Omik Vloženo 29. Červen 2016 Sdílet Vloženo 29. Červen 2016 Mate zkušenosti s opravou či vymenou? Cena noveho? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeKemadec Vloženo 29. Červen 2016 Sdílet Vloženo 29. Červen 2016 Kolik najeto jen tak pro zajimavost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 30. Červen 2016 Sdílet Vloženo 30. Červen 2016 Zkušenosti nemám, ale kdyby mě to potkalo, tak bych zkusil toto http://www.dpf-tech.cz/ Taky by mně zajímalo kolik máš najeto, jak starý a v jakém režimu (dálnice/město?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 9. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2017 Trošku to tu oživím. Co říkáte na toto čištění? http://dpf.cz/cisteni-dpf.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 10. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2017 Já osobně bych do chemického čištění nešel. Nikdo to nedoporučuje. Navíc dnes stojí nový dpf třetinu dřívější ceny a je to oreginal, který opět 250 000 bez potíží najezdí to ti žádné čištění nezaručí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterko12 Vloženo 7. Října Sdílet Vloženo 7. Října Neví někdo proč se mi nerozsvicuje kontrolka dpf? Mám s tím autem zatím najeto jen 1500km a jezdím denně cirka 16 km (někdy i 50) a něják to nešetřím ale kontrolka furt nikde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Října Sdílet Vloženo 7. Října A proč by se měla rozsvěcovat? Přečti si návod k autu, tam se píše, kdy svítí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterko12 Vloženo 7. Října Sdílet Vloženo 7. Října No já nevím, podle mě by se měl regenerovat i pasivně ale známej říkal že mám asi vykuchaný dpf když se ještě nerozsvítila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterko12 Vloženo 7. Října Sdílet Vloženo 7. Října A z toho co je v návodu nejsem taky dvakrát chytrej: Filtr pevných částic zachycuje saze z výfukových plynů. Saze se shromažďují ve filtru a pravidelně se tam spalují. Pokud svítí kontrolní světlo , je filtr zanesený sazemi. Pro vyčištění filtru je třeba, pokud to umožňují podmínky provozu » , jet alespoň 15 min nebo do zhasnutí kontrolního světla se zařazeným 4. nebo 5. rychlostním stupněm (automatická převodovka: poloha S) rychlostí nejméně 60 km/h při otáčkách motoru v rozmezí 1 800-2 500 1/min. Kontrolní světlo zhasne až po úspěšném vyčištění filtru. Pokud se filtr nevyčistí, kontrolní světlo nezhasne a začne blikat kontrolní světlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Října Sdílet Vloženo 7. Října Co ti na tom není jasný? Kontrolka nesvítí = vše je OK. Kontrolka svítí = postupuj podle návodu. Jestli máš podezření, že systém DPF není v pořáídku = servis. Tečka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterko12 Vloženo 7. Října Sdílet Vloženo 7. Října Takže se nemám stresovat i kdyby se nerozsvítila ani po roce co s tím budu dennodenně jezdit? To není pravidlo že se po nějákých x kilometrech rozsvěcuje a chce vypalovat? (tak mi to bylo prezentováno, proto se ptám) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Října Sdílet Vloženo 7. Října Ne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 7. Října Sdílet Vloženo 7. Října (editace) Před hodinou, peterko12 napsal: Takže se nemám stresovat i kdyby se nerozsvítila ani po roce co s tím budu dennodenně jezdit? To není pravidlo že se po nějákých x kilometrech rozsvěcuje a chce vypalovat? (tak mi to bylo prezentováno, proto se ptám) Mlho, uz ...... Ted vazne. Kontrolka DPF se rozsviti, jen pokud je nejaky problem se systemem filtrace spalin. Takze bud v klidu dokud se ti kontrolka nerozsviti. Az se rozsviti, zacni resit. Ja aktualne 300tkm a jeste mi nesvitila. Editováno: 7. Října, autor: koudy_123 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 8. Října Sdílet Vloženo 8. Října Když je vše v pořádku, a máš delší jízdy (co popisuješ stačí), tak si vypalovaní ani nevšimneš. Poznáš ho jen zvýšenými otáčkami na volnoběhu. Ale pozor, v chladnějším počasí, jsou zvýšené otačky taky, než se motor zahřeje. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.