024 Sdílet Vloženo 28. Září 2024 Zdravim, na infotainmentu mam neco jako "Kontrola tlaku v penumatikach", vysvetleni ze to mam zkontrolovat podle tabulky manualne a pak tlacitko "SET", To znamena ze mereni (kontrolu tlaku) mam pres ABS a pri nakupu nove sady kol nemusim brat jednotlive merice do kazdeho kola. Chapu to spravne? Diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 28. Září 2024 Sdílet Vloženo 28. Září 2024 Ano. Měří to rozdíl v otáčkách kol. Upuštěný má menší obvod a tím pádem se točí rychlejc. A při určitým rozdílu se rožne hláška. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr42 Vloženo 12. Února Sdílet Vloženo 12. Února V 14. 7. 2016 na 18:23, Plzeňáček napsal: Tady zadna elektronicka cidla jako v Hnujdae nejsou, hlida to pouze zmenu otacek kola oproti ostatnim, coz bere data normalne z cidel a jednotky ABS, takze se nic kodovat nemusi. No právě toto téma jsem hledal. Tak se potřebuji zeptat a musí tam být ty TPMS měřiče tlaku nebo nemusí? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman63 Vloženo 12. Února Sdílet Vloženo 12. Února Nemusí, stačí obyčejné bezdušové ventily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr42 Vloženo 12. Února Sdílet Vloženo 12. Února V 8. 3. 2023 na 17:20, stanmar napsal: No právě... Používám aktuálně tento ale jestli měří přesně nevím. Mám ten samý a kdysi se to zkoušelo a srovnávalo , tak prý údajně je nejlepší nejpřesnější měření Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr42 Vloženo 12. Února Sdílet Vloženo 12. Února Před hodinou, roman63 napsal: Nemusí, stačí obyčejné bezdušové ventily. Tak to moc velké díky , já totiž teď kupoval nové kola + pláště a jeden známý mě tvrdil taky že to tam k ničemu není, tak jsem to vzal bez těch TPMS nesmyslů. Tak díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo 14. Února Sdílet Vloženo 14. Února pokial na starych kolesach maš TPMS a na novych mat nebudeš tak ti bude svietit kontrolka tlaku pneu a pokial to neodkoduješ tak to nezhasne. daj fotku ake maš ventilky na starych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman63 Vloženo 14. Února Sdílet Vloženo 14. Února Pokud jedna kola mají TPMS ventily, tak i druhý sada musí mít TPMS ventily. Naštěstí škodovka v 99% případů používá nepřímý způsob měření tlaku (přes ABS), takže TPMS ventily jsou u škodovek docela raritou a používají se běžné bezdušové ventily.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 14. Února Sdílet Vloženo 14. Února Tak rarita to byla u škodovky doteď. Přímé měření RKDS teď už u nových aut začíná být čím dál častěji(u vyšších tříd). Jestli je na autě přímé měření tlaku v pneu RDKS z výroby, tak nová kola je musí mít taky, případně je domontovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo Pátek v 14:59 Sdílet Vloženo Pátek v 14:59 Priame meranie je u Škodovky už nejaký čas voliteľná výbava. Ak si za to nepriplatíš, tak máš klasicky meranie cez ABS. U Superb III bol v konfigurátore príplatok za priame meranie 140 € (v roku 2022). Vzhľadom na to, že tie senzory sú zbytočná starosť a výdaje navyše, málokto si zvolil auto s týmto príplatkom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.