S.M-A-RT Vloženo 4. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2016 Zdravim, neresil jste nekdo samovolne vymazani hodnot v palubnim pocitaci? Puvodne jsem mel podezreni na spatnou baterku, jenze ta pri mereni vypada v poradku. Hlavne je divne, ze se smazou jen udaje o najezdu 1 (a asi i 2, to jsem zapomnel zkontrolovat) a s tim i prum rychlost, spotreba apod. Nicmene hodiny si pamatuje a TRIP na druhem budiku take zustava, neorigo radio se take nesmaze. Jednou jsem si vsiml, ze s pri startu rucicka teplomeru trochu rozvibrovala ale hned to ustalo (nevim jestli to muze mit souvislost). Je mozne, ze je pamet PC citlivejsi na pokles nez treba ostatni udaje (hodiny a druhy displej)? Zkusim ukrast baterku z druheho auta jestli se neco zmeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 4. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2016 A nenuluje se ti jen paměť 1? Ta se nuluje po 2 hodinách nečinosti auta. Paměť 2 se nuluje když najedeš 99 hodin nebo 9999 km. Tvoje příznaky tomu odpovídaj. Řešilo se to tady milionkrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2016 No jo, pokud tam tedy nemá nějakého šotka, tak zase nehledal ani na foru a ani v manuálu... Témata jsem sloučil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.M-A-RT Vloženo 5. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2016 (editace) Prave ze jsem to vcera zkouknul a resetuji se obe pameti A vymaze se to obvykle po cca 30 minutach vypleho motoru pri nasledujicim startu, asi to bude kratkodobe podpeti. Neco o samovolnem mazani jsem cetl, ale jak jsem to vcera kontroloval tak se smaze vsechno krome hodin (najezdy, spotreby, dojezd a vse ostatni). EDIT: Byla to baterie, vyměnil jsem jí za druhou a nyní se nic nemaže (asi jen jednička, ale to jsem zatím nepozoroval). Editováno: 9. Červenec 2016, autor: S.M-A-RT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.d Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 Taky jsem měl stejný problém a taky byla na vině baterie, i přesto že při měření se jevila OK. Výměna vše vyřešila a už půl roku jezdím bez problémů.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.