Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Obraz157a.jpg

Obraz155a.jpg

Obraz149a.jpg

Obraz148a.jpg

to je priserny ten difuzor :-(((

Celej ten zadek je "klenot" :disgust:

i zepředu, zejména ta střecha je úděs...

takže jak psal Igor, ceny Ambiente témeř stejné, Elegance taky, ale ta je líp vybavená proti FI

Celej ten zadek je "klenot" :disgust:

No to je mazec :ble Gile to si za nim jel od D1 az nekam do Pocernic, ne? :)

Včera jsem viděl asi 5 kanionů s FII - už je navážej k dealerům :)

Sú to parchanti, v Nemecku už predajcovia maju svoje F2 vystavené v salónoch - a tiež začne predaj až 30. marca. U nás o mesiac neskôr, prvé vozy by mali prísť až v druhej polovici apríla :disgust:

me se to docela libi :) aspon to trochu ozivilo ten zadek mrtvej :)

Dneska jsem ji byl omrknout u dealera a fakt se mi líbí víc než stará fabie

tak uz jsem v nie sedel :-)

na zivo se mi rozhodne libi vic potvurka :-)

amogh: a vyměníš to za tvoji ? :D nebo si necháš FI kombi,sem zvedavej na ten kombik az bude :p

tak kdyby to slo jenom vymenit tak klidne jooo :-)

amogh: a co se ti na tom tolik libi ? Ja miluju palubku FI :p krasnáá .. u FII uz nic moc no .. proto zadnej obdiv .. ale jeste sem v tom nesedel tak radci nesoudim :-)

tak kdyby to slo jenom vymenit tak klidne jooo :-)

No ja bych pockal u prvnich FII se jeste porad budou doladovat mouchy a zvesti o velkem setreni ve vyrobe oproti FI tomu taky neprida....

Obraz157a.jpg

Obraz155a.jpg

Obraz149a.jpg

Obraz148a.jpg

FabiaII Scout :Dfuck ten zadek teda fuj...

Včera ve tři ji přivezli v classicu a v ambiente k prodejci.

Byl jsem si sednout, interiér není špatný, ale jinak.........

Včera jsem si ji prohlížel v Hloubětíně na ulici, kde stála (byla v oranžové metalíze)a pomalu začínám měnit názor. To jak jsem ji vídával na dálnici ve stříbrné, tak to byla tragédie, ale v jiných barvách to není taková koza vysoká. Docela se mi začíná líbit. A v kategorii malých aut, mě přijde, že tohle vypadá alespoň troch jako auto.Něco jako mezi slepými, jednooký králem :D

Včera jsem si ji prohlížel v Hloubětíně na ulici, kde stála (byla v oranžové metalíze)a pomalu začínám měnit názor. To jak jsem ji vídával na dálnici ve stříbrné, tak to byla tragédie, ale v jiných barvách to není taková koza vysoká. Docela se mi začíná líbit. A v kategorii malých aut, mě přijde, že tohle vypadá alespoň troch jako auto.Něco jako mezi slepými, jednooký králem :D

V Radotine maj taky oranzovou, uznavam, ze je to live lepsi nez na fotkach, ale i tak des bes. Ac fanda znacky, tohle proste neee. Vnitrek a cumak Roomster, z boku Swift, zezadu nemastny neslany, nevim no, vypada to celkem kvalitne, ale jinaaac.... Kazdopadne kdo ji jeste nevidel, asi uz bude vsude.

no tak jsem dneska na ni cumel v Kurimi u Skodofky a je to horsi jak na fotos.. :unsure::huh:

Na stránkách škodovky už běží konfigurátor na FII.

Prý RS...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.