Publikováno Červenec 11, 20169 r Ahojte, nevite jak je to s novyma Octavkama, co maji policajti. Meri i auta za sebou? Dneska je hezky, rovnej usek dalnice, relativne prazdno, vypaluju DPF filtr... Ani jsem si nevsiml civilni modre Octavky, ktera jela vedle v pravem pruhu... Hodila blinkr, prejela prede me, pustila modre svetla a zacala ujizdet a stihat auto co jelo pred ni a slahla si ho na odpocivalo. Nekde jsem slysel ze by mohli merit i dozadu. Mate s tim nekdo zkusenosti?
Červenec 12, 20169 r Pokud vím, tak radarovou hlavu mají jen vpředu. Jestli umí pasiv i dozadu nevím, ale moc pravděpodobně to nevidím.
Červenec 12, 20169 r Mám pocit že Passati uměli a za sebou. A jestli se nemýlím, nevidím důvod proč by to Octy neuměli taky.
Červenec 12, 20169 r Passat R36 to s Polcam umí, ale zadní kamera je méně kvalitní, tak to pokud vím moc nepoužívají. Novější Passat s Ramerem zadní kameru k měření nepoužívá. Pokud ji vůbec má. O3 má Ramer, tam nevím, jestli na něj mají napojenou zadní kameru.
Červenec 12, 20169 r Obe dve kamery jsou v Passatech s Polcamem stejne. Pokud je auto vybaveno radarem, tak meri radarovou hlavou a ne kamerou. Radarovou hlavu ma pouze vpredu. Auta s radarem maji take obe dve kamery, ale neslouzi k mereni. Upraveno Červenec 12, 20169 r od osobne
Červenec 12, 20169 r Autor To jsem si myslel. Ta kamera v zadu muze podle me spise jen dokumentovat nespravne napr nespravne predjizdeni a telefonovani. Ten objektiv je natolik malej a jeste za tmavym sklem, ze to nic moc kvalitniho produkovat nebude.
Červenec 13, 20169 r Přesně tak, Ramer 10 umí fungovat v pasivním režimu, jen s kamerou a srovnáním rychlosti. Ale nevím, jestli to umí i se zadní kamerou.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.