Schizo Vloženo 12. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 Zdravim, Mám Octavia combi 1,6 75kW, rv 2003, prestavba na LPG . Pri otoceni klicku v zapalovani do pohotovostni polohy se normalne rozsviti kontrolky na palubce, ale pote, kdyz chci zastartovat, tak NIC ! Nic netoci, ani necvakne . Nekdy se stane, ze se dokonce vymazou hodiny, najete km a i radio skoci do SAVE modu s kodem 1000. Palubka ale normalne sviti, ty kontrolky co maji ??? Pote ale normalne nastartuju a odjedu !! Nekdy se tohle objevi 1 x za rok, minuly tyden mi to udelalo 4x behem jednoho dne ? Jsem uplne zoufalej, manzelka jezdi autem do prace a predstava, ze ji to nekde vykysne na krizovatce je desiva .Diagnostika nic neukazuje vse je OK. Nekdy jsem ze zoufalstvi vyndal a zase dal zpet hlavni pojistky na baterce, ale podle me to nema vliv. Uz jsem presel vsechny kontakty v pojistkove skrince, na baterce a tak, prostrikal kontaktolem, ocistil...NIC, zadna zmena. Mel jsem to u servisaka a rekl mi, ze pokud se mu ta zavada neprojevi, nic s tim nenadela. Vyzkousel jsem i druhy klic a ac si myslim ze je to blbost, zatim mi to neudelalo .... Diky za kazdou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 žeby spodná časť spínačky? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.