Rapid1.0 Vloženo 18. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2021 (editace) @Jan R. jojo už mi taky funguje i přes hlášku Editováno: 18. Říjen 2021, autor: Rapid1.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 31. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2021 Další posun kvalitou dolů … https://www.e15.cz/byznys/prumysl-a-energetika/skoda-auto-musi-setrit-ubude-volantu-i-reklam-odbory-presto-chteji-vyssi-mzdy-1384848?fbclid=IwAR02N8xO-9VgG1TG5owi4KsEQgsLWVxv9hBEFoNuSbRD6dGq5KDmxhXpBJY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 31. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2021 Škoda Auto po odstávce obnovuje výrobu - Novinky.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 5. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2021 Nový ceník od 5.11.2021: octavia-cenik.pdf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2021 (editace) Při zběžném pohledu oproti předchozímu ceníku navýšení u všech verzí a motorizací v základní specifikaci o + 25 000,- Kč. Editováno: 5. Listopad 2021, autor: stanmar úprava textu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 5. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2021 Letos 3. zdražení, jestli se nepletu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 6. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2021 Tak já kupoval 2.0TDI DSG Style za 742ti a nyní 789ti to je +47ti!!! Hnus🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2021 Já měl ceníkovku 551t, teď po 9 měsících 620 + 69tis. 😕 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenycek Vloženo 6. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2021 Taky bychom to měli o pár desítek tisíc dražší. Předpokládám, že objednaná specifikace bude dodána. Aby třeba nevyměnili Asistovanou jízdu 2.0 za aktuální 1.5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 6. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2021 Asistovanou jízdu můžou vyhodit klidně úplně. S tohle hovadinou už není auto autem. To už můžu jezit sockou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenycek Vloženo 6. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2021 To je o úhlu pohledu. Není to o tom, že to auto jezdí samo, ale třeba čte značky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2021 Čtení značek je do Prahy velmi užitečná funkce. Škoda, že u koncernu se doplácí a ještě ve vyšších výbavách, v Toyotě jsem to měl i v sociální výbavě v ceně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobil-man Vloženo 8. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2021 Jenže toyota v té sociální výbavě jen slepě přečte a zobrazí na displeji, koncern tomu ve spojení s asistovanou jízdou a adaptivním a prediktivním tempomatem přizpůsobí jízdu, rychlost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 8. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2021 Clerfayt: Jezdil s tím v Enyaqu a už bych auto bez Asistované jízdy nechtěl. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 8. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2021 Před hodinou, mobil-man napsal: Jenže toyota v té sociální výbavě jen slepě přečte a zobrazí na displeji, koncern tomu ve spojení s asistovanou jízdou a adaptivním a prediktivním tempomatem přizpůsobí jízdu, rychlost... Teď otázka jestli to chce každý uživatel. Všichni ví, že ne všechny značky v ČR mají smysl, aby auto zpomalilo při každém omezení … a určitě tato výbava nejde do konfigurace 500, 600. Takhle se to zobrazí přehledně na displeji, bere to i proměnné značky a je na řidiči, co udělá. Umět to škodovka jako příplatek do Activu, určitě to mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2021 Toyotě zásadně chybí data z navigace v základu, jezdil jsme s tím v Yarisu a ten si přečetl 80 na autobusu a to držel téměř celý průjezd, to se mi třeba v ŠA nikdy nestalo... Ale v obou případech je to stále jen poocník, nic víc... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2021 Velmi povedená kombinace, asi jediný koukatelný originální kola (19”). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 9. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2021 (editace) Barva i kola krásný, jen ty malé brzdy vypadají jak z angličáku. Editováno: 9. Listopad 2021, autor: Rapid1.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabik263 Vloženo 9. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2021 Ty jsem si nedávno vyzvedával a už se těším na léto, až je nahodím na auto :) A jak říkáš, za mě taky jediný 19" origo kola, která jsou na Octavii hezká. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2021 Tak v dubnu se pokocháme 👍. Tohle škodovka nějak neřeší, stačí se podívat na zadní kotouče Scaly i v 16” takové mini. S 18” Vega jako kdyby tam nic nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 9. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2021 před 7 minutami, fabik263 napsal: Ty jsem si nedávno vyzvedával a už se těším na léto, až je nahodím na auto :) A jak říkáš, za mě taky jediný 19" origo kola, která jsou na Octavii hezká. Tak to pak nezapomeň přidat nějaké fotky, docela mě zajímá jak budou vypadat na RSu. Taky by se mi líbili, až se dočkám. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 9. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2021 @fabik263 Našel jsem, bohužel kvalita horší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabik263 Vloženo 9. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2021 Ty fotky jsou hodně tmavé no, ale i tak mi to přijde super, jsem fakt zvědavý :). Hlavně teda i s těma podložkama, nad těma jsem taky uvažoval, ale asi se mi nechce kolem toho lítat ohledně zapsání do TP nebo nedej bože to před každou zimou sundávat kvůli kamínkům a bordelu :/ Jedině to riziko poničení karoserie snížit aplikací PPF folie na celé auto, ale to už je fakt velká investice (já jsem ji dával jen na předek + na ty "krásně a bezproblémově" udržovatelné piano black B sloupky). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 11. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2021 Konfigurátor už jde https://cc.skoda-auto.com/cze/cs-CZ/trimline-scenic?activePage=trimlines&color=K1K1&configurationId=&extraEquipments=&id=CZE%3Bskoda%3B2022%3BNX3RN5%3B1%3BGYCAYCA\GYO3YO3%3Bmda20211111025400%3Bcs-CZ%3B%3B63003%3B63003&interior=AH&modifiedPages=&snapshotVersion=4d0bd374-0a77-4b3e-b774-2b8771fe54f8&trimline=NXR|Sportline6300363003&visitedPages= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 11. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2021 Koukám, ze zdražili i tažné z 20 na 25 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.