Effendi Vloženo 1. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2018 Zatiaľ nefunkčné ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 1. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2018 A já nevidím "Nepřečtený obsah" - což předpokládám souvisí s tím, co je v předešlých příspěvcích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 1. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2018 potvrdzujem, tiez mi nefunguje nic co sa tyka Activity (https://forum.skodahome.cz/discover/) uz od vcerajska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 1. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2018 Aktualizoval jsem forum provedl diagnostiku ale problem stale pretrvava. Napsal jsem na podporu fora. Snad budou vedet co s tim je... Opraveno a spustena reindexade vyhledavani 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masliicko Vloženo 1. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2018 Chodím na forum přes Tapatalk a od pátku se mi neukazuji neprectene příspěvky. Možná někdo ví co stim . Zkoušel jsem vše do pátku vše fungovalo teď už ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 1. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2018 1 hour ago, PTiCA said: Aktualizoval jsem forum provedl diagnostiku ale problem stale pretrvava. Napsal jsem na podporu fora. Snad budou vedet co s tim je... Opraveno a spustena reindexade vyhledavani dakujem za opravu. mne to uz funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 11. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2018 Zkusím svůj dotaz napsat sem. V poslední době nejsem spokojený s reklamama. To že jsou, beru. Fórum musí z něčeho existovat. Ale narušuje to grafiku stánek. Nebo jen u mně? Otevřu fórum, vyberu si vlákno které si chci otevřít, kliknu na něj, ale v tom okamžiku dojde k načtení reklamy a přeskládání celé stránky. V nejlepším případě to je klik do prázdna, ale většinou nechtěně do profilu někoho, nebo tu reklamu otevřu, zkrátka se dostanu jinam než jsem chtěl. Řešení je počkat než se to přeskládá a teprve potom klikat. Ale vždycky zapomenu. Připojení si myslím že mám dost rychlé (měřeno 70Mb/s) a používám IE. Proč se ty reklamy nenačítají společně s fórem, nebo aspoň rychleji. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2018 mám přesně ten samý problém,docela to otravuje.asi se z toho stal dobrý byznys 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 11. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2018 žiju v domnění, že takto je to udělané schválně - o ty kliky jde, ne? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2018 mám reklamy zablokované a nemusím nic takového řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 12. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2018 Moderatori maji reklamy vypnute defaultne ;) před 7 hodinami, Malta napsal: mám reklamy zablokované a nemusím nic takového řešit Muzete podporit forum nakupem balicku "Bez Reklam" za 100,-/rocne 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 12. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2018 Asi tak, pokud je ta reklama pro někoho tak nepřekonatelná (já to třeba beru jako součást a nijak mě to neomezuje-spíš mě jen vadí když tam je třeba hyundai :-D), tak ať si zaplatí kilo a má klid :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2018 Nejsem proti reklamám,je mi jasné,že z něčeho se to musí financovat,ale zdá se mi,že už je to docela přeháňka.Už to není,co bývalo.A jinde to jde decentněji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 12. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2018 Taky nejsem úplně proti reklamě. Dokonce někdy na ní i kliknu, když mně zajímá. Ale ať se chová slušně. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 14. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2018 V 11. 10. 2018 na 21:02, Wittmann napsal: žiju v domnění, že takto je to udělané schválně - o ty kliky jde, ne? Reklama se už dávno neprodává na kliky, ale na shlédnutí a na velikost prostoru, který zabere. Klikání už není in. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 1. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2018 (editace) Dalo by sa preindexovat fórum? Na Tapatalku mi nezobrazi obsah sekcie Superb III. Ostatné sekcie fungujú ok. Problém pretrváva asi 2 týždne. Dakujem Editováno: 1. Listopad 2018, autor: PistaTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2018 Nefunguje hodnocení mých příspěvků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 On 11/1/2018 at 6:32 PM, PistaTT said: Dalo by sa preindexovat fórum? Na Tapatalku mi nezobrazi obsah sekcie Superb III. Ostatné sekcie fungujú ok. Problém pretrváva asi 2 týždne. Dakujem problem stale pretrvava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 Hodnocení mých příspěvků stále není funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 Snažím se odeslat zprávu (v tomto případě zrovna Ferdovi) a zobrazí se jen točící kolečko. Má ještě někdo tento problém? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 Zprávy mi také všechny nechodí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 Nejen tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 Tak zprávy již fungují, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 25. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 Problem s odesilanim jeste musim doresit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 On 11/1/2018 at 6:32 PM, PistaTT said: Dalo by sa preindexovat fórum? Na Tapatalku mi nezobrazi obsah sekcie Superb III. Ostatné sekcie fungujú ok. Problém pretrváva asi 2 týždne. Dakujem chysta sa admin pozriet aj na toto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.