konwas design Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 Ahoj Vsem, nevim zda se to uz v nejakem vlaknu neresilo, ale nic jsem nenasel. Mam v planu na Jette tlumit kufr. Mam sice sedan a trochu vic plechu v kufru nez v Octavii, ale jde mi o vrzani od basu. Mam sice slabsi woofer, ale auto se umi krasne rozvibrovat a do rytmu vrzat. Samozrejme mi to vadi jak z pozice ridice, tak i kdyz vylezu z auta. Odbornik na Hifi mi doporucil objednat 6ks tohoto tlumiciho materialu. Problem je ze nevim zda mi vrze ta vrchni cast kufru pod oknem a nebo podlaha kufru. Mate nekdo zkusenost? Zaroven tu cast pod oknem bych chtel udelat nejak pekne a libive. Premyslel jsem, ze bych jeste na platy tlumeni nalepil akustickou penu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 1,5mm tlouš´tka není příliš mnoho, raději bych použil STP anticor minimum 1.8mm, tím dojde k nežádoucím rezonancím plechů, pokud dáš do kufru i ten molitan změní zvuk toho subwooferu. Molitan slouží pro rozbití stojatého vlnění a zpětnému odrazu vln, proto se dává do ozvučnic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konwas design Vloženo 12. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 A zmeni zvuk k horsimu? Nevis co vic rezonuje? Jestli podlaha nebo ten plech pod oknem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 Bude jich trochu méně. Vlez do kufru a pusť si hudbu a zkoušej. Často rezonují lampička v úchytech a kabeláž co vede v bocích kufru. A samo pak nepořádek co je v rezervě. My automaticky tlumíme celý prostor. Podlaha kufru je základ. http://www.toyopneu.cz/cs/octavia-1-4x4-kompletni-tlumeni-vozu.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konwas design Vloženo 12. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 Jasny diky nevis kolik vazil tak cca celej material na aute? Nechci zas, aby to auto bylo o 50kg tezsi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 Tuším že celá octavia spolkla nějakých 23kg tlumícího materiálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.