dell Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 (editace) se špatně naladěnym podvozkem ti nepomuže na silnici udržet pořadně auto ani pneumatika se suchym zipem..... konec, mě zajímaj konkrétní tipy.....díky. Editováno: 15. Březen 2017, autor: dell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 Kup ty Dunlopy a jseš v pohodě 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 (editace) Barumky jsou klasický mainstream.. nic špatného nic extra dobrého prostě klasika. Nikoho tím neohrožuje. Připlacet si za značky michelin nebo dunlop je při klasickém provozu zbytečné, pokud majitel chce peníze využít jinak než na komfortní cestu. Pokud se superbem nejezdí 200 km/h po dálnici, tak s barumkama neohrozí o nic víc než s nejdražším dunlopem, tak tu nešiř takové bludy a dezinformace. Jedná se o klasickou průměrnou poměrně kvalitní gumu. Editováno: 15. Březen 2017, autor: 15degren 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 @15degren Další pravdostrůjce, který roznáší něco, co nemá podloženo reálnými výsledky. Podívej se na testy za poslední roky. Průměr není na posledních příčkách... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 Možná by ses měl podívat jaké tam jsou reálné rozdíly. To že nemá Barum na uplácení recenzí neznamená že je špatný. Obvykle to taky bývá tak že se vyzdvihuje pouze rozdíl. Např. Přilnavost michelinu 100 % dunlop 99.9 %, barum 97% ale graf který se hodí do tabulky je jen ten rozdíloví tj, vidíme sloupek 3 % a 1 %, opticky obrovský rozdíl, řidič to nepozná. Nechávás se moc krmit ;-) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 popravdě jsem v tohle rozměru neviděl výsledky barumek...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 (editace) Myslíte asi ten to test: KLIK kde barumkách chyběli 4m aby se dostali do TOP k finálnímu testu.... no fakt mě 4 metry vytrhnou... po dálnici ujedu i několik desítek metrů než si uvědomím že bych měl začít brzdit. A to některým lidem nevysvětlíš. Jediná argumentace co u mě přichází v potaz je u zimních barumek v kombinaci s dvojkovou octavií, kde jsou prostě barumky na zadku výrazně hlučnější, ale ne každému to musí vadit. Odvolávat se na špatnou bezpečnost je utopie. (jezdím na michelinech) Editováno: 15. Březen 2017, autor: 15degren Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 aha, díkec.....brzdná dráha není vše, možná ve finále to bude ještě jinak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 @15degren hlavně si to umět zdůvodnit... To je jen brzdná dráha, pneumatiky ale nejsou v kontaktu s vozovkou jen v momentě, kdy auto brzdí, že ne? Aha... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 Ty máš dost chlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 Já mám dost - informací, nejsem línej si je zjistit a nemám v oblibě tyhlety hospodský tlachy bez důkazů, kde se všichni potřebují uklidnit, že v první řadě nejde o to koupit to nejlevnější... tady si přečti (http://www.testpneumatik.eu/letni-2017), jak Barumky dopadly a pak se vyjadřuj k této problematice... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 Chalani...pokusim sa uzvariet tuto temu s Barumkami... Vsetko je o vodicovi. Mozete mat Dunlopy, Continentaly, Michelinky, atd. najvyssej triedy. No ak niekto nepozna mieru, tak sa vytrepe aj s top gumami. Proste neprecenovat svoje schopnosti su tie najlepsie pneumatiky na ceste. Samozrejme za predpokladu, ze si nekupite cinske gumy. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 Chlapi v klidu, jsme všichni "kluci od aut" a to nás dělá dobrými, tak se nehádejme Barumky jsou zlaté oproti shitu Membat, Mabor atd. Brzdná dráha je dost důležitá, když jedu po městě 30km/h, po chodníku jde číča v mini a auto přede mnou zabrzdí na přechodu, tak jsem byl xkrát rád že mě gumy podrží (klepu) a že se rád podívám když je na co Zatím mám Conti sportcontact2 z výroby, ale asi v půli léta budu řeši nové gumy. Co říkáte na novinku Conti premiumcontact 6 v 225/40 R18, v testu asi ještě nebyla, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 Myslíš SportContact, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 Ne-e právě že Premiumcontact 6. Sportcontact 6 se v daném rozměru nevyrábí, myslím že až od velikosti R19. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 Máš pravdu - letos poprvé řeším 19" místo 18", takže jsem si ani nevšiml.Díky za osvětu (y) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 tak ve finále objednány Contíky Premiumcontact6.....v testech eště nebyly, zatím jen ta brzdná dráha, ale veřím, že krok vedle to snad nebude :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 (editace) ale samozřejmě, že byly... http://www.pneusrovnavac.cz/continental-premiumcontact-6/225-40-R18 Editováno: 17. Březen 2017, autor: janmatejicek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 v jiném rozměru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 ty nemáš 18"? No i tak jsi nekoupil špatně... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 Janmatejicek: díky za odkaz. Mischicka:Rádo se stalo Dell: Tak to se již těším až nazuješ a doufám podáš report jak jsi spokojený. Měly by být ještě lepší než sportcontact5 které tady hodně lidí chválí, tak předběžné indicie slibují skvělé pneumatiky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 18. Březen 2017 Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 Janmatejicek : rozměr pneu jsem uváděl hnedv prvním příspěvku..... xtrack: určitě podám info, počítám na přelomu března - dubna se dostanu k přezutí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czeczo Vloženo 30. Březen 2017 Sdílet Vloženo 30. Březen 2017 (editace) @dell: po těch PremiumContact 6 taky pokukuju, protože jsem si po zimě všiml, že na letních, co mám teď, je jeden pár už trošku hraniční, tak dej pak prosím vědět jak se chovají Editováno: 31. Březen 2017, autor: Czeczo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czeczo Vloženo 31. Březen 2017 Sdílet Vloženo 31. Březen 2017 jinak se tak dívám do tech. průkazu a tam mám 94W pro R17 225/45 rozměr, ale ty premiumcontacty jsem našel jen s 94Y pro ten samý rozměr ... je to problém, nebo když je ten rychlostní index vyšší než by měl být, tak je to v pohodě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 31. Březen 2017 Sdílet Vloženo 31. Březen 2017 http://lmgtfy.com/?q=rychlostní+index+vyšší+než Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.