stanmar Vloženo 17. Únor 2020 Sdílet Vloženo 17. Únor 2020 (editace) Jenom nafoceno, ale stačit na přečtení by to snad mohlo : Editováno: 17. Únor 2020, autor: stanmar oprava textu 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 18. Únor 2020 Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 Ten výběr kol, je opravdu žalostný. Více ošklivých, než hezkých. Snad se to časem rozšíří... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 18. Únor 2020 Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 Maskovaný kamufláží a na LB zadní stěrač hybrid RS od BSR 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Kušnír Vloženo 18. Únor 2020 Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 Chlapi, dostalo se mi už třetího ujištění, že Octavia ve výbavě Activ na Český trh nedorazí... máte jiné informace? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 18. Únor 2020 Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 LB se budou rozvářet k prodejcům kolem 24.3.2020.Přesný den D pro LB ještě není znám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Únor 2020 Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 Roman Kušnír - sice bya oznámena základní cena, ale ke stávající Ambiente je obrovský skok. Takže bych se vůbec nedivil, kdyby bylo oznámení ceny jen zastíracím manévrem a dokud nebudou muset, Active u nás prodávat nebudou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 18. Únor 2020 Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 Jj, bojler to asi vystihl nejlépe, takový Karoq čekal na Active verzi cca.rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 18. Únor 2020 Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 Navíc se stejně Karoq verzi Active ani neprodává. Většina prodejů jsou vyšší výbavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Únor 2020 Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 No u Octavie přecejenom (byť hlavně v prvních letech výroby) Active rozšířená byla. No uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 18. Únor 2020 Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 před 2 hodinami, Habi001 napsal: Navíc se stejně Karoq verzi Active ani neprodává. Většina prodejů jsou vyšší výbavy. Jj, edice 125let jako min. na dnešní dobu. Pro koho byla určená O3 Active mě nenapadá i fleety mají nejvíce Style ( lépe to operáky odprodají). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novotka Vloženo 18. Únor 2020 Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 Active byla pro lidi co chtěli větší auto Škodovku a platili našetřenými penězi ne za firemní. Stačila jim manuální klima a gumový volant a velký kufr. Nov 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 18. Únor 2020 Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 Take to kupuji jedině z našetřených, ale rok bych počkal a mít na tu Ambition aspoň se zrcátky v laku, Alu .... . Počkáme na Active O4 a skladba výbavy :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandál Vloženo 18. Únor 2020 Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 Přesně tak,na oktávku v aktive šetřil obyčejný člověk dost dlouho.S lepším motorem,stejně vyšla napůl mega,ale stála za to.Mezi ostatními typy Škoda jasná jednička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 19. Únor 2020 Sdílet Vloženo 19. Únor 2020 (editace) Tak jsem ji dneska viděl naživo i uvnitř a jsem, až na pár detailů, příjemně překvapen. Schránka u spolujezdce i schránka na brýle se mi zdají méně kvalitní a bytelné, než u O3. Infotainment svižně reaguje a standardní látková sedadla u Style jsou dle mně kvalitnější, než u O3 a líbí se mi více. V jejich případě ani nevidím důvod, připlácet si za lepší. Standardní repro u Style mi přijdou taky kvalitnější, než u O3. Už se těším, až bude v dubnu liftback a budu to moci i projet ? ... za mně ?. Editováno: 20. Únor 2020, autor: PetriCZECH 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Únor 2020 Sdílet Vloženo 19. Únor 2020 https://www.autoforum.cz/predstaveni/unik-odhalil-vsechny-nove-motory-pro-skodu-octavia-pro-letosni-rok-rs-dostane-tri/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Matejovic Vloženo 19. Únor 2020 Sdílet Vloženo 19. Únor 2020 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 20. Únor 2020 Sdílet Vloženo 20. Únor 2020 Nějak nechápu, proč 2.0 TDI 6st. manuál je plánovaný až na konec roku ... že by vytíženost ve vztahu k ostatním modelům, nebo chtějí omezit nákup dieselu kvůli kvótě pro daný rok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 20. Únor 2020 Sdílet Vloženo 20. Únor 2020 (editace) PetriCzech: U Samohýla v Olomouci mám známého.LB se bude navážet na salony kolem 24.3.2020,takže den D bude o něco dřív než v dubnu. Editováno: 20. Únor 2020, autor: Dixik2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 20. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2020 ...zato OIII je snové auto... 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 20. Únor 2020 Sdílet Vloženo 20. Únor 2020 1.5Tsi az v listopadu to je vysmech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyvob Vloženo 21. Únor 2020 Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 Jaký máte názor na hnědou Maple metalízu pro OIV? Na obrázku vypadá opravdu hezky, ale když vidím na ulici OIII ve hnědé barvě, jsou takové nijaké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 21. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 Nevím, za mě hnědá zažila asi před 5 lety velký boom, který vydržel asi rok a dnes jsou všechna hnědá auta opět nudná a ošklivá. Tak to vidím já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyvob Vloženo 21. Únor 2020 Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 Chápu, díky za názor. Na konfigurátoru vypadá právě společně s 18" kolama Perseus v LB verzi dost lákavě. V pondělí musím zaslat objednávku, rozpočet mám cca 810.000,-, ale pořád se nemůžu rozmyslet nad barvou a nad motorem. Jelikož ale musí být diesel, vidím to na 2.0 v automatu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodax Vloženo 21. Únor 2020 Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 Před hodinou, martyvob napsal: Chápu, díky za názor. Na konfigurátoru vypadá právě společně s 18" kolama Perseus v LB verzi dost lákavě. V pondělí musím zaslat objednávku, rozpočet mám cca 810.000,-, ale pořád se nemůžu rozmyslet nad barvou a nad motorem. Jelikož ale musí být diesel, vidím to na 2.0 v automatu... Já jí v té barvě vzal a čekám na to překvapení až dorazí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 21. Únor 2020 Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 (editace) SM: Už se těším až s tím začnou lidi jezdit. To bude postřehů a nových nečekaných vlastností. Editováno: 21. Únor 2020, autor: Clerfayt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.