Jan R. Vloženo 29. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2019 Bmw nebo MB to má tak leta, ale větší se dá dokoupit aspoň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 30. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2019 https://www.youtube.com/watch?time_continue=153&v=w6hR8fvakvo 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Kušnír Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 Další video: https://www.auto.cz/video-skoda-octavia-iv-odhaluje-prvni-detaily-podivejte-se-na-jeji-svetelnou-show-131893 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 https://www.autorevue.cz/seriova-skoda-octavia-iv-2020-znova-unikla-na-verejnost-poprve-se-ukazuje-jako-kombi 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 5. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 Za mě na první pohled docela pěkné, "usmívající se" přední nárazník se mi nelíbí obecně na žádném modelu Škoda, tvary zadního nárazníku se mi rovněž nelíbí, působí to divně.Jinak proporčně a zjevně designově určitě lepší než OIII, takže dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pela Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 (editace) https://www.novinky.cz/auto/clanek/interier-nove-skody-octavia-prekvapil-by-hlavne-volant-40302426 zaji má mne to tlačítko pod panském navigace. Asi vypne cely display. Editováno: 5. Listopad 2019, autor: Pela 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 https://www.novinky.cz/auto/clanek/interier-nove-skody-octavia-prekvapil-by-hlavne-volant-40302426?dop-ab-variant=18&seq-no=4&source=hp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 @Dixik2: nic ve zlem ale postujes jak zbesily a nedivas se, co zde jiz je 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 Jsem to uviděl,až když jsem to měl odeslané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 Z vnějšku luxus, hlavně to combi 18, 19” a třeba šedá Quartz. Palubka mi vzdáleně připomíná eSkový MB s tím prohlým středem pod tím hnusným tabletem. Bude to hit, jsem zvědav na ceny, já bych na to šetřil dlouho, ale svezu se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 5. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 Interiér mi tedy MB nepřipomíná ani jako vzdálený vtip a vystouplé tablety jsou bohužel trend dnešní doby (kvituji že je v zorném poli, ale vyžaduje to pozornost a není to moc pěkné), no celkově se mi tento nový koncept líbí, vypadá to lépe než dosud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 A co ten volant, hlavně jeho spodní část? Působí to jako narychlo seříznuté trojramínko :-). Ale celkově krok vpřed, to bez debat[emoji106]. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 bude zase do 110 kw vzadu obyč náprava? :-D doufám že to podraží jako scala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 Ano.Do 110 KW bude torzka. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 Volant je opravdu hnus... Podle článku ve SM bude mít do 110 kW včetně nejen torzku, ale i nádrž jen na 45 litrů! Nad 110 kW víceprvek a nádrž na 50 litrů, 4x4 55 litrů, plug-in hybrid 40 litrů, CNG 9 litrů + 17,7 kg CNG. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 Volant je jako vtip opravdu dobrý. Co se týče nádrže, tak už ae to tu psalo a sám jsem tomu nevěřil, když jsem to psal, ale jak vidno, je to smutná realita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgerob Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 Volant je šílenej. Ale zbytek interiéru vypadá docela k světu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 Asi retro, alá škoda 120 :D. Jinak někde v článku myslim bylo, že za příplatek bude tříramenný sportovní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pela Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 Mne mrzí, ze není pod displayem ovládání klimatizace jako u G8. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 To ovládání AC mne taky zarazilo, pokud bude jen dotykové, tak nevím, ten Golf tam má aspoň ty plošky... Jinak to nevypadá špatně, resp rozhodně za poslední roky příjemné překvapení :) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Kušnír Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 Zatím všechno hraje... zvenčí to bude nejspíše krasavice, zevnitř taky (záležet bude na výbavě a kombinaci) ted už jen ta cena, ta nám může zkazit radost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 6. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2019 před 10 hodinami, Pela napsal: Mne mrzí, ze není pod displayem ovládání klimatizace jako u G8. Mně se ty plošky teda vůbec nelíbí, takže to beru jako plus. Zřejmě nebude v žádné variantě mechanická klimatizace, což je dobrá zpráva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 6. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 6. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2019 https://www.auto.cz/aktualizovano-skoda-octavia-iv-unikla-ven-vcetne-fotek-interieru-takto-vypadaji-oficialni-skici-131903 Že by si dal někdo práci s renderem již uniklého a oficiálně puštěného Škodou? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 6. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2019 Jak lidi rozebírají na fórech, že se nová Octavie dost blíží Superbu, tak si tak s kámošem začínáme myslet, že je to možná i účel. Přeci jen, pokud VW náhodou zařízne Superb, jak se v zákulisí sem tam šeptá, tak by to pak i dávalo smysl, proč vyrukují s něčím, co je podobné právě Superbu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.