motosman Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Já ho mám v supu a už bych ho nechtěl. Nicméně ideální by bylo, kdyby bylo vše jako na výhřev, ale plácli tam obyč. sklo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arakuk Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 Mám ho na RS pořád ho tam vidím drátěná mřížka nejhorší večer nebo v noci okolní auta vidíš hvězdičky od jejich světel. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Stejná zkušenost u Focuse. Boční okna stejně škrábat musím, tak myslím, že daleko lepší, ale i dražší varianta je nezávislé topení. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caditko Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 (editace) těsně před objednání jsem jel jako spoluzdec v VW Passat Alltrack v Anglii. Přes den ok, večer mi ale ty pozlátka a odlesky jak z DJ 80´ vadily, tak jsem od objednání ustoupil, ač mě to mrzelo, ale jak tady čtu, tak to byl dobrý nápad. OT - proč okta nemá vyhřívaný volant? Editováno: 6. Únor 2014, autor: caditko 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Pokud clovek nema v aute nezavisle topeni, tak za mne je tohle nutnost. Nekomu vadi ze vidi ty "dratky" ve skle, ja si na to nejak zvykl a uz je nevnimam -> nevidim. Takze za mne urcite ANO. Pokud ale nekdo vaha zda vyhrev skla, nebo nezavisle topeni, tak urcite jit do nezavisleho topeni. To sam lituju ze jsem do konfigurace auta nedal. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 A bude tam ted při fl porad to vyhrivani dratkama? Nedaji tam jako u S3 tu pokovenou folii? Neni vubec videt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Tak vyhřívání pořád drátama.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tttt Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 pán Vodič Bude hodně záležet, kde jezdíš, kde parkuješ... Já to v O3 mám. Osobní zkušenosti: - parkuji po garážích, takže to moc nevyužívám - až na výjimky - vadí mi ty drátky, ze začátku hodně, teď už jsem si trochu zvykl, ale stejně je to vidět, hlavně proti slunci + když se přední sklo mlží, používám raději výhřev, funguje dobře a rychle + když v zimě na dálnici lítají s.ačky a zamrzá to na skle, je dobré mít výhřev a nemuset neustále ostřikovat (myšleno v menším množství) + pokud už někdy stojím venku a sklo zamrzne, napadne sníh, celkem rychle a pohodlně (bez fyzického zásahu řidiče) je problém díky vyhřívání vyřešen No, plusů je nakonec víc :-), příplatek není až tak vysoký, nechť si každý promyslí, co je pro něj důležité. Osobně bych to znovu nechtěl a raději to vyměnil třeba za automatické přepínání dálkových světel, které je vlastně i levnější... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Ja osobne hodnotim jen pozitivne, protoze taky parkuju venku a ted v zime je to k nezaplaceni. Na dratky jsem si uz zvyknul a skoro je ani nevnimam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 12. Květen 2017 Sdílet Vloženo 12. Květen 2017 V 7. 2. 2017 na 13:10, Martin Bednář napsal: Tak vyhřívání pořád drátama.... Dratama? Me tvrdil prodejce u Octavia FL, ze je uz folie ... tak kde je ted pravda? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 12. Květen 2017 Sdílet Vloženo 12. Květen 2017 Před hodinou, Aleš_BX napsal: potvrzuji že u O III Fl jsou rovněž drátky Tak me prodejce voje.al co uuz noo, snad si na dratky zvyknu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 12. Květen 2017 Sdílet Vloženo 12. Květen 2017 To, že se ti světla protijedoucích aut v noci po těch drátkách trochu rozlezou, na to si zvykneš. Ale na interferenci světla z nízko položeného slunce v protisměru v zimních měsících, na to jsem si za 3 roky nezvykl. To mi někdy přijde až nebezpečné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardicCZ Vloženo 29. