LupinusCor Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 (editace) Ahoj. Nemáte prosím někdo DSG 7q a Construct zámek voliče? Jestli ano poprosím o fotku :-) Díky Editováno: 3. Listopad 2016, autor: LupinusCor Tragedie_v_JZD mě uvedla do obrazu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 A to se do rapida vůbec dalo objednat ??? Nikdy jsem to v nabídce neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 Ale tak ona snad skodovka ani zadny "origo" zamek nedela.... a to vo k tomu servisy nabizi je pak normalni construct... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 Taky si myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LupinusCor Vloženo 3. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 (editace) Ahoj, děkuji za vaše reakce, konkrétně jsem našel v katalogu tohle "Mechanické zabezpečení řazení ŠKODA Originální příslušenství pro automatickou převodovku (5JA 054 613A)". Ale i google je na můj dotaz krátkej :-) Editováno: 3. Listopad 2016, autor: LupinusCor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 3. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 Ano, to je Construct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LupinusCor Vloženo 3. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 Děkuji, pánovy v červeném :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LupinusCor Vloženo 3. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 Nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP 2016 Vloženo 22. leden 2017 Sdílet Vloženo 22. leden 2017 Zamyká se to samo. Otevřeš to přiložením čipu. Construct - Safetronic: Montují to přímo v salonu Škoda, cena: 14.000,-Kč (7*DSG) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.