Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

To samozřejmě, na druhou stranu musíš brát i ohled na to, že díky vysoké ceně koruny se to prostě bude muset promítnout. ŠA má i tak dost dodavatelů mimo ČR, kterým platí v eurech. A rozhodně na tom nebude chtít být ztrátová. Hlavně potom, co měli měsíc a půl vypnutou linku. 

Pro představu LB 1.5 Style ( mimochodem 18" v základu) mají za 28950 E, 2.0 TSi man 36120 E. Rozdíl 7170 Eur, cca. 196 tis Kč rozdíl.

Snímek obrazovky 2020-05-22 v 11.25.52.png

Ještě nejsou venku ani ceny 2,0 Tsi 140 Kw v "běžné" Octavii.

A když se člověk podívá na ceník O IV s tím co je zatím v nabídce asi těžko může čekat cenu verze RS stejnou jako měla OIII RS.

Ja to rikal ze RS bude za mega.normalni clovek si za ty penize koupi Supa a bude vysmatej.Jsem zvedavy na prodeje jednotlivych verzi a modelu po roce:).

@xmen201:
Octavia RS i Superb je pro 2 naprosto jine cilovky... Kdo pozaduje vlastnosti Octavie RS, toho Superb neuspokoji a kdo pozaduje vlastnosti Superba, toho Octavia RS neuspokoji. Jako majitel obou techto aut a to i v predchozich i soucasnych generacich to mohu posoudit.

Navic bych si pockal na Superb IV a jeho cenovku ;)

Já například na RS iV čekám. A zatím počítam s cenovkou něco kolem 1,1 mil až 1,2 (snad ze vším co výbava nabízí). Nad superbem jsem přemýšlel, ale pro iV je to jen úprava stávajícího modelu a ne uplně novej kde se s tím počítalo a kdo má rád technologie tak si myslím, že těd octavia je dál než superb.

Černá maska by šla , páč toho “chromu” je tam přehršel ?

Asi hloupá otázka, ale k čemu je u OIV asistent dálkových světel, když Matrix světla by měly samy o sobě vystinovat protější auto? 

@martyvob v sérii má O4 klasické LED svetlá a pri nich sa ti asistent diaľkových svetiel zíde!

Príplatkové matrixky tohto asistenta samozrejme nepotrebujú...

1884519209_obrzok.thumb.png.5f0bc3036495ae4ffd72a434c7dff79b.png

Upraveno od brrrrm

Kde k té ceně přišli :D

Snímek obrazovky 2020-05-25 v 17.13.44.png

Proč, České ceny nikdy nekopírovaly ty v eurech a jiných měnách. Pokud by to byla pravda, tak je to pěkné. Otázka je, jestli to nebude na úkor výbavy nebo něčeho jiného.

To bude cena bez DPH:)

Ceník na RS bude nejdřív ve 36KT/20 včetně technických dat.

Posun v SOP?

V ceniku Leonu je 1.5 eTSI s DSG levnejsi o 60K oproti 2.0 TDI s DSG za ty penize bude uz OIV velmi zajimava....

36KT znamená, že to teprve půjde objednat ? Potřebuju to dát letos do nákladů. na O3RS jsem čekal 5měsíců....

Myslite ze OIV s 2.0TDI DSG Style plus za 685K s DPH je dobra cena?

Dle toho, co vídávám na skodaplus.cz bych rekl, že více než dobrá. Samozrějmě s příhlednutím k aktuálnímu ceníku. I tak je to peněz jak za stádo krav :-)).

Čau, nevíte estli když svítí přední denní svícení tak svítí i zadek, nebo je to třeba dokódovat?

Bezne sviti u denniho pouze predek. 

No to sem si mohl myslet :)

před 4 hodinami, RDMBR napsal:

No to sem si mohl myslet :)

V případě koupě Ti to servis na přání v rámci předprodejního servisu nakóduje. Mně to tak u mého auta udělali, když jsem je poprosil. ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.