Leden 25, 20178 r Tam stačí koupit nový volant pro Superba3 nebo Octavii3(od května 2015) s pádly, pozná se tak, že má tzv. FAS tlačítko a tlačítka a pádla svítí bíle. Takhle by měl vypadat(odkaz nalezen přes google, slouží jen jako zdroj obrázku volantu): https://www.sbazar.cz/CarsEquipment0/detail/19072344-multifunkcni-volant-skoda-superb-3-octavia-3 Pak stačí vyměnit a zapojit + upravit kabeláž pod airbagem o připojení mf volantu. Upraveno Leden 25, 20178 r od ferda25
Leden 26, 20178 r Se podívej do ETKY. Volant jako náhradní díl cca. 14 a podvolantovka cca. 6. A zadarmo se nepracuje [emoji1]. Dodělávky něco stojí.Odesláno z mobilního zařízení pomocí Tapatalk
Únor 5, 20178 r S tou cenou už je skoro lepší uvažovat o domontování bufíka než toho vyhřívaného volantu ...
Únor 7, 20178 r Btw, už se někomu stalo, že vyhřívaný volant přestal hřát ? Stalo se mi to zatím 2x, na druhý den ok...
Únor 8, 20178 r On se vždycky po čase vypne, jestli to myslíš takhle... Stejně jako vyhřívání zadního skla
Únor 8, 20178 r Po 10 minútach sa vyhrievanie automaticky vypne. Ak sa zníži napätie v palubnej sieti, vyhrievanie volantu sa automaticky vypne.
Únor 8, 20178 r @Jao a @janmatejicek, díky... u mne tedy bych řekl že běží i déle (minimálně hřeje déle)...nicméně mi pak nešlo následně po cca 130km jízdě ani zapnout (tvářilo se, že vyhřívání je zapnuté, ale nebylo - resp. nehřálo)
Únor 8, 20178 r Nemáš v infotainmente nastavené vyhrievanie so sedačkami ? V návode sa píše, že na zapnutie volantu máš stlačiť vyhrievanie sedačiek. Vyhrievanie volantu spolu s vyhrievaním sedadla vodiča › Na aktiváciu/deaktiváciu vyhrievania volantu spolu s vyhrievaním sedadla vodiča stlačte tlačidlo na Climatronicu, následne zatlačte na ikonu funkcie Prepojenie vyhrievania sedadiel a volantu na displeji systému Infotainment. › Na zapnutie/vypnutie vyhrievania volantu stlačte tlačidlo pre vyhrievanie sedadla vodiča.
Únor 8, 20178 r Ale jasně, já samozřejmě vím jak zapnout vyhřívání volantu ;-) ....jen se mi stalo, že jsem to zapnul, po delší jízdě a ačkoliv infotaiment signalizoval zapnuto, volant nehřál ;-)
Únor 8, 20178 r Jasné, nechcel som Ťa poučovať o zapínaní, len upozorniť že na infotainmente sa to dá spárovať so sedačkami, alebo nie. Sedačky hriali ? Možno to má aj nejaké teplotné obmedzenie.
Únor 8, 20178 r Jj, mám to spárované, od novoty, je to velice příjemná věc....až tak příjemná, že když to nejede, jde to hned poznat. Rozmazlenost, ale hrozná :-)
Únor 9, 20178 r Lze aktivovat i jeho automatické zapnutí(samozřejmě, že i jako volbu v rámci nastavení klimatizace). Upraveno Únor 10, 20178 r od ferda25
Únor 26, 20178 r V 10. 2. 2017 na 18:22, tomson1 napsal: Tak dnes díky ferda 25 dodělaný výhřev volantu. Super věc, vřele doporučuji Ahoj a co všechno si tedy musel předělat a vyměnit? Můžeš mi to napsat?
Únor 26, 20178 r Volant, pytel podvolantovka.. ferda 25 zbytek, elektrika,kódy a vše to rozjet. Bez něj nedatelné. Upraveno Únor 26, 20178 r od tomson1
Únor 26, 20178 r Jasně a jak se pozná ten volat s vyhrivanim? Podle fotky co dával ferda jako odkaz mi přijde stejný, jako mám ve Stylu, jen ma padla...(ale ty nepotřebují)...a proč jiný pytel?když je volat s funkcí vyhrivani ten původní uz nepanuje?
Únor 26, 20178 r Je to přesně tak, původní pytel už nedáš, anebo dáš, zacvakne je funkční, ale mezera ze shora mezi pytlem a volantem. To si musí už každý sám rozhodnout.na efekt nic moc. Ferda 25 mi kódnul automatické spuštění při venkovní teplotě, pokud tedy zadáš volbu automaticky ,volant začne hřát cca pod +5 stupňů bez zásahu spuštění. Tohle je fakt vymoženost...
Únor 26, 20178 r No to teda, a volant se na vyhrivani dělal jen s padly? Předpokládám že bude existovat verze i bez padel ale na vyhrivany volant...?Uvažují správně?
Únor 26, 20178 r Ještě taková hloupá otázka? podvolantovka? Tím myslíš ten plast okolo volantove tyče, a paček? Dají se někde zjistit kódy všech těchto věcí? Když bych to sháněl tak ať se mám čeho chytat...díky za odpovědí!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.