Čočkyn Vloženo 21. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2016 Zdravím, napadla mě jedna docela v podstatě důležitá věc, čím odklízíte sníh z aute? Dříve na staré m aute jsem to odmetl košťátkem ale tady je mi to trochu proti srsti, když uz na mytí člověk používá pouze samé mikrovlákna a drahé pripravky, tak je blbost to v zimě odmetat takto "hrubě" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 21. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2016 Né, né, počkej do jara Ale nie zasa to neber až tak tragicky, omiesť to musíš, veď zľahka a zasa ten sneh to trochu sám ochráni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 21. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2016 Mikrovláknovým košťátkem? nebo skusit fénem roztát 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 21. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2016 No tak myslím, že takto nechce dopadnout nikdo, sice doma mam auto pod přístřeškem ale v práci stojí volně venku no. http://www.detailingclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=663 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 21. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2016 Na co ometat. Pruzor a jedu ne? Normalni kostatko z Bauhausu - z jedne strany koste, z druhe skrabka. Akorat by se obcas hodila delsi nasada. Moc to resite a lestite... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 21. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2016 Tak to nezmetaj úplne na plech ale nechaj tam nejaku vrstvu toho snehu... škrabancom sa v zime nevyhneš aj tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 21. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2016 plachta pres auto jedine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 21. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2016 Ja ometam snih standardnim kostatkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 V 21. 10. 2016 na 17:30, Lukáš F. napsal: No tak myslím, že takto nechce dopadnout nikdo, sice doma mam auto pod přístřeškem ale v práci stojí volně venku no. http://www.detailingclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=663 Rozšířit Ten to musel odmetat snad drátěným kartáčem... Nebo jak můj tatík rejžovým koštětem, samozřejmě bokem a pěkně dřevem. Já si ani nepamatuju jak jsem loni odmetal, protože koště jsem si pořídil až letos Ale téměř vždy jsem se nedotýkal laku, ale né vždy to jde, leda prašan se nejlíp odhrnuje a zbytek odfoukne. Ale všechna okna to je základ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 22. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 Milan: no asi tak nic méně je to mazec jak to zdrapal, třeba oškraboval kusy zmrzlého sněhu z kapoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 Pořiď si bufíka a máš klid. Když zatopíš tak se sníh a led na plechu rozmočí a de dolu pěkně. A pokud je malá vrstva, tak ti zůstane na autě jen voda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 22. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 No na parkovišti v práci asi těžko doma mám stání se střechou, tam to neřeším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 ja pouzivam skrabku na okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 Taky používám škrabku na okna, tou stranou kde je ta guma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 V 22. 10. 2016 na 9:26, Lukáš F. napsal: No na parkovišti v práci asi těžko doma mám stání se střechou, tam to neřeším Rozšířit Proč bys na parkáči v práci nemohl použít bufíka? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 Plastovou skrabku na okna uz jsem nekolik let nepouzil, asi ani zadnou nemam, mam na okna tekutou skrabku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 Tak to jsi asi neměl na oknech pořádnou námrazu, já vyzkoušel hodne druhů tekutých stágor ale ani jedna mě nepomohla. Tak leda s běžnou námrazou kterou sundám i prstem. Nebo pořídit stan nad auto No a většinou i košťata mívají na boku hřebík nebo sponku aby drželo. A střechu nemá poškrábanou protože ta se mu nechtěla odklízet a the best je horká voda na okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 Normalne kdyz maji v Lidlu akci na 5l kanystr zimni kapalinu do ostrikovacu -60 °C, tak kanystr za cca 150 Kc koupim a vydrzi mi to na nekolik let jako tekuta skrabka na sklo. Naleju neredene do prazdneho rucniho roztrikovace, postrikam tim rano sklo a namraza je pryc drive, nez kdybych ji seskraboval plastovou skrabkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helmic-Svk Vloženo 24. leden 2017 Sdílet Vloženo 24. leden 2017 Ja som metličku zabudol pred zimou kúpiť a keď prišiel sneh použil som čo bolo po ruke - stierku na okná (viď foto), používam na to tú špongiovú stranu. Možno to neometiem tak rýchlo ako by som omietol s metličkou ale aspoň sa nestrachujem o škrabance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 24. leden 2017 Sdílet Vloženo 24. leden 2017 (editace) @Helmic-Svk Stěrku mám taky doma. Dobrý nápad vyzkouším Editováno: 24. leden 2017, autor: los pakos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. leden 2017 Sdílet Vloženo 24. leden 2017 V 22. 10. 2016 na 10:47, osobne napsal: Normalne kdyz maji v Lidlu akci na 5l kanystr zimni kapalinu do ostrikovacu -60 °C, tak kanystr za cca 150 Kc koupim a vydrzi mi to na nekolik let jako tekuta skrabka na sklo. Naleju neredene do prazdneho rucniho roztrikovace, postrikam tim rano sklo a namraza je pryc drive, nez kdybych ji seskraboval plastovou skrabkou. Rozšířit A to jsi zkoušel nebo si to jen myslíš? Mně to s -40°C Velvanou totiž nefungovalo :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helmic-Svk Vloženo 24. leden 2017 Sdílet Vloženo 24. leden 2017 (editace) Ja som kedysi na starom aute tiež skúšal rozmrazovať okná -40 carlsonkou a po zotretí stieračmi mi ihneď namrzol "tenký film" a videl som prd ale tak -60 z lidla možno funguje, tú som neskúšal. Editováno: 24. leden 2017, autor: Helmic-Svk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. leden 2017 Sdílet Vloženo 24. leden 2017 (editace) Právě na to se ptám, prt. mám obdobnou zkušenost. Editováno: 24. leden 2017, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 24. leden 2017 Sdílet Vloženo 24. leden 2017 Jo, kapalina do -60 °C funguje stejne, jako kdyz si koupite standardni rozmrazovaci sprej. Nikdy mi nezmrzla ani pri -20 °C. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekr Vloženo 24. leden 2017 Sdílet Vloženo 24. leden 2017 Já už roky používám na zamrzlá skla denaturovaný líh nebo isopropylalcohol, mám ho ve dveřích v rozprašovači, sem tam ho přiměřeně cvrnknu i do nádobky ostřikovače, jednu dobu sem používal slivovičku která nebyla moc pitná, fungovala taky dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.