PTiCA Vloženo 9. Září 2016 Sdílet Vloženo 9. Září 2016 Mel jsem moznost testovat model ŠKODA Rapid Spaceback - Scoutline 2016, Výbava Elegance A zde je pár postřehů z diagnostiky VAG VCDS -> 44. Posilovač řízení Změna tuhosti posilovače řízení VCDS -> 44. Posilovač řízení -> 10. Prizpusobeni -> Vyber: "Charakteristiky posilovače řízení" -> Výběr: Komfort, Automatický, Dynamika Aktivace posilovače řízení bez běhu motoru VCDS -> 44. Posilovač řízení -> 10. Prizpusobeni -> Vyber: "Aktivace posilovače řízení bez běhu motoru" -> Výběr: Zapnout / Vypnout VCDS -> 03. ABS Brzdy VCDS -> 03. ABS Brzdy -> 07. Kodovani -> tlacitko: Kalkulacka pro dlouhe kodovani -> Byte 16 Bit 0 -> Asistent rozjezdu do kopce HHC (Zde je možnost v 03. ABS Brzdy -> 10. Přizpůsobení -> Kanál Hill_Start_Assist -> Nastavit i hodnotu brzdy na rychlá, normální, pomalé) Bit 1 -> Není popsáno Bit 2 -> Není popsáno Bit 3 -> Není popsáno Bit 4 -> Není popsáno Bit 5 -> Není popsáno Bit 6 -> Není popsáno Bit 7 -> Není popsáno Pokud o nějakém nepopsaném Bitu více více informací, budu rád pokud mi napíšete do zprávy abych mohl aktualizovat popis. VCDS -> 09. Centrální elektrika VCDS -> 09. Centralni elektrika -> 07. Kodovani -> tlacitko: Kalkulacka pro dlouhe kodovani -> Byte 1 Bit 0 -> Bezklíčkový vstup System (KESSY) [PR-413/417] VCDS -> 17. Přístrojová deska VCDS -> 09. Centralni elektrika -> 07. Kodovani -> tlacitko: Kalkulacka pro dlouhe kodovani -> Byte 0 Bit 0-3 -> Impuls vzdálenosti Bit 4-7 -> Země VCDS -> 09. Centralni elektrika -> 07. Kodovani -> tlacitko: Kalkulacka pro dlouhe kodovani -> Byte 1 Bit 0 -> Varování brzdového obložení Bit 1 -> Varování zapnutí pásu Bit 2 -> Varování hladiny ostřikovačů Bit 3 -> Multifunkční displej (V menu maxidotu budou Stopky a možná i další funkce) Bit 4 -> Vozidlo - Outline Illustration vagon/Kombi VCDS -> 09. Centralni elektrika -> 07. Kodovani -> tlacitko: Kalkulacka pro dlouhe kodovani -> Byte 2 Bit 0 -> Hlídání tlaku v pneu (TPMS) Bit 1 -> Personalizace Bit 3-4 -> Typ vozu Bit 5 -> Podvozek/řazení doporučení (efektivita Program) VCDS -> 09. Centralni elektrika -> 07. Kodovani -> tlacitko: Kalkulacka pro dlouhe kodovani -> Byte 3 Bit 0-2 -> Nádrž charakteristika Bit 3 -> Parkovací pomocník Verze 3 Bit 4 -> Omezovač rychlosti Mám toho více a postupně to budu přidávat... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P_Cherry Vloženo 13. Září 2016 Sdílet Vloženo 13. Září 2016 (editace) Díky za info. Bude to fungovat i s MR17? Budu potřebovat nejnovější verzi 16.8 nebo může být i starší (15.7 z Aliexpressu)? Zajímá mě hlavně Hill Assist a Posilovač řízení (jak se chová automatic mod)? Tak mě ještě napadá, co XDS+ pro lepší průjezd zatáčkou. Je to vůbec u Rapidu možné? Editováno: 14. Září 2016, autor: P_Cherry XDS+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LupinusCor Vloženo 8. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2016 Ahoj Bejku, bude pokračování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantom-77 Vloženo 13. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2016 No pro zajimavost. Uz se na Aliexpressu da sehnat nejnovjejsi kabel https://www.aliexpress.com/item/VAG-COM-16-8-VAGCOM-16-8-0-VCDS-HEX-CAN-USB-Interface-FOR-VW-AUDI/32738158069.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavoznik Vloženo 14. