pavol105 Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 (editace) Zdravím chcel by som sa spýtať kde presne je kostriaci bod najblisie ku pristrojovke, staci mi len demontovat budiky a dostanem sa knemu alebo je to zlozitejsie (chcem ukostrit packu palubneho pc) ? A druha otazka 32 pinovy konektor na palubovke ma konektory prichystane na vlozenie drotu alebo treba zaobstarat aj piny. Budem rad ak mi zodpoviete aspon na jednu otazku Editováno: 14. Únor 2017, autor: pavol105 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 nejjednodušší cesta k ukostření je podle schématu vytáhnout zem z nejbližší svorkovnice. Na ty piny není úplně jednoznačná odpověď - v drtivé vetšině se svorkovnice volnými piny neosazují. Vím jen o dvou výjimkách, kde se vyskytují - svorkovnice na ŘJ stahování okna u řidiče a právě ty budíky. Jestli jsou tam ale vždy nebo jen u některých ročníků, nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavol105 Vloženo 16. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2017 Vdaka na odpoved takže možem to napojit do svorky minus (8 pinovy konektor) kde je privedeny kabel do pristrojovky ? pripadne som cital že je možne napojiť v zelenej svorke (32 pinovy konektor) a to na 32 pine pri ktorom je napisane ukostrenie snimaca ? presnejšie sa mi jedna o ukostrenie pačky palubneho PC a ukostrenie teplomera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Únor 2017 Sdílet Vloženo 16. Únor 2017 ty piny samozřejmě z hlavy neznám. Většinou tam bývá napsáno něco jako "ukostření ve svazku za přístrojovou deskou". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavol105 Vloženo 16. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2017 no hej tak mi pise v schematu len ako pozeram neviem ci sa ktomu dostanem bez demontovania palubnej dosky... podla schemy kostrenie snimacov prechadza prechodom od motoru do interieru a dalej na urcitu svorku kde sa to da pripajat, už len najst kde sa ta svorka nachadza . pozeral som foto rozobratych paluboviek ale okrem kladnych svoriek a jednej hlavnej ukostrovacej som nic nenasiel. preto som usudil že zapojiť snimač ani tu packu asi nemozem na obycajnu kostru kedze maju svoje vlastne vedenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Únor 2017 Sdílet Vloženo 16. Únor 2017 kostra je jen jedna. Za palubkou myslím ani žádný kostřící bod (jako v motoru) není - vše je propojeno ve svazku. Takže najít jakýkoliv pin, ktzerý vede k ukostření. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavol105 Vloženo 16. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2017 Tak potom nechapem prečo je odlišena napriklad 81 - ukostreni v kabelovem zvazku za pristrojovkou a napriklad 269 - ukostrenie (snimaca) v kabelovom zvazku za pristrojovou deskou ... tak je to v scheme a maju rozdielne vedenia tam su ponapajane len snimace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipplev Vloženo 29. Červen 2022 Sdílet Vloženo 29. Červen 2022 Zdravím, řeším problém na své F1 1.2 HTP 40kw točí ale nechytne, svíčky nové a jsou od benzinu, takže asi nehází jiskru mohl by mi někdo říct kde se nachází ukostreni motoru ? diagnostika bez závad díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 29. Červen 2022 Sdílet Vloženo 29. Červen 2022 Na šroubu, kterým je připevněný startér je kabel ke karoserii. Ale když se točí startér, tak motor asi ukostřený bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.