Říjen 27, 20186 r Za zrcátkem bude senzor vlhkosti (automatická klimatizace). Světelný senzor poznáš tak, že máš na ovladači světel polohu AUTO. U aut bez světelného senzoru jde nakódovat svícení světel po příjezdu, tak že se nechají zaplé světla a při vystupování (nebo hned po vypnutí motoru?) se ťukne do páčky dálkových světel a pak by měli světla zůstat svítit po otevření dveří nastavenou dobu.
Říjen 27, 20186 r Takze "auto" nemam. Skusim to s tymi dialkovymi.... I ked moc nerozumiem ako sa takymto sposobom da nastavit cas svietemia[emoji5] DakujemAle mam este par otazok ku Cariste... Ak to tu uz niekde je prosim presmerovat. [emoji56]Moze mi niekto polopate vysvetlit par veci ktore si sice dokazem prelozit, ale aj tak mi nic nehovoria?"Enable flashing rear fogs along wuth flash-to-pass""Turn off front fog lights when high beams are on""Allow configuration open/close windows with remote via infotaintment"(v radii som nenasiel ziadnu ponuku) "Disable auto start/stop (method A 7,6V limit" Alebo method B, ziadne limity... A este jedno... Nastavil som aj "beep" pri otvoreni a zatvoreni dialkovym....a nic sa neudialo
Říjen 27, 20186 r Čas by měl být nastavitelný v infotainmentu, tímto se jen aktivuje CH. "Turn off front fog lights when high beams are on" Prostě auto nepovolí svícení dálkových a mlhovek zároveň, když zapneš mlhovky a pojedeš na potkávací, mlhovky svítí, s dálkovými by se měli vypnout mlhovky. "Allow configuration open/close windows with remote via infotaintment" Tam je myslím potřeba několik kroků a na Rapidu/Fábii stejně nefunguje. "Disable auto start/stop (method A 7,6V limit" Nastavuje se limit nabití baterky který vypne StartStop, metoda B nevím co dělá. Někde pod tím "beepem" je něco jako "use horn", nebo tak nějak, jen takto samotné to vyžaduje přítomnost alarmu v autě. Snad je to pochopitelné, ikdyž jsem asi nepoužil uplně 100% korektní výrazy :)
Říjen 27, 20186 r Vysvetlene na 100%. I ked na jeden dotaz si zabudol."enable flashing rear fogs along with..."A inac v Cariste sa asi neda dokodovat dotretie kvapiek, nudzove blikanie....?Alebo som nieco prehliadol?
Říjen 27, 20186 r Nouzové blikání umí Rapid v základu. To "enable flashing rear fogs along with..." jsem nezkoušel, ale nejspíše to bude něco jako "bliknutí zadních mlhovek se světelnou houkačkou", nebo něco takového.
Říjen 27, 20186 r Je to tak, tato fce je spojená se světelnou houkačkou. Doporučuji toto nekódovat a to z důvodu legislativy a ohledu k ostatním účastníkům provozu
Říjen 27, 20186 r Dakujem priatelia. Najviac sa mi na tom paci, ze v ofiko servise mi tvrdili, ze sa to neda a neda a neda...mam na mysli cornering. Nebyt tohto fora a ludi ktory sa rozumeju dannym veciam....priatelia dakujem. [emoji106][emoji106][emoji106]Bol som vyskusat ten coming home.Nejako som neprisiel na to, ako ho spojazdnit.Nechal som svietit svetla a dialkove, nic sa neudialo. Vypol som dialkove len som nimi preblikol a aj tak nic. Kde robim chybu?
Říjen 27, 20186 r Zkus manuál, je to tam napsané, bohužel u sebe to nevyzkouším, mám senzor světla a tam to funguje automaticky...
Říjen 27, 20186 r Ok, manual mi nenapadol [emoji56]Hmmm a dokazem niekde stiahnut staru verziu Caristy? Ked tak citam forum tak zjavne starsie beta verzie dokazu toho viac ako ta z googleplay
Říjen 27, 20186 r Vlastne som chcel napisat ci su stare beta verzie funkcne? Lebo stiahol som jednu z ulozto a vypisuje mi ze sa neda otvorit
Říjen 27, 20186 r Je tu na to speciální téma a jsou tam i nové beta verze, zkus pohledat (jsem na mobilu).
Říjen 27, 20186 r Prave to studujem a vidim v tom jeden problem. Su tam screeny, pokec co ide co nie, ale nic o verzii. Nasiel som aj stranku so starymi verziami na stiahnutie...len sa obavam, ze pri tolkom preinstalovavani Caristy mi zosalie telefon. Skusil som 4 verzie.... Vie mi niekto povedat v ktorej z verzii, pripadne 2-3 verziach sa nachadza toto?DotankovanieDotretie kvapiek vpreduReset serv. IntervalovKolko dotankovatOdmrazovanie spatakov so zadnym oknomManualne nastavenie coming homeBlikanie brzdovych svetiel
Říjen 27, 20186 r coming musíš mať AUTO režim. ak ho nemáš, po zastavení auta vypneš zapaľovanie, ťukneš do diaľkových a otvoríš dvere. vtedy by sa mali zapnúť. ale mžno práve to nevie Carista nastaviť. VCDS áno. joo, a svetlá zapnuté, teda poloha stretávacie svetlá
Říjen 27, 20186 r To som skusal, ale ako brazdim Carista temu, v jednom z prispevkov bolo nieco ako manualne nastavenie...
Říjen 27, 20186 r na takéto nastavovanie mám radšej klasiku VCDS. Carista je skôr núdzové riešenie, doslova "na hranie"
Říjen 27, 20186 r No ja az tak vela moznosti nemam, pc klakol cize bez baterky ani na krok a v Cariste je to podobne. Len treba asi trafit spravnu verziu [emoji5]A inac v akom meste sa nachadzas?
Říjen 28, 20186 r Tak to asi nasu krasnu Oravu obchadzas [emoji5]. Zavse aj ja zabludim na vychod ale skor na firemnom aute...
Listopad 20, 20186 r V 14. 8. 2018 na 16:51, Martab napsal: Zde najdeš co potřebuješ: http://wirer.sk/vcds2/ Jak moc kompatibilní je toto nastavení s Rapidem MR2017? Mám takovou informaci, že FIII po FL a Rapid MR2017 by měly být kompatibilní z hlediska nastavení VCDS, ale nemohl jsem ji zatím ověřit.
Listopad 20, 20186 r Rapid MR2017 má stejnou elektroniku jako FIII před FL (pro ni je platný ten návod), jak je kompatibilní s FIII FL netuším.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.