Strajkii Vloženo 30. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2019 Ahoj, tak prinasim me srovnani S3 MR2017-8 LK combi a S3 MR2020 FL LK 4x4 combi. Co me nepotesilo na FL: Zmizelo tlacitko telefonu z volantu a bylo nahrazeno zcela nepotrebnym tlacitkem view pro zmenu grafiky... Neustale neco vrze kolem pristrojovky... Svetle prositi na cerne kuzi sice vypada lepe nove, ale po 2 mesicich uz to takove terno neni... (ano pouzivam auto jako dopravni prostredek a v podstate v nem ziju, takze jsem malicko prase :-)) Nastaveni podvozku vcetne rezimu.. vzdy po startu padne no "normal" hold, krom vypnuti start-stop cvaknu jeste 2x na rezim sport.. Zadni couvaci svetla osvetluji prostor pro kameru hrozne blbe, je o dost hur videt nez predtim. Adaptivni tempomat automaticky meni rychlost...nekdy je to fajn ale nekdy hodi na 30ce 110.... Matrix led..snad pujde doladit,ale po xxx najetych hodinach v noci musim konstatovat, ze z tmaveho pruhu mezi dalkovejma a potkavackama me hrozne bolej oci a jsem daleko driv unavenej. Problem je, ze potkavacky nenavazujou na "dalkove led" a vznika tmavsi pruh, ktery neskutecne unavuje oci.. Divna rezonance do kabiny od motoru, ktera leze na nervy - doufam, ze servis vyresi a ze se jedna o zabavu a ne o vlastnost Tak to by stacilo, ted co potesilo. Mrtve uhly, system funguje perfektne, dovoli se zaradit driv za auto ( bez vrneni volantu..) predtim to bylo naladeno pro duchodce. DCC vsechny rezimy mi prijdou lepe odladene jak komfort,sport,normal.. Vzhled - vypada opravdu lepe... Brzdy...jsou o poznani tuzsi, byl to nezvyk, ale davkuji se dobre. Chromova lista na spodku dveri lepe chrani pri otevreni dveri napr vedle zdi... Senzory na klikach i u zadnich dveri.. Nastaveni barvy podsviceni podle jizdniho rezimu... No..nic dalsiho me nenapada...jeste malickost, kterou srovnam s S2 FL DSG6. DSG6 ma daleko rychlejsi rozjezd nez DSG7. Dodnes trnu pri rychlem vjezdu do krizovatky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza-marek Vloženo 30. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2019 O jakém motoru se bavíme? Ohledně toho zvuku motoru do kabiny? Dále ty MATRIX. Měl jsem to půjčené den a toho pruhu jsem si nějak nevšiml. Teď mám MATRIX objednaný tak doufám že to nebude tak zlé :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strajkii Vloženo 30. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2019 Ahoj, verim, ze ty matrix svetla chteji jen doladit. V podstate by asi stacilo zvednout potkavacky nebo snizit dalky o ten kousek, aby doslo k překrývání. FL mám tdi 140kw, kolega ma MR2019 take 140kw tdicko a nic mu tam do kabiny nebzuci. Je to takova vyssi tonina... Ps: udelal jsem par fotek, u statickeho obrazku to ale neni moc znat.. Budu drzet palce, aby byl tvuj kus ok. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelso Vloženo 31. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2019 To je zelena emerald? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strajkii Vloženo 31. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2019 Ahoj, ano. Umyta vypada velice dobre - exoticky... zaprasena je zase takova...jak to rict slusne.. Na cerno hnedy magnetic, to nebyl takovy rozdil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelso Vloženo 31. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2019 Tak budem asi vela umyvat, uz mam objednany liftback v tej farbe, mal by do 2 tyzdnov byt. Hladal som taku menej frekventovanu farbu a vyslo to na zelenu. rad si pozriem aj dalsie foto ak budes davat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strajkii Vloženo 31. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2019 Ahoj, mel jsem to stejne... nechtel jsem barvu, kterou napocitas 100x po ceste do prace. Jeste se me moc libi hodne tmave cerveno-fialova, ale zvlastni lak. byl na cekacku dalsi 2mesice...a to jsem uz nechtel... 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 31. