Dixik2 Vloženo 14. leden 2023 Sdílet Vloženo 14. leden 2023 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 14. leden 2023 Sdílet Vloženo 14. leden 2023 Tu je celé video, pekné sú tie záverečné slová 👌: https://garaz.tv/player/XR8KhOR2dKtDY6dpZRZY?type=VIDEO 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 17. leden 2023 Sdílet Vloženo 17. leden 2023 Ďalšie video o OIV 2.0TSI 140kW 4x4 DSG: a zrýchlenia: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 20. leden 2023 Sdílet Vloženo 20. leden 2023 Dnes komplet nové ceníky. Vidím dobře zdražení u RS cca 100 tisíc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 20. leden 2023 Sdílet Vloženo 20. leden 2023 Mazec...Active + 100 tisíc, RS +135 tisíc. Konec manuální převodovky u RS. octavia-cenik.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 20. leden 2023 Sdílet Vloženo 20. leden 2023 Mám takový pocit, že kdo neobjednal minulý týden, tak si teď rve vlasy... To zdražení je šílený napříč všemi modely ŠA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 20. leden 2023 Sdílet Vloženo 20. leden 2023 před 6 minutami, Rapid1.0 napsal: Mazec...Active + 100 tisíc, RS +135 tisíc. Konec manuální převodovky u RS. octavia-cenik.pdf 382.26 kB · 0 stažení Fakt tolik? ceník jsem nestudoval, ale podle článku na aktuálně je active +50 a RS +85 ...? navíc opticky sníženo tím, že tam přibylo pár drobností navíc ... takže třeba to RS má v základu navíc blbosti za asi 50, takže efektivně jde o zdražení o 35 ...? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 20. leden 2023 Sdílet Vloženo 20. leden 2023 (editace) Jasný, u Active je to třeba tím, že vypadl z nabídky 1.0 TSI a v základu tak je 1.5 TSI. Samozřejmě to chce detailnější nastudování. Ty uvedené částky jsou jen rozdíl dříve nejlevnějších verzí a teď nejlevnějších verzí. A tam takový rozdíl skutečně je, stačí porovnat ceník s konfigurátorem, který je ještě na starých cenách a výbavách. A pokud někdo chce cenu Od, tak se ho třeba u toho Activu týká zdražení o 100 tísíc. Editováno: 20. leden 2023, autor: Rapid1.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 20. leden 2023 Sdílet Vloženo 20. leden 2023 to asi jo, no .. ale nedramatizoval bych to .. ono jde asi v podstate o zariznuti active - bo podle skodovky uz loni active prakticky nikdo nekupoval....takze ted to tam maj spis pro takové to "octavia. cena od...." .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 20. leden 2023 Sdílet Vloženo 20. leden 2023 Jo, člověk, co si bude objednávat auto a plánuje příplatky, tak to zdražení není tak drastické. Člověk, co chtěl základ, přípatky nechce, motor by mu stačil 1.0 TSI, protože 1.5 nevyužije, tak ten se prohne teď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 20. leden 2023 Sdílet Vloženo 20. leden 2023 S tím chybějícím motorem 1.0 Tsi to moc nechápu? Ano dalo by se říci, že to moc lidí nekupovalo, ale když se dívám na nový ceník Karoqu, tak tam ta 1.0 Tsi je stále v nabídce. A to podle mne na takový Karoq je ta 1.0 Tsi ještě méně vhodnější než na Octavii a taky se mi nezdá, že by byl nějak více objednáván v tom Karoqu než v Octavii. Zajímavá obchodní filozofie, ale tyhle celkem zvláštní kroky Škodovky již ani moc nepřekvapují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_NX_A8_ Vloženo 20. leden 2023 Sdílet Vloženo 20. leden 2023 Tak to je drsná úprava motorů, cen a výbavy. Uvažovat o Octavii mě už přešlo. RS s fofr klackem už není, ani Scout, iV verze, CNG, ekonomická 1.0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 20. leden 2023 Sdílet Vloženo 20. leden 2023 (editace) Neděste se, přidávají to postupně, ceník se ještě bude upravovat, tak bych s nějakými velkými soudy počkal... @Tragedie_v_JZD A co se ti zdá, že přibylo? Kromě alarmu tam nic jiného nevidím? Spíš nejsou moc možnosti personifikace - pouze pakety. Editováno: 20. leden 2023, autor: JirikHL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitivier Vloženo 20. leden 2023 Sdílet Vloženo 20. leden 2023 Jakože to PDF ještě třeba 3x upraví a doplní jo? :-D Tak možné je samozřejmě všechno, ale nějak se mi to nezdá moc logické. Pokud ty ceny mají a jakože mají, tak to vydají najednou přeci. To že doplňují konfigurátor je běžná praxe. Ale za tu dobu co nějak tak sleduji ceníky se mi nezdá, že by nějaký ceník vydali a pak ho ještě doplnili. Vždyť by v tom byl hrozný zmatek co je tedy platné