malé zvíře Vloženo 11. Září 2018 Sdílet Vloženo 11. Září 2018 @ski1961 to záleží na tobě. Ale já vidím v podstatě jenom 4 možnosti: 1. Půjdeš a koupíš si jinou kameru 2. Riskneš to a koupíš z Číny 3. Počkáš až číňan nějaké propašuje do EU 4. Koupíš s přirážkou od nenažraných čecháčků... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 12. Září 2018 Sdílet Vloženo 12. Září 2018 @malé zvíře tak jasně, že rozhodnout se musím sám :-) Ted jsem objevil tuhle z odkazu za slušnou cenu z warehousu z UK, takže to by mělo být v pohodě, ale je bez GPS. Vzhledem k tomu, že jsem kameru v autě nikdy neměl, tak si nedokážu představit, jestli to je v praxi k něčemu podstatnému nebo není. Ta cena je zajímavá.. https://eu.banggood.com/Wholesale-Warehouse-VIOFO-A119S-2-Inch-Car-Dashcam-6G-Video-135-Degree-Camera-DVR-Without-GPS-Function-wp-Eu-1153895.html?rmmds=category Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Září 2018 Sdílet Vloženo 12. Září 2018 mám kameru jak s GPS, tak stejnou bez GPS, ale popravdě, tu s GPS využívám pouze jako zobrazení rychlosti, což ovšem může být kontraproduktivní že . Nikdy jsem jí nespojoval s místem na mapě. Takže možná to GPS je vlastně zbytečné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 12. Září 2018 Sdílet Vloženo 12. Září 2018 Ten GPS modul se dá později dokoupit kdyby náhodou ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 12. Září 2018 Sdílet Vloženo 12. Září 2018 (editace) jj, dá se koupit samostatně za cca 300,- z Ali.. https://www.aliexpress.com/item/Single-GPS-Module-3M-Sticker-Mount-Holder-For-A119-Car-Dash-Cam-Dashboard-Camera/32765772614.html Editováno: 12. Září 2018, autor: ski1961 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malé zvíře Vloženo 12. Září 2018 Sdílet Vloženo 12. Září 2018 U té A119 má GPS držák tu výhodu, že je průchozí pro napájení, takže mám trvale přilepený držák s trvale připojeným kabelem a když chci kameru sundat tak nemusím odpojovat (a poté znovu připojovat) kabel, prostě jenom kameru z držáku vytáhnu a jdu s ní do háje :) jinak rychlost ve videu se dá vypnout, takže se člověk nemusí bát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Září 2018 Sdílet Vloženo 12. Září 2018 takto je to i u MINI 0806, které mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra B. Vloženo 12. Září 2018 Sdílet Vloženo 12. Září 2018 Já mám v jedné Ibize tuto kameru : https://www.exasoft.cz/blaupunkt-dvr-bp-2-5-fhd-kamera-do-auta_d202962.html za zrcátkem není vůbec vidět. A v druhé Ibize mám tuto : https://www.mall.cz/zaznamova-kamera/navitel-r1000-full-hd-zaznamova-kamera?utm_source=seznam&utm_medium=cpc&utm_campaign=EE>PRF>SERP>Foto-produktova>PLA&utm_content=Digitální+kamery&utm_term za zrcátkem také není vůbec vidět. Obě se dají krásně nastavit a z venku nesjou vidět jen když po nich někdo bude pátrat, tu opičárnu s kabelem jsem tedy ještě neviděl, to bych takto v autě nenechal... Ale každému se můželíbit něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 12. Září 2018 Sdílet Vloženo 12. Září 2018 Kupoval jsem take na isixu kamerku viofo.Maximalni spokojenost,nechal jsem si ji namontovat tak,aby nebyla videt.zaznam v noci parada,mam ji hlavne kvuli srnkam a zajicum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Září 2018 Sdílet Vloženo 12. Září 2018 zajímaly by mě videa z toho ... jak jsem zjistil není fullHD jako full HD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Září 2018 Sdílet Vloženo 12. Září 2018 hopa26, tak ten noční režim fakt super, o tom si mohu jen zdát u mých. Ovšem ve dne mám obraz krásně ostrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 12. Září 2018 Sdílet Vloženo 12. Září 2018 No treba v pocitaci mam obraz zhruba o 30 procent lepsi nez po nahrani na yt. Dokoupil jsem si i rychlou kartu a filtr proti odleskum. Denni zaznam je famozni,docela jsem to koumal.tady mam video z 2 roky stare mio kamery,asi za 2 tis z ew ,co jsem mel ve fabce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Září 2018 Sdílet Vloženo 12. Září 2018 yt nemá smysl, tam už je to komprimované. Ideál pro ucelení názoru by bylo fajn střih 10s videa (denního/nočního) a rovnou nahrát sem, ne přes yt. Zajímal by mě třeba ten Blaupunkt, vypadá dobře, cena taky good. