Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Myslím si že je škoda, že Android Auto nemá samostatné vlákno, takže tady to je. jaké jsou vaše zkušenosti s Android Auto?

Vykopávám naší recenzí :)

Paráda, momentálně řeším nekompatibilitu LG G2 a fičur ML a AA. Tak to okouknu a třebas to v něčem pomůže :-)

• Autor

@LupinusCor A aplikace ti funguje? Máš Android 5+?

Upraveno od Wexino

Android 5.0.2, a apku ještě stáhlou nemám, popravdě jsem se o ní dozvěděl až teď. Ale ještě nezkoukl video :-) Dám vědět jak jsem dopadl :-)

Vypadá to zajímavě. Kéž by někoho napadlo dodat i podporu starším autům.

Tak jsem zkoušel různé verze APP, ale nic. Ale asi bude problém v telefonu, i na offiko stránkách je napsáno, že LG G2 není podporováno.

Na jakych ofiko strankach?
Pozor! Nezamenovat Mirrorlink a Android Auto. To jsou dve odlisne veci. AA pojede na kazdem telefonu s Androidem 5 a vyse.

Jinak primy odkaz na aplikaci:
http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto

A super vychytavka, kdo máte multifunkcni volant. Hlasové povely pro AA jdou iniciovat z volantu - stačí tlačítko pro ovladani hlasem na volantu podržet déle. Mimochodem to je také nejjednoduší způsob jak se do AA rychle dostat, když mám na infotainmentu jinou věc - např. telefon, media, atp. Staci podrzet 2 sekundy tlačítko na volantu a pak krátce pro zrušení hlasového příkazu. Hledat to v tom menu na rádiu a smatrat po displeji je krajně nekomfortní. 

Jó takhle! Já si právě myslel, že to má něco společného s Mirrorlinkem... tím lépe.

Koukám ovšem na seznam podporovaných vozidel a je potřeba mít opravdu auto z letošního roku, případně příštího.

Citovat

Android Auto is compatible with the following vehicles.

• 2016 Fabia
  • 2016 Fabia Combi
  • 2016 Octavia
  • 2016 Octavia Combi
  • 2016 Rapid
  • 2016 Rapid Spaceback
  • 2016 Superb
  • 2016 Superb Combi
  • 2016 Yeti
  • 2017 Kodiaq

Upraveno od Sabiza

To je modelovy rok. Takze auta vyrobena i v roce 2015 to podporuji. Paklize si to clovek zaplatil do vybavy.

• Autor

Přesně tak, je potřeba na to myslet při koupu vozu (SmartLink - Android Auto, Apple CarPlay a MirrorLink).

@Martin Bednář Díky za tip. Při koupi auta jsem si nedokoupil hlasové ovládání za 400 Kč, ale tlačítko mám na volantu, tak ho alespoň nějak využiji :) V Autoservisu mi řekli, že si hlasové ovládání nemohu dokoupit i přesto, že když tlačítko zmáčknu, tak mi to píše, že si mám u prodejce vyžádat aktivační kód :-/

Obavam se ze ti to nepujde. Tlacitko tam sice mas ale nebude aktivní. Rad bych se pletl. Ale myslim, ze neni problem to napravit u jednoho z mistnich koderu :-)

Ahojte

Moja rapidka je vyrobená 4.3.2016 teda MR 2016 vo výbave JOY, no na slovensku nieje SmartLink vôbec v ponuke, lebo vraj nieje aplikácia ešte v našich krajinách podporovaná :(.

Na octaviu, Yetiho je možné "dokúpiť" aktiváciu SmartLink, ale na rapid to vraj nieje možné "dorobiť" ani na MR2016 potvrdili mi to aj na infolinke v MB.

Akú verziu SW máte v boleru, alebo čím sa to môže líšiť, že na jednom boleru to doplniť ide, a na iných nie ?

IMG_20160324_051845688.jpg

Upraveno od pobr74

• 3 měsíce později...

Cau tiez mam Rapid vybava Joy a nemam tam smart link ani Miror link :(

Odoslané z SM-G800F pomocou Tapatalku

Nechci tady suplovat Pawa, ale nemohl by jsi editovat svůj původní příspěvek a zrušit hlášku Tapatalku?

Přesně tak. Pěkně si to do prvního příspěvku napiš znovu a pořádně!

Zdravím, mám dotaz, lze u android auta, když je puštěná navigace google maps zároveň poslouchat radio nebo je radio zablokované po dobu spuštění navigace?Díky

Na Fabii rádio funguje ďalej aj keď máš mobil pripojený cez AA a máš zapnutú navigáciu. Pokyny navigácie ti bude kecať priamo do rádia.. teda aspoň takto to funguje na Fabii, tak by to takto malo ísť aj na Rapidke.

• 2 týdny později...

už aby to bylo :D

• 1 rok později...

Nazdar pánové. Měl bych otázku ohledně AA Mirror linku atd. Mám SB z konce roku 2016. V boleru nikde ikonu Smart link nevidím. Někde na fóru jsem tady četl o hardwaru pod sedadlem řidiče. To bych v autě měl ale co to pro mě znamená už nevím tak kdyby byl někdo ochotný mě navést na správnou diskuzi nebo mi poradit byl bych vděčný.

Jak je to s hlasovými pokyny v AA? Ty samé pokyny, které umí Google asistent nefungují, resp. nejde vytočit číslo nebo nadiktovat sms, apod... volat by mělo jít určitě, ale nereaguje, sice mi rozumí (zopakuje to), ale neprovede. Zato kolik je třeba 6x6 mi řekne, ale to zrovna fakt nepotřebuju :D

Upraveno od Qual

Ještě to umí docela dobře počasí....  Zkus to ovládat anglicky, volně to umí přecházet mezi vícero jazyky.

• 8 měsíců později...

Navi přes Android Auto asi nedává pokyny na maxiDOT, že?

před 14 hodinami, Twisted napsal:

Navi přes Android Auto asi nedává pokyny na maxiDOT, že?

Ne, bohužel...

Strašně rád bych se zbavil iPhonu (ani po roce jsem si nezvykl) a vrátil se zpět k Androidu. Jediná věc, která mne zatím drží je CarPlay, který funguje perfektně. Android Auto se mi nepovedlo rozběhnout. Telefon Xiaomi Redmi Note 3 Pro (Android 6.0.1), auto OIIIFL MR 2019 a Bolero. Tušíte někdo čím by to mohlo být?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.