a co není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_NX_A8_ Vloženo 20. leden 2023 Sdílet Vloženo 20. leden 2023 Upraví, Ambition měl mít vyhřívané sedačky v základu, takhle se tváří, že to umí jen Style a RS, což by byl fail. RS za + 85t., ale dostal Asistovanou jízdu 2.5, mrtvý úhel, alarm a simply paket Nejlépe je na tom Style za 60t. přidali ACC, alarm, Simply paket, výhřev volantu, virtuální pedál, kamera a senzory a potahy látka/kůže. Fajn nabídka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 20. leden 2023 Sdílet Vloženo 20. leden 2023 Canton pořád chybí, ovšem v konfigurátoru RS je již položka “LIGHT AND AREA VIEW”, která je za 0 Kč, chybí ji popis a na fotce je kamera v přední masce. V ceníku ovšem area view chybí. Žeby tedy návrat 360° kamery a nebo chyba konfigurátoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 20. leden 2023 Sdílet Vloženo 20. leden 2023 Konfigurátor by měl být aktualizován snad přes víkend. Přes úvodní vyděšení ze zdražení jsem se potom na ceník podíval ještě jednou a pořádně a RS opravdu reálně zdražilo jen o 35 tis. Kč, protože už do základu nahazeli bohatší výbavu, než byla předtím, která byla za nějakých 50 tis. Kč. Ale co odpadlo asi úplně, tak Challenge Plus a tedy výhodnější pořízení ergonomických sedaček a DCC a úplné zmizení sportovního výfuku. No uvidíme, až bude nahozený aktuální konfigurátor, na kolik mě vyjde konfigurace, kterou jsem zkoušel před změnou ceníku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 20. leden 2023 Sdílet Vloženo 20. leden 2023 Taktéž akustická přední skla bez možnosti objednání. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 23. leden 2023 Sdílet Vloženo 23. leden 2023 (editace) V 20. 1. 2023 na 10:20, JirikHL napsal: Neděste se, přidávají to postupně, ceník se ještě bude upravovat, tak bych s nějakými velkými soudy počkal... @Tragedie_v_JZD A co se ti zdá, že přibylo? Kromě alarmu tam nic jiného nevidím? Spíš nejsou moc možnosti personifikace - pouze pakety. Tezko rict ... cenik jsem nestudoval, jen jsem papouškoval článek z aktuálně :-D Píšou, že Ambition má nově "v základu" parkovaci senzory, sklopná zrcátka, bezdrátovou nabíječku, ve stylu zas vyhřívaný volant, acc, kameru nebo třeba parkovací senzory a třeba v RS že je navíc oproti dřívějšku sledování mrtvého úhlu, line assist, čtení značek tak snad nekecali :) edit: tady tomu venuji vetsi prostor…https://www.garaz.cz/clanek/novinky-jak-vyzrat-na-zdrazovani-skodovek-u-kterych-modelu-ziskate-nejvic-vybavy-navic-21009627 Editováno: 23. leden 2023, autor: Tragedie_v_JZD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 24. leden 2023 Sdílet Vloženo 24. leden 2023 @Tragedie_v_JZD jojo máš pravdu, trochu jsem si to potom prohlédl a Style je nakonec celkem výhodný, RS/Ambition trochu zdražení a Sportline to odnesl nejvíce :D (myslím, že cca 60k+) Mno a nakonec toho asi moc (motorů) nepřidají jak jsem čekal... těch 1,0 a 2,0 je škoda, nemluvě o RSTDI nebo Scoutu... A přijde mi vtipné, s jakou pompou představovali RS iV - dlouho bylo jen to, a nakonec ho potichu odeberou z ceníku... Asi to nebyl žádný prodejní trhák :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vampire Vloženo 24. leden 2023 Sdílet Vloženo 24. leden 2023 @JirikHL ... s odobraním týchto motorizácii sa dalo čakať ... na Slovensku Scouta odobrali už asi viac než pred rokom a RS IV sa nedala objednať už hádam aj cez 2 roky. ... kto chcel na Slovensku tieto motorizácie tak mal možnosť len cez skladové zásoby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 24. leden 2023 Sdílet Vloženo 24. leden 2023 nevite jak to bude s puvodnimi objednavkami? Mam dodani az nekdy v rijnu (objednavka v listopadu). Bude uz vozidlo dodano v nove konfiguraci? Nebo budou rozlisovat ve vyrobe stary Style vs novy Style? Predem diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. leden 2023 Sdílet Vloženo 24. leden 2023 Budou rozlisovat. Pokud nedojde k vypadku á la "nemáme díl, tak jsme vám to tam nedali a milostivě vám za to zlevníme korunu padesát". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 24. leden 2023 Sdílet Vloženo 24. leden 2023 hmm, tak to nejsem moc potesen... tak to pujdu jeste zkusit zrusit a objednat znovu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 1. Únor 2023 Sdílet Vloženo 1. Únor 2023 Nové barvy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.