nufacek Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 Zdravím. Kdo jste kupoval nového Rapida, máte ve velkém TP uveden druh převodovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 Typ prevodovky by si mal mat v servisnej knizke, na tej strane kde su vypisane kody vybavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nufacek Vloženo 22. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 (editace) Já to myslel tak, že nemám ani v jednom TP uvedeno MAN, tak jestli je to chyba nebo už se to neuvádí, i když tam ta kolonka je. Editováno: 22. Únor 2017, autor: nufacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 Ve velkém mám kolonku "29 Řazení převodovky" prázdnou, v malém tam mám uvedeno "MAN". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 V ceskom velkom mate taku kolonku ze TYP/VARIANT/VERZIA a pri nej dlhe oznacenie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tasum Vloženo 22. Únor 2017 Sdílet Vloženo 22. Únor 2017 Na SK mám to zapísané vo veľkom TP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.