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2016 (editace) No nevím, mají tam napsáno: Sorry, this item is no longer available! Editováno: 14. Říjen 2016, autor: Zavoznik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 15. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2016 Teď je ten odkaz funkční VAG COM 16.8 VAGCOM 16.8.0 VCDS HEX CAN USB Interface FOR VW AUDI Skoda Seat VAG 16.8 With ATMEGA162 + 16V8B + FT232RL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Len pozor na to, aky OS mate v notebooku. Win10 nie je podporovany podla popisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P_Cherry Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 (editace) Zajímavé, že některé nepodporují WIN10 a některé ano (myslel jsem, že všechno je ta samá Čína:) http://www.ebay.co.uk/itm/VAGCOM-16-8-94-2017-VW-AUDI-SEAT-SKODA-OBDII-HEX-CAN-USB-INTERFACE-DIAGNOSTIC-/322296115207?hash=item4b0a587007:g:2j0AAOSw8w1X-OAS Co si představujete pod takýmto ,,2016 and Early 2017'' a ,,MLB2 platforma''? Mám Monte Carlo z června 2016 (MR2017). Dík P. Editováno: 17. Říjen 2016, autor: P_Cherry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 Já jsem objednal tento a zatím jsem pouze vyčítal verze jednotek a chyby a vypadá jako funkční, na MR 16. https://www.aliexpress.com/item/VAG-COM-16-8-0-VAGCOM-16-8-VCDS-HEX-CAN-USB-Interface-VAG-16-8/32729550258.html Některé jednotky mám novější verze a v dodaném SW ještě není popis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yuryi678 Vloženo 28. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2016 I have to drive2.ru a blog entry on the coding functions Skoda Rapid 2016 MY, though all in Russian, but I think you can figure out what's what. https://www.drive2.ru/b/2807149/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek44 Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 To čo tu dal Yuryi678 je asi super,ale nemá to niekto aspoň v anglickom jazyku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 https://translate.google.cz/translate?hl=cs&sl=ru&tl=en&u=https%3A%2F%2Fwww.drive2.ru%2Fb%2F2807149%2F Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek44 Vloženo 30. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yuryi678 Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 Program VCDS existuje jeden významný chybě. Řídicí jednotka 17 (palubní deska 5JA 920 7xx) ve vozidlech Rapid od 2016 modelového roku programu není hole .CLB souboru. Je nezbytné stanovit soubor 5J-17 ze složky Labels, pak kódování přístrojové desky vám pomůže. 5J-17.lbl 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek44 Vloženo 15. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2016 CHcem sa niekoho opýtať,dal som si nakódovať zrušenie Start-stop systému,a na Bolere mi zobrazuje v menu car.ak stistnem tuto ikonku info A,že spotreba energie je vysoká,može to spolu súvisieť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drsnakecz Vloženo 25. leden 2017 Sdílet Vloženo 25. leden 2017 Ahoj, toto téma bylo založeno podle prvního článku spíš pro spaceback nebo jsou tyto dvě auta+- technicky shodná? Můj dotaz je zda když mám rapida MR2016 liftback jde aktivovat HHC? Měl jsem auto na prohlídce kvůli baterii a technik mi řekl že toto auto nemá možnost to aktivovat že v diagnostice to hlásí že tento vůz to nepodporuje. Je to jen že technicky to moje auto umí, ale autorizovaný servis to (neumí-nevidí) nebo to auto opravdu nedokáže? Snažil jsem se hodně googlit a nedaří se mi najít nikde k těmto novějším rapidům více info co v nich lze a nelze aktivovat. Vím že se dost od prvních rapidu liší a o těch je zde většina diskuzí Pak bych měl i dotaz zda případně někdo P4 a okolí směr k říčanům toto umí.