kahuda92 Vloženo 25. Září 2019 Sdílet Vloženo 25. Září 2019 Ano, presne tak. Mam na mysli listu na 5. dverich do zavazadloveho prostoru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxalera Vloženo 25. Září 2019 Sdílet Vloženo 25. Září 2019 (editace) @kahuda92 Poradim ti lepsie riesenie. Ked chces menit listy das prachy za originalne diely, potom demontaz, montaz. Najdi si v svojom okoli kvalitnych wraperov a daj si to nalepit ciernou lesklou foliou. Videl som klavirnu lesklu co vyzera lepsie ako original striekany diel. Na Sportline to nie su uplne cierne tie listy. Usetris a bude to vyzerat dobre. Editováno: 25. Září 2019, autor: maxalera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 8. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2019 Od 25KT/20 motorizace 2.0 TDI EVO 147 kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xdpesek@gmail.com Vloženo 8. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2019 Ahoj a bude to nahrada za 140kw stary nebo soubezne? Jde mi o to, ze jsem objednal minuly tyden, tak co dostanu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xdpesek@gmail.com Vloženo 8. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2019 Tak nic nevsiml jsem si toho roku 20. Jak bych nic nerek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza-marek Vloženo 8. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2019 (editace) před 10 hodinami, Dixik2 napsal: Od 25KT/20 motorizace 2.0 TDI EVO 147 kW. Mohl by jsi nováčkovi vysvětlit co to znamená? Jedná se o 25týden v roce 2020? U 110kw verze bude také EVO? Editováno: 8. Říjen 2019, autor: honza-marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 8. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2019 Na vsetko je odpoved ANO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2019 2.0 TDI 110kW je EVO už teď, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza-marek Vloženo 8. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2019 To nevím. Podle čeho soudíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2019 Protože to všude propagují: https://www.skoda-storyboard.com/cs/tiskove-mapy/skoda-superb-tiskova-mapa/motory-premiera-prvniho-naftoveho-motoru-generace-evo/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza-marek Vloženo 8. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2019 (editace) Máš pravdu 110kw je evo už teď. A 147kw EVO varianta přijde tedy v 25týdnu/20 Osobně stále nejsem rozhodnutý jestli jít u nového auta s DSG do 110 nebo 140kw. Vzhledem k EVU se asi přikláním k 110kw verzi. Pokud mi to někdo nerozmluví? :) Editováno: 8. Říjen 2019, autor: honza-marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelso Vloženo 9. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 110 kw EVO je v podstate uplne novy motor, takze je tazko povedat ci maju vychytane vsetky chybicky, ako to byva pri novych motoroch tak skor nie, ale recenzie na motor boli pozitivne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 Celkove pry udelaly obe varianty velky pokrok a ta silnejsi snad i konecne jede lepe umerne vykonovemu rozdilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza-marek Vloženo 9. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 před 15 hodinami, Kelso napsal: 110 kw EVO je v podstate uplne novy motor, takze je tazko povedat ci maju vychytane vsetky chybicky, ako to byva pri novych motoroch tak skor nie, ale recenzie na motor boli pozitivne. Nějaký odkaz na recenzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 9. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 https://www.skoda-storyboard.com/cs/tiskove-mapy/skoda-superb-tiskova-mapa/motory-premiera-prvniho-naftoveho-motoru-generace-evo/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 10. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2019 Však to je jen odkaz co jsem zde dával já o něco výše. Pokud chceš nějaký test, zadek do Googlu "Superb III FL 2.0 TDI EVO" a vyjede ti spousta výsledků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza-marek Vloženo 10. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2019 Všude se píše že EVO splňuje Euro 6d-TEMP . Ale vždyt tuto normu splňuje i "starý" 140kw ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelso Vloženo 11. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2019 https://autobild.pluska.sk/testy/test-volkswagen-passat-2-0-tdi-evo-super-tdi-prvom-teste-sokuje-spotrebou-pripomina-hybrid sice passat ale to je +- ako superb 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 11. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2019 guest100: V návodě k obsluze je,ale v ceníku není. Kdy bude v příplatkové výbavě ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2019 před 17 hodinami, guest100 napsal: kdyby někoho zajímalo jak bude v autě vypadat aktivním systémem, tedy aktivní Asistentem kontroly tlaku v pneumatikách (RDKS) Viděl jsem už i realizaci na OIII, tuším na drive2.ru. Teď už jde jen o náklady a spolehlivost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 11. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2019 Ta OIII je i zde: https://www.youtube.com/watch?v=QnvdWVF-PdE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 11. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2019 před 15 hodinami, Dixik2 napsal: guest100: V návodě k obsluze je,ale v ceníku není. Kdy bude v příplatkové výbavě ? Teď jsem koukal na ceník a RDKS už tam mají za 2600kč. Všiml jsem dále Area view spolu s trailler asistentem pro L&K s tažným za 9000kč a sedadel řidiče a spolujezdce s možností nastavení délky sedáku spolu s masážní fci pro šoféra za 6700kč pro L&K Nevím ale jestli už to tam bylo nebo ne? Mohu ale potvrdit že motor (starý) 2.0TDi 140Kw DFHA plní Euro 6d-temp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2019 Trailer assist a Area View zatím pouze pro PHEV. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 18. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2019 Trail assist jsem měl dokodovaný u před face. Ode dneška mám FL, chci se zeptat, kde nechat v Praze odstranit označení vozu, 4x4 a nechat přilepit bezrámečkové spz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2019 To si snad zvládneš udělat sám. Nicméně toto není předmětem tohoto tématu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.