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2017 Kolik by stálo dodělání vyhřívaného skla, pokud bych měnil prasklé? Rozdíl v ceně skla, čudlík na palubce, dodělání do infotainmentu, asi rozebrání palubovky a dopojení případně nějaká nová jednotka? Neřešil někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maverick1 Vloženo 2. leden 2018 Sdílet Vloženo 2. leden 2018 V 29. 12. 2017 na 22:06, JardicCZ napsal: Kolik by stálo dodělání vyhřívaného skla, pokud bych měnil prasklé? Rozdíl v ceně skla, čudlík na palubce, dodělání do infotainmentu, asi rozebrání palubovky a dopojení případně nějaká nová jednotka? Neřešil někdo? Ten čudlík na palubce obnáší nový Climatronic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sláva Vloženo 5. Únor 2018 Sdílet Vloženo 5. Únor 2018 Moje vnímání drátků ve skle je umocněné krátkozrakostí (cca 1 dioptrie), kdy při jízdě začínám vidět rozmazaně ačkoliv na dálku vidím velmi dobře. V současné době řeším tedy problém, jak se skla zbavit. Podle několika informací to nebude asi jednoduché. Řešil jste to někdo ? Prý by se musela přeprogramovat řídící jednotka ( v servisu cca 1500,-) , což se mi moc nechce. Uvítám jakoukoliv radu. Samozřejmě, že mě napadlo dát na vodiče odpor odpovídající odporu vyhřívání, ale je problém co se stane, když si klima sama pustí vyhřívání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimX11 Vloženo 5. Únor 2018 Sdílet Vloženo 5. Únor 2018 Také by mě zajímalo zda a jak by byla možná výměna čelního skla v budoucnu. Teď budu mít vyhřívané, případně pokud by se mi neosvědčilo a mělo by dojít k výměně skla, zda by bylo možné dát bez výhřevu (určitě bude i levnější). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 5. Únor 2018 Sdílet Vloženo 5. Únor 2018 Pokud je výměna na záruku tak ti dají jen to co vyjelo z fabriky. A drátky jsou vidět jen někdy. V podstatě jen při přeostření oka. Nutno se koukat hodně dopředu. Jezdil jsem s Fordem Tureo a někdy jsem to viděl někdy ne, mám brýle na dálku 2 dioptrie. Pak ještě mají problém mobilní navigace nebo mobil umístěné vpředu. Nevidí satelity. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza O. Vloženo 5. Únor 2018 Sdílet Vloženo 5. Únor 2018 Mám taky na O3 výhřev čelního skla a drátky mi neustále lezli do očí první 3-4 jízdy po 50 km a pak už si toho člověk ani nevšimne a je to velmi užitečné (hlavně teď). A když se člověk kouká před sebe na silnici tak si toho ani nevšimne. Každopádně jsem rád že to tam mám. Ale nějakým způsobem se mi na okně objevil vryp (cca 5mm) asi nějaký kamínek někde na dalnici ale není to prasklé ale kdybych to chtěl měnit nemáte někdo zkušenosti a cenovým rozpětím výměny ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 5. Únor 2018 Sdílet Vloženo 5. Únor 2018 Honza O.: Presne, dratky jsem si vsimal cca mesic ... po mesice jezdeni ani nevim, ze tam dratky jsou ... Je to o zvyku, myslim ze po chvilce jezdeni si to nebude ani vsimat ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza O. Vloženo 5. Únor 2018 Sdílet Vloženo 5. Únor 2018 Jojo91: No právě ono pokud se člověk na ty drátky (na to sklo) zakouká a začne to tam zkoumat jako doktor pacienta na operačním sále tak to samozřejmě vidí ale při běžném ježdění i v noci to vidět nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 5. Únor 2018 Sdílet Vloženo 5. Únor 2018 Sláva, ked by si mal aj nezavisle kurenie, rad ta zbavim skla s kabelazou a klimatronikom a dam ti svoje 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sláva Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Ahoj, nevím jestli jsem se dobře popsal svou oční vadu, ale potřebuju spíš řešit to sklo. Jinak na dálku vidím jako rys, ale přes to sklo je to takový lehce rozmázlý, ale bočním okýnkem je to v pohodě. Tudíž jak se co nejelegantněji zbavit skla, aby to řídící jednotka nepoznala a nemusel jsem v servisu řešit přeprogramování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.