+ třeba i více co by za to stálo. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bbitom Vloženo 2. Duben 2017 Sdílet Vloženo 2. Duben 2017 zdravím všechny , měl bych prosbu kdo by mi dokodoval další vychytávky do rapidu MR16 , děkuji může být celá severní morava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yuryi678 Vloženo 2. Duben 2017 Sdílet Vloženo 2. Duben 2017 Ahoj všem! Vážení forum uživatelé, kteří Rapid 2016-2017MY s Front Assist, pomoz mi prosím s kódováním blok 03 - 6R0614517CA. Budu velmi vděčný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yuryi678 Vloženo 2. Duben 2017 Sdílet Vloženo 2. Duben 2017 В 25.01.2017 в 18:15, drsnakecz сказал: Ahoj, toto téma bylo založeno podle prvního článku spíš pro spaceback nebo jsou tyto dvě auta+- technicky shodná? Můj dotaz je zda když mám rapida MR2016 liftback jde aktivovat HHC? Měl jsem auto na prohlídce kvůli baterii a technik mi řekl že toto auto nemá možnost to aktivovat že v diagnostice to hlásí že tento vůz to nepodporuje. Je to jen že technicky to moje auto umí, ale autorizovaný servis to (neumí-nevidí) nebo to auto opravdu nedokáže? Snažil jsem se hodně googlit a nedaří se mi najít nikde k těmto novějším rapidům více info co v nich lze a nelze aktivovat. Vím že se dost od prvních rapidu liší a o těch je zde většina diskuzí Pak bych měl i dotaz zda případně někdo P4 a okolí směr k říčanům toto umí.+ třeba i více co by za to stálo. Díky Ahoj! Aktivaci HHC je možné na Rapid v jakékoliv výbavě, s libovolným motorem a převodovkou. Mám mnoho vývoj na kódování, funkcí Škoda Rapid MR16. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yuryi678 Vloženo 2. Duben 2017 Sdílet Vloženo 2. Duben 2017 В 04.10.2015 в 23:57, vavrorr сказал: A ako sa to da? Šta je kodiranje jedinica 03? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yuryi678 Vloženo 7. Duben 2017 Sdílet Vloženo 7. Duben 2017 Trochu informací o kódování bloku 03 6R0614517CA: 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yuryi678 Vloženo 7. Duben 2017 Sdílet Vloženo 7. Duben 2017 Správný popis pro dlouhé kódování bloku 17: 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 10. Duben 2017 Sdílet Vloženo 10. Duben 2017 Nekdo z Prahy k nakodovani HHC ? Kdyztak Sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bbitom Vloženo 11. Duben 2017 Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 někdo na nakodování rapida 2016 z okolí Ostravy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MišáK. Vloženo 15. Květen 2017 Sdílet Vloženo 15. Květen 2017 Zatím se mi podařilo rozchodit následující: Funkční ovladač stahování okna řidiče i po vytažení klíčku do otevření dveří Aktivace Lap-timer v maxidotu Přidána položka servisní poloha stěračů do CAR menu v Boleru Dodatečné setření po ostřiku čelního skla S denním svícením svítí i zadní lampy Funkce Corner-Light v mlhovkách + obě mlhovky při zpátečce Vypnuto hlášení bezpečnostních pásů zatím nevyzkoušeno: blikání brzdovými a výstražnými světly při nouzovém brzdění nepodařilo se: pohasnutí denního svícení při blinkrech na straně blikání Aktivní z dřívějška: hill hold indicator celebration dotankovat řízení cupra Ostatní jsem nezkoušel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.