Květen 5, 20178 r Ahoj,mám dotaz na windows,musel jsem si kvůli opravě androidu mobil vyměnit za NOKIA, je tam možnost nainstalovat nějakou aplikaci co by fungovala pro tuto CHYTRÉ AUTO?děkuji :-)
Květen 6, 20178 r Též mám stejný pocit. Zatím je na to furt reklama. No možná mi tu reklamu cpe google.
Květen 6, 20178 r No tohle funguje tak že data valí na server a pak na mobil. Takže je na to specifická apka.
Květen 13, 20178 r Tak jsem tu webovku přechválil .Už týden nenačte trasu. Textově ano ale nenačte mapu.
Květen 13, 20178 r @milanxx problém zřejmě u Tebe, u mne bez problémů.... Hmm, beru zpět...načte seznam, ale nezobrazí na mapě. Upraveno Květen 13, 20178 r od Shaarky
Říjen 1, 20177 r Tak dnes apka chtěla najednou přihlásit. Po přihlášení auto a trasy ok. Ale píše stav baterie ok ale nic nezobrazí tedy žádná historie ani aktuální napětí. A web zmizel. Je jen hlavní stránka
Říjen 1, 20177 r @Shaarky a co apka, stejné jako moje? Projel jsem jejich stránky a nikde není odkaz na přihlášení. Jen jsem našel stránku kde je i chytré auto ale jen odkaz na suport ale nefunkční.
Říjen 1, 20177 r Ano, apka stejně... technickou podporu zajišťuje T-Mobile, minimálně L0/Helpdesk, napsal jsem jim.
Říjen 1, 20177 r Tak dnes ráno to samé. Jinak přesně to co píšeš je u mne taky. Momentálně ještě funguje trasa a info o jízdě. Jinak zatim nic.
Říjen 4, 20177 r ...dnes mi volali z T-Mobile, je to na straně vývojářů v Kanadě, se kterým to řeší. Snažil jsem se je přesvědčit, že to není otázka chyby aplikace resp. její aktualizace, což po asi 15min hovoru uznali, takže aktuálně to řeší s vyšší prioritou... minimálně český T-Mobile se opravdu snaží ačkoliv že by těch tiketů tam měli stovky, to zrovna ne - vypadá to, že max. 2 :-)
Říjen 4, 20177 r T mobile mi psal, chtěl doplnit údaje o telefonu. Zkusil jsem v apce dát export tras a pdf s trasama došlo od mojio (export ok od prosince doteď). Takže tam asi něco funguje. Ale stejně si myslím, že to souvisí s tím, že mojio vyplo webovou aplikaci a asi migrovali data někam jinam co zas potvrzuje ta nutnost znovupřihlášení. A přitom asi nějaká data zmizela a s ní kus programu co to zajišťoval. A na webu mojio jsou na fotkách inovované krabičky teda spoň obal, možná už i ten wifi hotspot ale ten postrádá logiku.
Říjen 5, 20177 r Už mi dnes taky volali. V podstatě potvrdili co jsem napsal výše. V Kanadě migrují k jinému poskytovateli. A chybějící data v aplikaci prý vyřeší aktualizace apky, ale zatím neví kdy ta aktualizace bude.
Říjen 21, 20177 r Dnes nechodí data do aplikace. sama píše že už 17hodin, to odpovídá půlnoci, kdy došla poslední data. Už jsem jim psal tak jsem zvědav.
Říjen 21, 20177 r No nějak to poslední dobou skomírá. Mám pocit, že si otestovali co potřebovali a hotovo. Když kliknu na STAV BATERIE, tak mi aplikace v mobilu spadne.
Říjen 21, 20177 r Mě na stav baterie skočí prázdná stránka. Napětí se objeví ns přehledu auta. A teď jsem si uvědomil, že v poslední době apka dole píše poťíže s dostupnostni internetu. Přitom mám jak wifi tak data plnej knedlík. To znamená že se nespojí ze serverem a to znamená, že nejede.
Říjen 22, 20177 r No nějak to poslední dobou skomírá. Mám pocit, že si otestovali co potřebovali a hotovo. Když kliknu na STAV BATERIE, tak mi aplikace v mobilu spadne. Včera mi to fungovalo, dnes také již ne - aplikace spadne. Jinak data se mi obnovují bez problémů průběžně.
Říjen 22, 20177 r Dnes už to funguje. Sobotní jízdy se načetly a baterie už má zpátky graf- trochu divnej, páč tam mají moc údajů. A apka mi nepadá. Asi v sobotu byla migrace dat, uvažuji dle té 0.00 kdy to chcíplo mě.
Říjen 23, 20177 r Tak sem to přechválil. Před chvilkou hláška po spuštěni vaše relave vypršela. A pak jen bílá obrazovka. Pak restart mobilu a apka chce přihlásit. Po přihlášeni na prvni pohled vše ok ale po klepnutí na baterku spadne.
Listopad 1, 20177 r Tak jsem si dva dny dopisoval s T-M a už ta baterka funguje. Asi to na dálku nějak restartovali, protože to po mně chtělo heslo.
Listopad 2, 20177 r Máš pravdu, také to chtělo přihlášení... no když si toho někdo nevšimne, tak mu prostě aplikace nejede a dotyčný o tom ani neví - super. No nic, vypadá to, že dokulhám druhý rok a poletí to z okna.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.