Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
V 26. 8. 2019 na 19:15, VojtaCZ napsal:

Na fóru se již několik dní nezobrazuje pod odkazem "další nepřečtené téma" název toho nepřečteného vlákna. (viz. obrázek). Dělá to jak na počítači tak i v mobilním prohlížeči. Dříve to tam bylo.

forum.jpg

Toto tu sa ešte nevyriešilo? Serie ma to hlavne na mobile, keď netuším, do akej témy som sa preklikol...

• o 2 týdny později...
Vloženo

Občas tohle:

Fatal error: require(): Failed opening required '/mnt/raid/www1/skodahome.cz/forum/datastore/widget_topicFeed_2u3ddv6z2_10a0448bff6b3a8aa35c098cacfee990.accb894806.php' (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /mnt/raid/www1/skodahome.cz/forum/system/Data/Store/FileSystem.php on line 105

• o 3 týdny později...
Vloženo (editace)
V 25. 8. 2019 na 8:00, Ondra16V napsal:

Divné, mi taky smajlíci nefungují :/  Píše mi to pouze "Nahrávání..."

Tak co? Od konce srpna není tento problém někdo schopný vyřešit?

A @PTiCA už raději ani v tomhle vlákně neodpovídá?

Editováno: , autor: Ondra16V
Vloženo

Poslední 3 dny se mi přes mobil neukládají některé příspěvky. Chvilí asi 10 vteřin je zašedlé ukladám a pak se to tváři že přispěvek je. Pak na pc koukám, že tam příspěvek není.

• o 2 týdny později...
Vloženo
V 26. 8. 2019 na 19:15, VojtaCZ napsal:

Na fóru se již několik dní nezobrazuje pod odkazem "další nepřečtené téma" název toho nepřečteného vlákna. (viz. obrázek). Dělá to jak na počítači tak i v mobilním prohlížeči. Dříve to tam bylo.

forum.jpg

Tohle stále taky nefunguje...

• o 3 týdny později...
Vloženo
Dnia 11.12.2019 o 20:45, Pawouk napisał:

Co se dnes děje s forem? Je šíleně zpomalené, načítání trvá celou věčnost a dokonce mně to vyhodilo tuto chybu:
error.thumb.JPG.77b5151e5fa290fd26f4e80f1b8e5ede.JPG

Je to stejné se mnou od včerejška.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...