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2019 Je to špica[emoji106]Emerald je krásná i na Karoqu a Kodiaqu. Jinak k těm světlům. Ten tmavý pruh mezi potkávačkami a dálkami zmiňoval ve svém videu na YT i jeden motoristický novinář. Doporučoval tam návštěvu servisu a kontrolu seřízení, která by měla tento neduh odstranit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin0102 Vloženo 12. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2019 V 12. 10. 2019 na 0:49, xtrack napsal: Teď jsem koukal na ceník a RDKS už tam mají za 2600kč. Všiml jsem dále Area view spolu s trailler asistentem pro L&K s tažným za 9000kč a sedadel řidiče a spolujezdce s možností nastavení délky sedáku spolu s masážní fci pro šoféra za 6700kč pro L&K Nevím ale jestli už to tam bylo nebo ne? Mohu ale potvrdit že motor (starý) 2.0TDi 140Kw DFHA plní Euro 6d-temp. U nás na Slovensku nie je možné objednať nastavovanie dĺžky sedáku k ventilovaným sedadlám,ktoré sú v L&K sériovo. Čakal som dosť dlho pokiaľ sa mi k tomu niekto vyjadrí, no teraz to už viem...Takže objednávam L&K bez nastavenia dĺžky sedáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 14. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 Wallbox pro Superb iV stojí 20 000 Kč.Objednání nejdřív od ledna 2020. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 Walbox v konfigurátoru u Superba iV a Citigae iV. Novinky MY 2021: 25KT/20 bude MIB3 včetně Laury 36KT/20 motor 2.0 TDI EVO 147 KW 48KT/20 u motoru 2.0 TSI 200 KW zvýšen výkon na 206 kW Pro některé trhy 2.0 TDI 90 KW 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza-marek Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 (editace) Pěkné, odkud to čerpáš? Nejvíc by mě lákalo těch 147kw ale už je objednáno... Editováno: 20. Listopad 2019, autor: honza-marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 21. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 Z internich dokumentu predpokladam. Mne taky, ale cekat do 36 tydne pristiho roku by se chtelo malo komu ? 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2019 Škoda Superb Combi 1.5 TSI/110 kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
embecka Vloženo 25. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2019 Superb Combi Facelift vs Passat Variant za rovnake koruny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelso Vloženo 27. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2019 Super test, u mna vitaz superb, az som bol prekvapeny ze rozdiel v cene pri tej istej konfiguracii je az 300 000. ten volant moze byt fajn nakolko v superbe mi pise ze mam drzat volant aj ked ho drzim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 27. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2019 Rozdíl ceny jednoznačný a po FL jsou oba modely minimálně po stránce designu mnohem horší než dříve. No stejně bych sáhl po VW pro kvalitu a design interiéru, podvozek a tlumící materiály. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza-marek Vloženo 1. leden 2020 Sdílet Vloženo 1. leden 2020 Superb Combi 2.0TDI s úpravou na ruční řízení: https://www.youtube.com/watch?v=hKKnRs0qnHw&t=1136s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FikoCZ Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 Superb se nedá pořídit s kapacitním volantem? Zatím vím o VW Golf 8, Octavia 4 a passatu. Jak je na tom Audi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 Letos by měl dostat HUD,tak snad i kapacitní volant. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 Co prinese kapacitni volant? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 @bojler kapacitní volant je vybavený větším počtem citlivějších senzorů, takže bude cítit ruce na volantu a nebude při asistované jízdě nutit k větším zásahům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. leden 2020 Sdílet Vloženo 9. leden 2020 Na garaz.tv videotest PHEV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
embecka Vloženo 9. leden 2020 Sdílet Vloženo 9. leden 2020 Ti co mate facelift, zmenilo sa nieco ohladom zasranych prahov pod dverami? Teraz v zime je to zase katastrofa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xdpesek@gmail.com Vloženo 9. leden 2020 Sdílet Vloženo 9. leden 2020 Ahoj ne.. Stale stejny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.