Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

přesně, bez originálního adaptéru tam skoro nic nejde :(

• Autor

Zaujimave, ja ju pouzivam s cinskym a ide v pohode.

Jsem na tom s cinanem stejne, chybu smaze, ale kodovani nejde. 

• 2 týdny později...

tak mě s čínanem funguje zatím v pohodě jde i kodování. Jak se dostanu do digitální garaže k reportum

škod@ a koudy, jaký máte ty číňany? zkusil bych objednat.

• Autor

Moj cinan ma uz roky rokuce. Nemam davno link, a ani by uz nefungoval. Ukazal som ho na videu hned v prvom prispevku v teme appky Carista.

Len jedna poznamka, Carly mi dovolila kodovat az ked som vymazal vsetky ulozene chyby a zabezpecil aby sa ziadne nevytvarali. To znamena napr. aj zapojenie modulu nabijania, lebo ak je vypojeny hned to uklada chybu.

před 15 minutami, sk0d@ napsal:

Len jedna poznamka, Carly mi dovolila kodovat az ked som vymazal vsetky ulozene chyby a zabezpecil aby sa ziadne nevytvarali.

Hmm, tak to možná bude ono, mám neorigo rádio a chyba rádia prostě nejde smazat ani to nejde nijak překódovat, ani ferda25 si s tím neporadil.

Tak stačí to autorádio odpojit.

• Autor

Takze dnes som si nasiel cas a znova to overil. V prvom rade som sa ubezpecil ze na aute nie je nic co moze generovat chyby = zapojil som zas modul autobaterie. Nasledne som v Cariste nacital & vymazal chyby.

Potom som pre test vypol v kodovani Caristy "dotankovanie".

S čínskym Bluetooth adapterom sa mi to podarilo zapnut v Carly.

Zaujimavostou je nove varovanie ktore na mna vyskocilo, nieco o tom ze bateria ma nizsie napatie a appka odporucala nastartovat motor.
Carly_kodovanie.jpg

To je ale jen pokyn, abys po ukoncenem kodovani vypnul a znovu zapnul zapalovani, tedy jen klicek do prvni pozice, zadne startovani.

• Autor

Nie. Ten pokyn o slabej baterii sa objavil pred ulozenim kodovania a nejako mi nenapadlo ho cvaknut. Ty asi vysvetlujes co je napisane v tom screenshote.

Sorry, jsem to spatne pochopil.

Ahojte píše mi to toto. Nemůžu se dostat k reportům. A když si pošlu report na mail tak je to rozsypanej čaj.

je to poslaný ve wordu? Zkoušel jsem to otevřít v několika editorech.

29c53d5fee05f6daee3cd6abb781f7c2.jpg&key=b1783ce1d835fe62c3bfc7801cf68131c5d14acef94f0560ccd533f0e3296e2c

Upraveno od koudy71

Tak stačí to autorádio odpojit.
Nestačilo, pojistka odpojena, rádio nefunkční, chyby vymazaný a přesto to nejde. Chyba CAN-BUS rádio tam pořád visí, muselo by se rádio odpojit natvrdo od napájení přes ISO konektor a na to kašlu.
  • Autor

Moj postup prehliadania reportov vo verzii 41.28 (predpokladam ze ste si bezplatne vytvorili konta, netusim ci to funguje bez toho):
1. Po zapnuti kliknem na "Features"
2. Kliknem na "Digital Garage"
3. Vyberiem kategoriu, napr. "Used Car Reports" a vyberiem nejaky report
4. Vyskoci na mna dotaz, vyberiem si appku na otvorenie reportu (vsimnite si ze ide o PDFka)
5. Nasledne uz mozem citat report napr. v Adobe AcrobatCarly-1.jpgCarly-2.jpgCarly-3.jpgCarly-4.jpgCarly-5.jpg

Nestačilo, pojistka odpojena, rádio nefunkční, chyby vymazaný a přesto to nejde. Chyba CAN-BUS rádio tam pořád visí, muselo by se rádio odpojit natvrdo od napájení přes ISO konektor a na to kašlu.
Jasné, tak jsem to myslel, vypojit konektor.
V 6. 1. 2020 na 9:31, Limonadovy_joe napsal:

škod@ a koudy, jaký máte ty číňany? zkusil bych objednat.

to už je moc dlouho co ho mám a fakt nevím

• 2 měsíce později...
Opat vam prinasam novsiu verziu 41.28.

Viaceri davate ledky do SPZ, ak to nejde cez Caristu, skuste cez Carly.

Ak niekto ma chut a ma kompatibilne radio, moze pre ostatnych vyskusat aktivaciu videa za jazdy.

Este musia na tom popracovat, sice niekedy jazdim sviznejsie, ale olej teplotu povrchu slnka asi nedosahuje [emoji86]

https://uloz.to/file/SHxkNcQWHIle/bfjyh4765nfd-zipCarly_41.28_01.thumb.jpg.1f6e08f2ba573d756a17daa49ef24598.jpgCarly_41.28_02.thumb.jpg.b5989179ca7a3df14984fab6b674d41c.jpgCarly_41.28_03.thumb.jpg.b32a5d44ed13de3bb9505994c9ad80ca.jpg

Ahojte, takže VIM (video in motion) krásne funguje. Verzia 41.28 a čínsky adaptér. Ďakujem sk0d@ za návod. f15cf105a127b4b8bc4b16ee19b2dffc.jpg&key=f53d9c550cc99e8bc27812a5d121709f92e2ac7b2ebb22a81afa9a9d598b8c02

• Autor

Ja dakujem za zdielanie skusenosti [emoji106]

• 4 týdny později...

Ahoj,

tak dnes som to testoval. Video in motion sa podarilo aktivovat, ale kodovanie nejde. Pise chybu s adapterom ako u ostatnych. Carista funguje bez problemov.

Screenshot_2020-04-14-10-51-05-816_com.iViNi.bmwhatLite.jpg

Screenshot_2020-04-14-10-51-08-479_com.iViNi.bmwhatLite.jpg

Mozno trochu off topic, ale neviete ci je mozne v servise zistit, ze nieco bolo menene, ked sa hodnota vrati pred navstevou servisu naspat? Teda napriklad ked aktivujem VIM, ci na to v Skoda servise mozu prist, respektive ci to moze ovplyvnit zaruku?

Upraveno od mioa701

Nepřijdou na nic.

• 2 týdny později...
  • Autor

Jedna info, stiahol som odomknutu novu verziu 46.00, bohuzial vyvojari skoro vsetko zablokovali a plne uzivanie funkcii vyzaduje ich originalny adapter. Tym padom som sa vratil k beta 41.28 a uz ani nebudem tuto appku nejako sledovat.

• 3 měsíce později...

Aké máš rádio? 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.