TOMUS Vloženo 23. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2019 V 17. 12. 2019 na 18:54, Skodzinek napsal: @CentriFUGA Mě nefungují pár měsíců. Mi taky nefunguji smajliky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 9. leden 2020 Sdílet Vloženo 9. leden 2020 Smajliky ma nestvu, skor mrznutie a blbe nacitavanie fora. Kazda tema, registrujem hlavne cez mobil. Nepomahaju restarty, mazanie cache, preinstalovanie prehliadaca (Opera) V nete problem nie je, skusal som rozne wifi siete i mobilne data, stale to iste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. leden 2020 Sdílet Vloženo 9. leden 2020 Miro, snad nečekáš, že Ti tady ředitel zeměkoule odepíše. Vždyť není schopný vyřešit už půlroční problémy se smajlíkama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 9. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2020 před 8 hodinami, wirer napsal: Smajliky ma nestvu, skor mrznutie a blbe nacitavanie fora. Kazda tema, registrujem hlavne cez mobil. Nepomahaju restarty, mazanie cache, preinstalovanie prehliadaca (Opera) V nete problem nie je, skusal som rozne wifi siete i mobilne data, stale to iste Dela to i jiny prohlizec? Napriklad chrome? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. leden 2020 Sdílet Vloženo 9. leden 2020 Nevěřím, odepsal. Ale o5 se vyhýbá odpovědět tady lidem, co ti smajlíci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. leden 2020 Sdílet Vloženo 9. leden 2020 V 21. 8. 2019 na 20:14, TOMUS napsal: Ahoj. Nefunguji mi emotky - tvaricky - smajliky. Pise ze je nahravani Co mam delat? V 21. 8. 2019 na 21:37, Skodzinek napsal: Mám také tento problem... :-( V 30. 8. 2019 na 18:38, rayx napsal: Smajlíky taky nemám, ani na Firefox, ani IE, obojí promazané cache i sušenky :-) A Firefox přestal aktivně přidávat linky pro odkazy, musím vždy editovat růčo. IE na zkoušku zatím linky odkazům přidává. V 31. 8. 2019 na 5:13, Effendi napsal: U mňa smajliky nejdú ani v Opere ani vo Vivaldi. Obe posledné verzie, ukáže mi Emoji nahrávání. V 29. 9. 2019 na 12:24, PcGamer napsal: resi se nejak ty smajlici?? bo me porad nejdou:-/ diky;-) V 17. 12. 2019 na 13:08, CentriFUGA napsal: Smajlíci stále nefungují jen mě nebo i ostatním ? V 17. 12. 2019 na 16:25, Boleslavák napsal: Mě také nejdou. To jde, smajlíky řešíme teprve od srpna 2018. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 9. leden 2020 Sdílet Vloženo 9. leden 2020 @PTiCA myslím že hej. skúšal som ho ale len pár dní, tak na 100% nepotvrdím. mám Operu i na oboch notebookoch, Chrome nepoužívam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 9. leden 2020 Sdílet Vloženo 9. leden 2020 Zdravím, ani mě nefunguji smajlíci ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. leden 2020 Sdílet Vloženo 9. leden 2020 tak na mobilu, si můžeš házet smajly z mobilu, ne z nabídky skodahome. Na Chrome normálně frčí, jak v hokně na služebním ntbk, tak doma na soukr. ntbk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. leden 2020 Sdílet Vloženo 9. leden 2020 Na mobilu jdou, ale přes noťas ani omylem (aspoň já to tak teda mám) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuCasX Vloženo 9. leden 2020 Sdílet Vloženo 9. leden 2020 Tak mi například smajlíci nejdou NIKDE NTB - Firefox a Chrome android 9 - Chrome 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 9. leden 2020 Sdílet Vloženo 9. leden 2020 Tak copa smajlíci, ale JMELÍ. Mně nefunguje přepínání zobrzazení základní - rozšířené. Pořád má rozšířené. Nejde o život, ale nebaví mně rolovat takovou dálku. Cookies jsem mazal, stejné to mám doma i v práci, Chrome a Firefox. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 9. leden 2020 Sdílet Vloženo 9. leden 2020 (editace) U mě také nejde, jdou mi vložit jen přes mobil (aplikace Tap...). Edit: Firefox 71.0 64bit Editováno: 9. leden 2020, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. leden 2020 Sdílet Vloženo 9. leden 2020 před 52 minutami, McMatej napsal: Tak copa smajlíci, ale JMELÍ. Mně nefunguje přepínání zobrzazení základní - rozšířené. Pořád má rozšířené. Nejde o život, ale nebaví mně rolovat takovou dálku. Cookies jsem mazal, stejné to mám doma i v práci, Chrome a Firefox. O tomto problému PTiCA ví. Mimochodem, není to problém jen tohoto fora. Mně například smajlíci stále fungují (Firefox). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 9. leden 2020 Sdílet Vloženo 9. leden 2020 u mě smajlící také nejdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 9. leden 2020 Sdílet Vloženo 9. leden 2020 Mě spíš vadí to jak to pořád nesprávně ukazuje “další nepřečtené téma”. Ukazuje to název aktuálně otevřeného tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 10. leden 2020 Sdílet Vloženo 10. leden 2020 Mě taky smajlíci nefičí přes komp a je jedno jaký prohlížeč používám... Jediná možnost vkládání smajlíku je u mě mobil což je docela opruz (smajlíka nevložím co bych chtěl) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 10. leden 2020 Sdílet Vloženo 10. leden 2020 Čo tam po smajlíkoch... Mňa viac serie, že sa už na konci stránky na klikátku DALŠÍ NEPŘEČTENÉ TÉMA síce zobrazuje názov témy, no bohužiaľ nie ďalšej ale tej aktuálnej... Takže ako sa hovorí na západe: Z blata do louže... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 17. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2020 Smajlici: Bohuzel toto je trochu komplexnejsi problem. Vim kde je problem ale reseni je slozitejsi a je potreba zasah treti strany. Resim to ale nedokazu rict dobu opravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. leden 2020 Sdílet Vloženo 17. leden 2020 Neviem cim to je, no to spomalovanie a sekanie pri Opere v mobile sa uz nekona ? snad to nezarieknem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mioa701 Vloženo 18. leden 2020 Sdílet Vloženo 18. leden 2020 Rovnaký problém ako @wirer som mal na telefóne v Chrome beta, Android 9. Teraz odstránené, stránky idú rýchlejšie a najmä keď človek klikol na "neprečítané" v téme, bolo treba niekoľko kliknutí aby to otvorilo. Teraz to funguje hneď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 1. Březen 2020 Sdílet Vloženo 1. Březen 2020 Když vložím do odpovědi url tak se nevygeneruje preview, dřív to fungovalo - alespoň při odkazování na témata z fóra. Nefungují smajlíci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Červen 2020 Sdílet Vloženo 17. Červen 2020 Nefunguje mi "Nepřečtený obsah", respektive "Můj obsah". A nefunguje vyhledávání! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 17. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2020 fixnuto 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 22. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2020 Kluci, jsem jediný, komu přestalo fórum fungovat na Tapatalku? Už 3 dny funguje vše, jen ne Skodahome. Díky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.