Martab Vloženo 27. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2018 Za zrcátkem bude senzor vlhkosti (automatická klimatizace). Světelný senzor poznáš tak, že máš na ovladači světel polohu AUTO. U aut bez světelného senzoru jde nakódovat svícení světel po příjezdu, tak že se nechají zaplé světla a při vystupování (nebo hned po vypnutí motoru?) se ťukne do páčky dálkových světel a pak by měli světla zůstat svítit po otevření dveří nastavenou dobu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 27. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2018 Takze "auto" nemam. Skusim to s tymi dialkovymi.... I ked moc nerozumiem ako sa takymto sposobom da nastavit cas svietemia[emoji5] DakujemAle mam este par otazok ku Cariste... Ak to tu uz niekde je prosim presmerovat. [emoji56]Moze mi niekto polopate vysvetlit par veci ktore si sice dokazem prelozit, ale aj tak mi nic nehovoria?"Enable flashing rear fogs along wuth flash-to-pass""Turn off front fog lights when high beams are on""Allow configuration open/close windows with remote via infotaintment"(v radii som nenasiel ziadnu ponuku) "Disable auto start/stop (method A 7,6V limit" Alebo method B, ziadne limity... A este jedno... Nastavil som aj "beep" pri otvoreni a zatvoreni dialkovym....a nic sa neudialo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 27. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2018 Čas by měl být nastavitelný v infotainmentu, tímto se jen aktivuje CH. "Turn off front fog lights when high beams are on" Prostě auto nepovolí svícení dálkových a mlhovek zároveň, když zapneš mlhovky a pojedeš na potkávací, mlhovky svítí, s dálkovými by se měli vypnout mlhovky. "Allow configuration open/close windows with remote via infotaintment" Tam je myslím potřeba několik kroků a na Rapidu/Fábii stejně nefunguje. "Disable auto start/stop (method A 7,6V limit" Nastavuje se limit nabití baterky který vypne StartStop, metoda B nevím co dělá. Někde pod tím "beepem" je něco jako "use horn", nebo tak nějak, jen takto samotné to vyžaduje přítomnost alarmu v autě. Snad je to pochopitelné, ikdyž jsem asi nepoužil uplně 100% korektní výrazy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 27. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2018 Vysvetlene na 100%. I ked na jeden dotaz si zabudol."enable flashing rear fogs along with..."A inac v Cariste sa asi neda dokodovat dotretie kvapiek, nudzove blikanie....?Alebo som nieco prehliadol? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PedroKV Vloženo 27. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2018 Není to blikání zadních mlhovek spolu s blinkrama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 27. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2018 Nouzové blikání umí Rapid v základu. To "enable flashing rear fogs along with..." jsem nezkoušel, ale nejspíše to bude něco jako "bliknutí zadních mlhovek se světelnou houkačkou", nebo něco takového. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 27. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2018 Je to tak, tato fce je spojená se světelnou houkačkou. Doporučuji toto nekódovat a to z důvodu legislativy a ohledu k ostatním účastníkům provozu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 27. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2018 Dakujem priatelia. Najviac sa mi na tom paci, ze v ofiko servise mi tvrdili, ze sa to neda a neda a neda...mam na mysli cornering. Nebyt tohto fora a ludi ktory sa rozumeju dannym veciam....priatelia dakujem. [emoji106][emoji106][emoji106]Bol som vyskusat ten coming home.Nejako som neprisiel na to, ako ho spojazdnit.Nechal som svietit svetla a dialkove, nic sa neudialo. Vypol som dialkove len som nimi preblikol a aj tak nic. Kde robim chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 27. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2018 Zkus manuál, je to tam napsané, bohužel u sebe to nevyzkouším, mám senzor světla a tam to funguje automaticky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 27. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2018 Ok, manual mi nenapadol [emoji56]Hmmm a dokazem niekde stiahnut staru verziu Caristy? Ked tak citam forum tak zjavne starsie beta verzie dokazu toho viac ako ta z googleplay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 27. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2018 Vlastne som chcel napisat ci su stare beta verzie funkcne? Lebo stiahol som jednu z ulozto a vypisuje mi ze sa neda otvorit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2018 mám carista 3.6.5 (ne Beta verzi) co sem na fórum kdysi dával sk0d@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 27. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2018 Je tu na to speciální téma a jsou tam i nové beta verze, zkus pohledat (jsem na mobilu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 27. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2018 Prave to studujem a vidim v tom jeden problem. Su tam screeny, pokec co ide co nie, ale nic o verzii. Nasiel som aj stranku so starymi verziami na stiahnutie...len sa obavam, ze pri tolkom preinstalovavani Caristy mi zosalie telefon. Skusil som 4 verzie.... Vie mi niekto povedat v ktorej z verzii, pripadne 2-3 verziach sa nachadza toto?DotankovanieDotretie kvapiek vpreduReset serv. IntervalovKolko dotankovatOdmrazovanie spatakov so zadnym oknomManualne nastavenie coming homeBlikanie brzdovych svetiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 27. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2018 coming musíš mať AUTO režim. ak ho nemáš, po zastavení auta vypneš zapaľovanie, ťukneš do diaľkových a otvoríš dvere. vtedy by sa mali zapnúť. ale mžno práve to nevie Carista nastaviť. VCDS áno. joo, a svetlá zapnuté, teda poloha stretávacie svetlá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 27. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2018 To som skusal, ale ako brazdim Carista temu, v jednom z prispevkov bolo nieco ako manualne nastavenie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 27. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2018 na takéto nastavovanie mám radšej klasiku VCDS. Carista je skôr núdzové riešenie, doslova "na hranie" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 27. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2018 No ja az tak vela moznosti nemam, pc klakol cize bez baterky ani na krok a v Cariste je to podobne. Len treba asi trafit spravnu verziu [emoji5]A inac v akom meste sa nachadzas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2018 je to východňár Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 27. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2018 [emoji106] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 28. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2018 jj, Prešov. občas zablúdim i na západ, poznajú ma osobne i Brno či Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 28. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2018 Tak to asi nasu krasnu Oravu obchadzas [emoji5]. Zavse aj ja zabludim na vychod ale skor na firemnom aute... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fábiátor Vloženo 1. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2018 Ahoj. Prosím někdo z Libereckého kraje, nebo někde poblíž, kdo kóduje? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechDave Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 V 14. 8. 2018 na 16:51, Martab napsal: Zde najdeš co potřebuješ: http://wirer.sk/vcds2/ Jak moc kompatibilní je toto nastavení s Rapidem MR2017? Mám takovou informaci, že FIII po FL a Rapid MR2017 by měly být kompatibilní z hlediska nastavení VCDS, ale nemohl jsem ji zatím ověřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 Rapid MR2017 má stejnou elektroniku jako FIII před FL (pro ni je platný ten návod), jak je kompatibilní s FIII FL netuším. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.