Červenec 22, 20196 r Číslo dílu bezdrátového nabíjení je 3V0035502, otazka je kde sehnat konektor který do toho vede pro přívod napájení.
Září 16, 20195 r Pred FL hovori o max rozmere 146x80,ale vidim to rovnako aj v po FL navode.Ozaj je zvacseny? Znamena to,ze ak tam dam telefon,ktory tam nelezi celou plochou,nebude sa nabijat? Upraveno Září 16, 20195 r od Patrik1971
Říjen 8, 20195 r Lze vyměnit jen tu gumu na telefon z FL do MR2017, nebo je to úplně jiné? Mám iPhone XS MAX a ten se tam nevejde, takže nabíjení se vypíná, zapíná, jak se mu chce. Máte s tím někdo zkušenosti? Díky
Říjen 24, 20195 r Vcera som skusal tu gumu vytiahnut,ale je fixovana v tej jednotke nabijacej.Su tam odspodu take gumove stupliky a pekne naprd sa to vytahuje.Bez rozobratia si ani neviem predstavit,ako by sa hlavne tie zadne vytiahli a uz vobec nie,ako ich tam zastrcit a zafikovat spat.Toto nebude len taka brnkacka operacia.Gumu mam teraz trochu odchlipnutu.Snad si to tam casom nejako sadne spat.
Říjen 24, 20195 r Přesně jak píše @jaroslav75, vyndat a dát zpět je pohoda. Jde právě o to, že FL má tu gumu jinak - prostor na telefon je mezi výstupky větší. A tak mě stejně jako @Patrik1971 zajímá, jestli jde vyměnit....
Srpen 5, 20214 r SuperB III Combi 2.0 TDI 147 kW FL 2021 + Samsung Galaxy S20 veľkosť podložky tak akurát, avšak veľmi pomalé nabíjanie, pri jazde 1h dobitie max 2% aj pri mobile bez obalu, niekoľkokrát sa objaví hláška o nabíjaní telefónu, zatiaľ som nezistil z akého dôvodu, jazdím väčšinou diaľnice a cesty 1. tr, takže žiadne otrasy.... aké máte skúsenosti ?
Srpen 6, 20214 r MR 2019 + S20 FE 5G nabiji urcite rychleji. jako normlani indukcni 5W nabijecka doma. hlaska se urcite nema zobrazovat vicekrat. prerusuje se ti asi nabijeni. co teplota telefonu? co ti pise telefon o case do nabiti, kdyz se zacne nabijet? mi to ukazuje telefon ve spodni casti displeje a je to videt, kdyz to polozim "vrskem telefonu dozadu" ... Upraveno Srpen 6, 20214 r od hamoun
Srpen 6, 20214 r hláška z 57% na 100% v aute - 1h 47min 5W nabíjačka - 57 min 10/15W nabíjačka - 47 min (rýchle nabíjanie) originál nabíjačka k S20 - 42 min (super rýchle nabíjanie)
Srpen 6, 20214 r jeste jsem dnes koukal, ze na to ma dost vliv pripadne pripojeni k AA ... predpokladam, ze se bezdratove pripojujes ... (ja muzu jen dratove, ale fakt je rozdil v delce nabijeni , jestli jsi pripojeny jen pres BT nebo AA) doplnuji - kdyz jsem pripojeny kabelem a jede AndroidAuto, nedobije se tim kablem nic. a telefon pekne hreje ... Upraveno Srpen 10, 20214 r od hamoun
Září 29, 20213 r cesta z Chorvatska 10 hodin mobil v bezdrotovej nabijacke, zapnuty AA cez BT (Google Maps, Waze) - minimalne dobitie, ale aspon sa nevybijal a "slušne" zohriaty
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.