Pep10 Vloženo 25. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2016 Ahoj, z ničeho nic začala vypadávat potkávací světla, jedu, přestanou svítit, vyměním žárovky, fungují, když je jen prohodím, tak nefungujou. Po nějakém čase se dají opět vrátit a chvíli zase fungujou, dokavaď nepřestanou. Prasklé nejsou. Relé? Spínač? Co s tím? Díky. Fabie 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Prohozením myslíš výměnu levou za pravou? Já bych tipoval spínač světel, ale jsme v sekci fábule 1, ty ještě měly posilovací relátka na světla - "dvojky" už mají světla spínaný přímo spínačem u kolena ... Podle toho bych šel i kontrolovat věci. Určitě to chce nějakej měřák a mít možnost kontrolovat celistvost kabeláže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 F1 má pomocné/odlehčovací relé na světla?Ptám se, protože mi to přijde divné, když to nemá ani O1 a ani Felda to neměla.Že to v podstatě je taková anomálie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. Září 2016 Sdílet Vloženo 2. Září 2016 před 21 hodinami, Wojnar napsal: F1 má pomocné/odlehčovací relé na světla? Ptám se, protože mi to přijde divné, když to nemá ani O1 a ani Felda to neměla. Že to v podstatě je taková anomálie. Měl ho favorit, měla ho i felina - a taky jedničková fábule minimálně do faceliftu. Se všema jsem jezdil a minimálně pro přepínání potkávací/dálkový měly relé, protože při přepnutí to v útrobách jejich palubovky hezky výrazně CVAKLO. U fanouše i filcky se k tomu přidávaly problémy s navlhlým reléovým boxem nad nohama spolujezdce v případě, že netěsnilo čelní sklo - pak si světla dělaly co chtěly. Dvojkový fábule už žádný relátko nemají, protože ho nemá ani room (elektrika je u FII a R až na drobný odchylky identická). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pep10 Vloženo 3. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2016 Jojo, jedničková po fl. Prohodil... Jednu jsem vyměnil, druhou prohodil a nic, po chvíli jsem ty dvě (novou a starou) prohodil a vše šlo. Pak jsem zkusil zpět tu původní, ale nesvítila, když jsem je prohodil s tou druhou původní, tak to zase svítilo. Druhý den nastartuju, zapnu světla a zas nejde ani jedno. A takhle celý týden. Vyměním, prohodím a jdou. Teď je to ale zas chvíli v cajku, tak snad se to umoudřilo. Takže se zkusit podívat na to relé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 3. Září 2016 Sdílet Vloženo 3. Září 2016 Buď a nebo patice na žárovky - budou asi pořádně vyhřátý a s malou přítlačnou silou. Musejí se krimpovat na dráty spešl kleštěma, vem to do servisu a nasaď jim brouka do hlavy, že chceš ty patice vyměnit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.