jindramarinc Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 Zdravím, koupil jsem OII rok 2007(1,6 fsi).Pořád mi svítí spínač světel.Nezhasne ani když zamknu auto.Nejspíš mi to vybíjí baterii.Dení svícení jsem nechal vypnout.Nemáte někdo zkušenosti s odtraněním závady?Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 Urcite zajet na diag, ale muze byt vadny spinac svetel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 A jinak funguje spínač normálně, tzn jde při zapnutém zapalování rozsvěcovat mlhovky nebo vypínat světla, případně zapnout pouze parkovačky? Nebo se po zapnutí zapalování automaticky rozsvítí tlumená světla, ať máš nastaveno cokoli? V případě druhé možnosti je nejspíš vadný spínač.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindramarinc Vloženo 25. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 Funguje normálně, akorát při rozsvícených mlhovkách se mi na budíku rozsvítí kontrolka zadních mlhovek a kontrolka předních mlhovek nesvítí.Přední mlhovky se rozvístí pouze na spínači. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 To je v poradku, predni mlhovky maji kontrolku jen na spinaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 Jestli spínač pořád svítí, ale jinak funguje normálně, pak by mohl být problém i v BSG jednotce. Diagnostika napoví víc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 Chtelo by to schema, ale myslim, ze podsviceni celeho spinace je spolecne s podsvicenim ostatnich spinacu. Takze pokud sviti jen spinac svetel, tak BSG to snad nebude... Do spinace urcite vede stale napeti, protoze svetla jdou zapnout i s vypnutym zapalovanim. A taky tam musi vest spinane napeti, protoze pri zapnutem zapalovani sviti nejaka cast spinace i pri vypnutych svetlech. No tipnul bych si na chybu ve spinaci. Jestli nekdo mate moznost, dejte sem schema zapojeni spinace svetel a muzeme se nad tim zamyslet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindramarinc Vloženo 26. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 Díky za info, příští týden to dám autoelektikáři.Volal jsem mu a taky to tipuje na spínač.Prej tam má kus na vyzkoušení.Jinak opravdu svítí jen ten spínač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindramarinc Vloženo 26. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 Toto pomůže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 (editace) Právě teď, LucasCZE napsal: Chtelo by to schema, ale myslim, ze podsviceni celeho spinace je spolecne s podsvicenim ostatnich spinacu. Takze pokud sviti jen spinac svetel, tak BSG to snad nebude... Do spinace urcite vede stale napeti, protoze svetla jdou zapnout i s vypnutym zapalovanim. A taky tam musi vest spinane napeti, protoze pri zapnutem zapalovani sviti nejaka cast spinace i pri vypnutych svetlech. No tipnul bych si na chybu ve spinaci. Jestli nekdo mate moznost, dejte sem schema zapojeni spinace svetel a muzeme se nad tim zamyslet... Tak nějak jsem předpokládal, že tazateli svítí jen ten střed, který svítí se zapnutým zapalováním (což byl teda asi mylnej předpoklad), a z něho jsem usuzoval chybu v BSG. Pokud svítí celej, tak to bude asi spíš chyba ve spínači.. Pokud ale svítí celej, pak se musí nějak dostávat napětí na svorku 58d (stmívatelné podsvícení všech přístrojů) a z něj by se mělo dostat napětí na všechny ostatní tlačítka (jestli teda mají propojené podsvícení, až do teď jsem měl za to, že jo) EDIT: Beru zpět, podle schématu spínače je tam dioda, pak je to teda nejspíš vadnym spínačem... Editováno: 26. Listopad 2016, autor: Sharky487 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 Tak jeste by se dalo promerit, jestli je na jednotlivych pinech to co tam ma byt. Ale pokud je moznost to vyzkouset, tak je to zbytecne... Tak potom napis, cim to bylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindramarinc Vloženo 26. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 Určitě dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindramarinc Vloženo 3. Prosinec 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2016 Tak to mam opravený, spínač nebyl vadný.Byl to zásah nějakýho kutila.Bylo tam něco špatně zapojený.Každopádně už to funguje jak má 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.