lkader Vloženo 11. leden 2017 Sdílet Vloženo 11. leden 2017 Zdravím, prosím o radu. Dneska nám zcela bez varování nenaskočilo auto. Ještě včera v pohodě jelo, startovalo. - žádná kontrolka nesignalizuje problém - po otočení klíčkem naskočí všechno co má, po otočení do druhé polohy se ozve "cvak", není ani snaha otočit motorem - baterka má 100% Velmi by nám pomohlo auto po vlastní ose aspoň dostat do servisu, když už ne opravit, možnost diagnostiky nemáme. Specifikace auta: š. fabia 1,2 HTP, má najeto 93tis, rv 2011 Díky moc za tipy, co by to mohlo být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 11. leden 2017 Sdílet Vloženo 11. leden 2017 Baterka má 100% čeho a jak jsi to zjistil ? Co udělají kontrolky ,když to udělá CVAK? Změř napětí na aku při startování když je klíč v poloze II, tedy když by měl točit starter. Očisti silové kabely a projdi kostru na starteru a aku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lkader Vloženo 11. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2017 Na nabíječce autobaterií je ukazatel a vcelku myslím ukazuje Díky, zbytek zkusíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 11. leden 2017 Sdílet Vloženo 11. leden 2017 Myslet znamená h*vno vědět , potřebuješ změřit minimálně voltmetrem a nejlépe při startování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajin San Vloženo 16. Duben 2018 Sdílet Vloženo 16. Duben 2018 Zdravím. Hledám radu....včera jsem přijel do práce uplne v pohodě jsem zaparkoval vše ok. Po práci chci odjet a otočím klíčkem a ticho...ani to neskytlo proste nic....kontroloval jsem pojistky které jsou ready...co dál? Poradíte? Mam volat asistencku jestli mi pomůže? Nebo mam volat odtah a nechat to na servismany? Diky za jakoukoliv radu. Škoda Fabia 2 HTP 1,2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 16. Duben 2018 Sdílet Vloženo 16. Duben 2018 To je moc široký pojem - ani ťuk. Svítí něco? Co baterka. Má ukostření - tlustý kábl mínus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajin San Vloženo 16. Duben 2018 Sdílet Vloženo 16. Duben 2018 Baterka je v pořádku zkoušel jsem i jinou ale stejně nic. Klíčkem otočím zhasne vše až na baterku, olejnicku a kontrolka na systém motoru (taková ponorka). Při otočení na start jde slyšet sepnutí něčeho ale dal vůbec nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 17. Duben 2018 Sdílet Vloženo 17. Duben 2018 Asi to bude startér když to jen cvaká. Roztlačit a dojeď do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 17. Duben 2018 Sdílet Vloženo 17. Duben 2018 Neroztlačovat, může přeskočit řetěz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 17. Duben 2018 Sdílet Vloženo 17. Duben 2018 Myslim, ze muze stacit, kdyz nechas zarazenou jednicku a trochu do auta se opres...kdysi mi tvrdili, ze pri cvakani starteru nezaskakuje pastorek a timto se to poladi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 17. Duben 2018 Sdílet Vloženo 17. Duben 2018 No když to nebude roztlačovat na jedničku tak řetěz nepřeskočí. Cívka nebo pastorek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajin San Vloženo 17. Duben 2018 Sdílet Vloženo 17. Duben 2018 Diky za rady...vse vyzkouším pak napíšu co to bylo za chybu. Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajin San Vloženo 18. Duben 2018 Sdílet Vloženo 18. Duben 2018 Nakonec to byl nejaky krysak a odnesl si s sebou asi 10 cm kabelu. Nastavil jsem kabel a v pohodě nastartoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.