Přejít na obsah

Teplota chladicí kapaliny


Lada590

Doporučené příspěvky

Ze by 90 °C stejne jako pri jakekoliv jine teplote okoli? :D Cim tu teplotu meris? Pokud se jen divas na ukazatel v pristrojovce, tak ten ukazuje 90 °C mnohem drive nez tomu tak ve skutecnosti je... No a po jak dloude dobe se to zahreje na provozni teplotu je otazka. Bude zalezet, jak zrovna jedes. Za 10 km by chladici kapalina uz tech 90 °C mit asi mela.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

I těch 10km může být málo. Když jedu z práce kdy auto stojí celou dobu venku tak mám takovej terén že se to neohřeje ani za 15km a to  v zimě nevyřazuju ani nebrzdím motorem ale je to hodně z kopečků. Cesta naopak z garáže v uvedený teplotě je ručička na 90 po cca 5-6km. Taky může záležet na oleji, s některým se to ohřívá pomaleji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem to dnes rozdělal, ale nedodělal, dali mě jiný termostat. Taky mám v té přírubě termostatu upadlý jeden zobáček, za který se ten termostat zahákne, ale to tam slouží jen na montáž termostatu ne? Nebo mám tu přírubu koupit novou? Jesli nevíte co myslím, tak pošlu fotku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...