atta Vloženo 11. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2016 (editace) Cau Hátépéčkaři , Nemáte někdo stejný problém při startu jako já . Stává se to nejčasteji při raních startech, docela by mě zajimalo čím to může být , klapka je vyčištěná a nastavena, auto ma 40000 km a po výměně komplet rozvodů a bez jinych problemů ,diag. bez chyb, spotřeba perfektní . nemohlo by to třeba způsobovat teplotní čidlo motoru?Motor 51kw . Našel sem stejné video na YT. https://www.youtube.com/watch?v=Mqs6It3SEt8 Editováno: 11. Srpen 2016, autor: atta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 40 tisic a vymena rozvodu? :-O .. detekce validnosti cidla je kupodivu jednoducha ... proste ho odpoj a sleduj zmeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atta Vloženo 16. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2016 No rozvody sem delal při 35000 , řetaz při startování chrastil jak blazen . Škoda zavedla longlife po 35000 se mení olej a rovnou celej motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 16. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2016 stejný problém zde: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atta Vloženo 17. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2016 Díky za info , soft by to taky mohl bejt, zkoušel sem před startem odpojit čidlo teploty a auto nenastartovalo vubec , po zapojení chytlo pekně že si to přidalo a hned otačky spadly. Zkusím najit navod na čtení dat čidla k jednotce po ranu za studena přes VCDS. Nemám tam budík s teplotou , jen ty zkur. dvě kontrolky, po delším stání se vždy rožne modrá. Přítelkyni to taky občas udělá na A3 1.6FSI ale tak jednou za měsíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atta Vloženo 22. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 Tak po dlouhém zkoušení závada odstraněna , pokud startuju se zmáčklou spojkou startuje normálně. Asi má převodovka velký odpor za studena při startu tak se to zakucká Kdyby se někomu hodilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomina87 Vloženo 23. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2016 No, dle mého neodstraněna, protože já tento motor i tohle auto mám také a nic takového mi to nyní nedělá.. To zakuckání na začátku mohou být svíčky - kdy byly měněné? Mění se každých 30tkm.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atta Vloženo 23. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2016 Svíčky původní 41500 km , 30tkm je zbytečně brzo , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomina87 Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 Vyměň je..věř mi ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atta Vloženo 24. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 Za 500 km budu dělat olej tak to udělám komplet i se svíčkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.