CzechDave Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 ...anávod se týká FIII před FL, jak teď vidím. Super, to jsem potřeboval vědět :). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 21. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2018 väčšina vecí sa dá použiť. výnimka ma napadá v HHC. a ak má auto xenony, môže byť iné označenie svetiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R8 Perforance Vloženo 10. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2018 návod na protočení budíků nebo corner by nebyl ? a jde dokodovat coming a leaving pokud není světelný senzor na rapida rok 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2018 bez světelného senzoru ti bude stejně fungovat jen leaving a to ještě tak, že musíš brnknout do dálkových před, nebo i po vytažení klíčku ze zapalování a rozsvítí se ti to, co budeš mít nakódováno aby svítitlo a po dobu kterou tam zadáš (aspoň u FIII bez senzoru to tak je) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 Coming... Prichadzas domov. Musis tuknut do packy Leaving... Odchadzas z domu. Nema podla coho rozsvietit. Oboje sa da obist rozsvietenim zvolenej ziarovky pri interierovom svetle. Bacha, svieti stale, teda i cez den... Navody pouzi z F3. wirer.sk/vcds2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 sakra , jsem si nikdy nebyl jist jak je ten příchod a odchod myšlen, zda z auta nebo domů ... díky Miro, snad už to budu teď pamatovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato-2301 Vloženo 9. leden 2019 Sdílet Vloženo 9. leden 2019 Zdravím tak dnes som sa snažil niečo nakódovať a okrem asistenta rozjazdu sa mi nič iné nepodarilo. Aj po preštudovaní rôznych návodov na fóre to nijak nešlo nájsť. Po otvorení kódovania sa mi zobrazili len možnosti ako sú hneď v prvom príspevku vlákna. Mám rapid spaceback r.v. 5.2016 ambition plus je tu niekde návod na kodovanie chcel by som (corner, ručičky tacho, dodatočne zotretie kvapiek a ak by sa dalo tak living home coming home a otváranie vodičovho okna cez DO) Na youtube som až teraz našiel video ohľadom tých ručičiek a Lap Timer a pisu tam ako to nakodovať a dodávajú že netreba pozerať na to čo tam píšu. Je možne že VCDS píše niečo iné ako to v skutočnosti je? Lap Timer: Ručičiky: https://www.youtube.com/watch?v=QJaOKhrxmYA 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.rs Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 Zdravím, doporučení na někoho kdo umí kódovat Brno a okolí? Zatím jen LED pro RZ a "cornering". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 Kluci mám dotaz. Dneska jsme zkoušeli dokodovat protočení ručiček a prostě to tam podle návodu na FIII není. Mám rapida m.r. 2019. Dále jsme zkoušeli nakodovat ledky do zpátečky dle návodu, ale chtělo to po nás nějaký kód. Nevíte prosím o co jde? Děkuji za jakoukoliv radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.lukac Vloženo 13. Únor 2019 Sdílet Vloženo 13. Únor 2019 (editace) Ahoj, víte někdo jak ztišit hlasitost gongu při nízké teplotě? U O2, pokud se nepletu, šel v přízpůsobení měnit v několika úrovních. Ještě mě napadla varianta nastavit teplotu moc nízkou. Vozíme v tom malé děcko a nechci aby se lekalo. Editováno: 13. Únor 2019, autor: jan.lukac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Tichy Vloženo 20. Březen 2019 Sdílet Vloženo 20. Březen 2019 Ahoj, nenašiel by sa tu niekto na kódovanie z okolia Žiliny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Real Vloženo 21. Březen 2019 Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 (editace) Zdar. Dá se dokódovat vypnutí varování pří jízdě s otevřenými dveřmi. Jsem zvyklý za tmy couvat vykloněný ze dveří. Editováno: 21. Březen 2019, autor: Real Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareo Vloženo 1. Duben 2019 Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 Caute. Nevie niekto poradit Security Code pre Steering Assist 44. Svieti kontrolka a nefunguje posilovac. Neberie mi standradne 17580 , 19249, 28183, 44595 Je to Rapid Spaceback 9/2018, bol burany, vymenene airbagy, ale neposkodene ani napravy ani nic s riadenim. Ale co som sa docital na inych forach tak je to zablokovanie po buracke, ale nemozem sa dostat do vymazania chyby ani adapracie. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turekp Vloženo 6. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2019 Nazdar, prosím tě mám dotaz na kódování u Rapida 2016. Zajímá mne jestli jde nakódovat dotahování a stahování oken přes dálkové ovládání a jetě dotaz na analogové hodiny na displeji u vypnutého Swingu. Děkuji, Petr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 6. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2019 Admin tě setře, to si tady neumíš najít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2019 Okna - podmienka 4 okna v elektrike, spravne nakodovanie a funguje maximalne vodic podla nalady Radio - skus nastavenia displeja nieco ako hodiny v pohotovostnom rezime zaskrtnut. Mozno to bude i v navode k autu/radiu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Real Vloženo 8. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2019 Dá se nějak změnit nejnižší rychlost pro aktivaci tempomatu? Tempomat využívám neustále bohužel cesta na chatu (cca 1000m) je v hrozném stavu a 20 km/h je moc. 15 km/h by bylo OK. https://www.youtube.com/watch?v=NPWQ5OdNVWA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 16. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2019 Ahoj, mám teď Rapida 2019 a chtěl jsem zkusit třeba změnit nastavení serva, protočení ručiček apod, ale pořád mi to píše u verze 18.9, že je třeba provést update, jelikož auto není podporováno. To opravdu MR2019 už na této diagnostice nefunguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2019 potrebuješ novšiu verziu. včera som mal F3FL 2019 s 3000km a bez problémov všetko funkčné s originálkou aktualizovanou na 19.6.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 20. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2019 Já origo nemám. Mám to hlavně na starší auto. Edit: Dá se k čínským klonům stáhnou i starší VCDS v CZ (17.3.1) když kabel je 18.9? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 20. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2019 A dovod? Ved to, co je v novej verzii je i v starej. Ci len kvoli jazyku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 20. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2019 Ano, raději bych češtinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 20. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2019 Akorát u čínských fejků je lepší mít angličtinu, CZ popisky někdy nemusí souhlasit. Když to porovnám na mém kabelu, tak někde překlad do CZ moc nesedí, připadá mí to, že to není kreklá verze CZ mutace, ale Google překlad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 20. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2019 Já mám jen angličtinu nebo němčinu a ideální to není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 20. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2019 s češtinou to bude ešte horšie. navyše väčšina návodov je práve v anglickom či nemeckom jazyku mimochodom, neodporúča sa inštalácia inej verzie programu aká bola pribalená na CD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.