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 12. Září 2018 Sdílet Vloženo 12. Září 2018 @hopa26 jak je to s tím filtrem proti odlesku v noci ? někde jsem četl, že s tím filtrem není v noci nic vidět.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Září 2018 Sdílet Vloženo 12. Září 2018 jo to už jsem taky někde četl, ale popravdě mám ho, ale nenapadlo mě to testnout. Asi to zkusím, jak se budu vracet někdy se tmou domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 12. Září 2018 Sdílet Vloženo 12. Září 2018 Pokud se rozhodnu pro to viofo, tak jsem našel na Ali viofo set, kde je kabeláž přímo na pojistku, což by se mi líbilo více, než to mít přes usb. Vzhledem k tomu, že jsem elektro-lama, tak by mě zajímalo to černé pouzdro, které je tam vidět..předpokládám, že je to na pojistku. Vzhledem k tomu, že na konec toho jednoho káblíku bych chtěl dát tu redukci přímo na pojistku, jak je vidět na obrázku, tak chápu to správně, že v tom černém pouzdru bude jedna pojistka a na další pojistku v pojistkové skříni se to napíchne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Září 2018 Sdílet Vloženo 12. Září 2018 vlastně ano, měl by si to jištěné 2x. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 13. Září 2018 Sdílet Vloženo 13. Září 2018 Ski:Filtr viz video. Za mne ok,mel jsem take pochybnost ,stoji 400kc. Pan z Isixu mi nabidnul,vyzkouset a kdyz se mi nebude vysledek pozdavat,at ho vratim. Chtel jsem zredukovat odlesky od palubni desky coz se podarilo a priblizit cocku kamery bliz k celnimu sklu. Zadne dramaticke zlepseni nebon zhorseni obrazu jsem nezaznamenal,kazdopadne redukce odlesku ja viditelna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 13. Září 2018 Sdílet Vloženo 13. Září 2018 Na mojí a6 odlesky lepší. A v noci znatelně tmavší záznam. Za deště mizérie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 13. Září 2018 Sdílet Vloženo 13. Září 2018 Ski: tyhle věci pro připojení přímo na pojistku koupíš na Ali, jsou to položky za dolar, není potřeba se kvůli tomu upínat na typ kamery. Malta: a co vyzkoušet místo Blaupunktu tento Xblitz : https://www.k24.cz/product/460529/Xblitz_X5_WiFi.html?product_code=KMW5902479670713 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. Září 2018 Sdílet Vloženo 13. Září 2018 nevypadá věru vůbec zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 13. Září 2018 Sdílet Vloženo 13. Září 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 13. Září 2018 Sdílet Vloženo 13. Září 2018 u tohoto polského Xblitze mi trochu vadí, že v popisech neuvádí světelnost senzoru "F.." ale videa na youtubu ukazují, že obraz není tak špatný ani v noci..ale za ty prachy už může být ověřené vyzkoušené Viofo včetně GPS v podobném dizajnu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malé zvíře Vloženo 13. Září 2018 Sdílet Vloženo 13. Září 2018 @ski1961 přesně jak jsi psal - to oválné pouzdro je na válcovou pojistku. Prostě vezmeš štípačky a hodíš ho do kopřiv, potom ten volný konec připojíš na ten ocásek od pojistkové odbočky. Mám to úplně stejně a stejně to dělá spousta lidí. Nejjednodušší a nejlepší řešení. Kabel je dost dlouhý, v OII i v Yetim vyšel od kamery umístěné vpravo za zrcátkem kolem okna, skrz A-sloupek až do pojistkovky a ještě jsem tam musel kus smotat. Ochrana proti vybití u této krabičky vypíná při napětí baterie 11.6V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 13. Září 2018 Sdílet Vloženo 13. Září 2018 @MilanHos prosím tě, kde se dá koupit tenhle káblík, který se zapojí přímo na pojistku, jako to máš ty ? a když je ta pozice v pojistkovce volná, tak je normálně napájená ? všiml jsem si, že ty to máš v neobsazené pozici 25, kterou mám také volnou a dále mám volnou i pozici 28..to je jedno, do jaké pozice se to pak hodí ? já jsem elektro lama víš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.