Wexino Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 Myslím si že je škoda, že Android Auto nemá samostatné vlákno, takže tady to je. jaké jsou vaše zkušenosti s Android Auto? Vykopávám naší recenzí 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LupinusCor Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 Paráda, momentálně řeším nekompatibilitu LG G2 a fičur ML a AA. Tak to okouknu a třebas to v něčem pomůže :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 26. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 (editace) @LupinusCor A aplikace ti funguje? Máš Android 5+? Editováno: 26. Listopad 2016, autor: Wexino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LupinusCor Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 Android 5.0.2, a apku ještě stáhlou nemám, popravdě jsem se o ní dozvěděl až teď. Ale ještě nezkoukl video :-) Dám vědět jak jsem dopadl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 27. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2016 Vypadá to zajímavě. Kéž by někoho napadlo dodat i podporu starším autům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LupinusCor Vloženo 27. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2016 Tak jsem zkoušel různé verze APP, ale nic. Ale asi bude problém v telefonu, i na offiko stránkách je napsáno, že LG G2 není podporováno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 Na jakych ofiko strankach? Pozor! Nezamenovat Mirrorlink a Android Auto. To jsou dve odlisne veci. AA pojede na kazdem telefonu s Androidem 5 a vyse. Jinak primy odkaz na aplikaci:http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-autoA super vychytavka, kdo máte multifunkcni volant. Hlasové povely pro AA jdou iniciovat z volantu - stačí tlačítko pro ovladani hlasem na volantu podržet déle. Mimochodem to je také nejjednoduší způsob jak se do AA rychle dostat, když mám na infotainmentu jinou věc - např. telefon, media, atp. Staci podrzet 2 sekundy tlačítko na volantu a pak krátce pro zrušení hlasového příkazu. Hledat to v tom menu na rádiu a smatrat po displeji je krajně nekomfortní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 (editace) Jó takhle! Já si právě myslel, že to má něco společného s Mirrorlinkem... tím lépe. Koukám ovšem na seznam podporovaných vozidel a je potřeba mít opravdu auto z letošního roku, případně příštího. Citovat Android Auto is compatible with the following vehicles. 2016 Fabia 2016 Fabia Combi 2016 Octavia 2016 Octavia Combi 2016 Rapid 2016 Rapid Spaceback 2016 Superb 2016 Superb Combi 2016 Yeti 2017 Kodiaq Editováno: 29. Listopad 2016, autor: Sabiza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 To je modelovy rok. Takze auta vyrobena i v roce 2015 to podporuji. Paklize si to clovek zaplatil do vybavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 29. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 Přesně tak, je potřeba na to myslet při koupu vozu (SmartLink - Android Auto, Apple CarPlay a MirrorLink). @Martin Bednář Díky za tip. Při koupi auta jsem si nedokoupil hlasové ovládání za 400 Kč, ale tlačítko mám na volantu, tak ho alespoň nějak využiji V Autoservisu mi řekli, že si hlasové ovládání nemohu dokoupit i přesto, že když tlačítko zmáčknu, tak mi to píše, že si mám u prodejce vyžádat aktivační kód :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 Obavam se ze ti to nepujde. Tlacitko tam sice mas ale nebude aktivní. Rad bych se pletl. Ale myslim, ze neni problem to napravit u jednoho z mistnich koderu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pobr74 Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 (editace) Ahojte Moja rapidka je vyrobená 4.3.2016 teda MR 2016 vo výbave JOY, no na slovensku nieje SmartLink vôbec v ponuke, lebo vraj nieje aplikácia ešte v našich krajinách podporovaná :(. Na octaviu, Yetiho je možné "dokúpiť" aktiváciu SmartLink, ale na rapid to vraj nieje možné "dorobiť" ani na MR2016 potvrdili mi to aj na infolinke v MB. Akú verziu SW máte v boleru, alebo čím sa to môže líšiť, že na jednom boleru to doplniť ide, a na iných nie ? Editováno: 1. Prosinec 2016, autor: pobr74 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bombomm Vloženo 21. Březen 2017 Sdílet Vloženo 21. Březen 2017 Cau tiez mam Rapid vybava Joy a nemam tam smart link ani Miror link Odoslané z SM-G800F pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 22. Březen 2017 Sdílet Vloženo 22. Březen 2017 Nechci tady suplovat Pawa, ale nemohl by jsi editovat svůj původní příspěvek a zrušit hlášku Tapatalku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Březen 2017 Sdílet Vloženo 22. Březen 2017 Přesně tak. Pěkně si to do prvního příspěvku napiš znovu a pořádně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef_1 Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 Zdravím, mám dotaz, lze u android auta, když je puštěná navigace google maps zároveň poslouchat radio nebo je radio zablokované po dobu spuštění navigace?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 25. Březen 2017 Sdílet Vloženo 25. Březen 2017 Na Fabii rádio funguje ďalej aj keď máš mobil pripojený cez AA a máš zapnutú navigáciu. Pokyny navigácie ti bude kecať priamo do rádia.. teda aspoň takto to funguje na Fabii, tak by to takto malo ísť aj na Rapidke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exit99 Vloženo 4. Duben 2017 Sdílet Vloženo 4. Duben 2017 snad se blýská na lepší časy https://www.svetandroida.cz/waze-pro-android-auto-201704 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whisperer Vloženo 4. Duben 2017 Sdílet Vloženo 4. Duben 2017 už aby to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOFR6 Vloženo 15. Duben 2018 Sdílet Vloženo 15. Duben 2018 Nazdar pánové. Měl bych otázku ohledně AA Mirror linku atd. Mám SB z konce roku 2016. V boleru nikde ikonu Smart link nevidím. Někde na fóru jsem tady četl o hardwaru pod sedadlem řidiče. To bych v autě měl ale co to pro mě znamená už nevím tak kdyby byl někdo ochotný mě navést na správnou diskuzi nebo mi poradit byl bych vděčný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qual Vloženo 22. Duben 2018 Sdílet Vloženo 22. Duben 2018 (editace) Jak je to s hlasovými pokyny v AA? Ty samé pokyny, které umí Google asistent nefungují, resp. nejde vytočit číslo nebo nadiktovat sms, apod... volat by mělo jít určitě, ale nereaguje, sice mi rozumí (zopakuje to), ale neprovede. Zato kolik je třeba 6x6 mi řekne, ale to zrovna fakt nepotřebuju Editováno: 22. Duben 2018, autor: Qual Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 23. Duben 2018 Sdílet Vloženo 23. Duben 2018 Ještě to umí docela dobře počasí.... Zkus to ovládat anglicky, volně to umí přecházet mezi vícero jazyky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 30. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2018 Navi přes Android Auto asi nedává pokyny na maxiDOT, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaprik (CZ) Vloženo 31. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2018 před 14 hodinami, Twisted napsal: Navi přes Android Auto asi nedává pokyny na maxiDOT, že? Ne, bohužel... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motyll Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Strašně rád bych se zbavil iPhonu (ani po roce jsem si nezvykl) a vrátil se zpět k Androidu. Jediná věc, která mne zatím drží je CarPlay, který funguje perfektně. Android Auto se mi nepovedlo rozběhnout. Telefon Xiaomi Redmi Note 3 Pro (Android 6.0.1), auto OIIIFL MR 2019 a Bolero. Tušíte někdo čím by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.