HonzaNovis Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 Ahoj, stala se mi menší nehoda viz foto: https://www.dropbox.com/sh/y48wtmnak2awj4p/AABNWVGB91JM8K02PJ67K7SHa?dl=0 Otázka zní: Jak to opravit (vymáčknout) v domácích podmínkach při minimální investici (max 500kč). Vím, že to pak nebude 100%, ale aspoň aby to nebylo vidět jako teď z 10metrů. Co na to použít? Zaujalo mě například tohle na youtube: https://www.youtube.com/watch?v=SfqAD2E5m4o . Může to v mém případě fungovat? Nebo koupit něco takového: https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1limvOFXXXXasXVXXq6xXFXXXO/Car-Body-Dent-Repair-Tool-Dent-Removal-Bridge-Dent-Puller-Kit-Paintless-Dent-Repair-Hand-Tool.jpg a zkusit to vymáčknout? Případně to zkusit z vnitřní strany něčím vytlačit (asi by se tam šlo z kufru dostat)? Díky za vaše rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Únor 2017 Sdílet Vloženo 24. Únor 2017 www.karosar.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaNovis Vloženo 25. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 Takovyhle odpovedi presne potrebuju! Ani slovo a jen sem mrsknout odkaz na nekoho,kdo to dela za tezke prachy! Opravdu vynikajici! Chci alespon komentar na me postupy (uvahy)...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Únor 2017 Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 Ty prachy co dáš do těch "zařízení" tě bude stát oprava u profíka a hlavně ti nepokurví lak. Jak chceš doma nahřát lak aby ti nepopraskal a zároveň si ho nespálil? Navíc ta mašinka je na "rovný" plechy. Promáčklou hranu tím nesrovnáš. Promáčklou kapotu, dveře střechu jo, ale hranu ne. Ta je na to moc pevná. Je to spíš na promáčkliny který nejdou nebo nechceš vykopnout zevnitř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 25. Únor 2017 Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 plech je zalomený - to se dělá hodně blbě. A navíc se mi zdá, že dole je ten lak prasklý - pokud to tak je, tak s tím nic nedělej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaNovis Vloženo 25. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 Ano je to praskly, ale co stim udela profik? Rozhodne to nechci pristrikavat, je to v plose a to by bylo hrozne videt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 25. Únor 2017 Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 nebylo, dá se to rozstříknout a zaleštit. Bez lakování se to opravit nedá. Jak na to šáhneš, tak lak začne ještě více ztrácet kontakt z podkladem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaNovis Vloženo 25. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 Rozhodne se do takovych to velkych akci nechci poustet, to bych mohl/musel udelat asi dalsich 5 mist a to uz je velka investice chci to proste vymacknout zpatky a pak mozna zalakovat prihlednym lakem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 25. Únor 2017 Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 Taky jsem mel pred nejakym casem promackly plech na hrane a slo to celkem pekne opravit. Z obou stran plechu jsem dal drevo a stahl ho k sobe stolarskou svorkou. To jsem nekolikrat opakoval az jsem byl s vysledkem spokojen. Lak jsem nijak nenahrival (ale bylo to mene promackle a lak nebyl praskly). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Únor 2017 Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Takovyhle odpovedi presne potrebuju! Ani slovo a jen sem mrsknout odkaz na nekoho,kdo to dela za tezke prachy! Opravdu vynikajici! Chci alespon komentar na me postupy (uvahy)...? A co ti k tomu mám psát?Kdybys tam napsal mail s fotkami, už dávno víš za kolik ti to udělají a nemlel bys tu krávoviny.Nebo Ti tam snad má někdo napsat a donést ti to na zlatém podnosu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaNovis Vloženo 26. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2017 Né 1700 za to opravdu dát nechci, to se pětistovce ani neblíží! takže super rada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Únor 2017 Sdílet Vloženo 27. Únor 2017 No jestli seš tak zručný jako chytrý, tak si už kua kup tu sadu a nezapomeň se pochlubit, jak jsi to zrmšil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 27. Únor 2017 Sdílet Vloženo 27. Únor 2017 V uvedené cenové relaci mě napadají dvě možnosti: 1) Odstrojit a s pomocí vhodné babky to vymáčknout to z druhé strany - pak to je 50/50, že barva odpadne buď hned, nebo až za nějakou dobu. 2) Vzít onu pětistovku a poškozené místo s ní přelepit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.