Prosinec 21, 20195 r mám z alzy https://www.alza.cz/auto/mobilly-obd-ii-bt-d4624328.htm a tam mi bohužel customizace nejdou. přes caristu v pohodě, ale tam to kódování asi není tak složitý, protože carly mi furt píše že je to nestabilní a že to kódování nejde
Leden 4, 20205 r tak mě s čínanem funguje zatím v pohodě jde i kodování. Jak se dostanu do digitální garaže k reportum
Leden 6, 20205 r Autor Moj cinan ma uz roky rokuce. Nemam davno link, a ani by uz nefungoval. Ukazal som ho na videu hned v prvom prispevku v teme appky Carista. Len jedna poznamka, Carly mi dovolila kodovat az ked som vymazal vsetky ulozene chyby a zabezpecil aby sa ziadne nevytvarali. To znamena napr. aj zapojenie modulu nabijania, lebo ak je vypojeny hned to uklada chybu.
Leden 6, 20205 r před 15 minutami, sk0d@ napsal: Len jedna poznamka, Carly mi dovolila kodovat az ked som vymazal vsetky ulozene chyby a zabezpecil aby sa ziadne nevytvarali. Hmm, tak to možná bude ono, mám neorigo rádio a chyba rádia prostě nejde smazat ani to nejde nijak překódovat, ani ferda25 si s tím neporadil.
Leden 12, 20205 r Autor Takze dnes som si nasiel cas a znova to overil. V prvom rade som sa ubezpecil ze na aute nie je nic co moze generovat chyby = zapojil som zas modul autobaterie. Nasledne som v Cariste nacital & vymazal chyby.Potom som pre test vypol v kodovani Caristy "dotankovanie".S čínskym Bluetooth adapterom sa mi to podarilo zapnut v Carly.Zaujimavostou je nove varovanie ktore na mna vyskocilo, nieco o tom ze bateria ma nizsie napatie a appka odporucala nastartovat motor.
Leden 12, 20205 r To je ale jen pokyn, abys po ukoncenem kodovani vypnul a znovu zapnul zapalovani, tedy jen klicek do prvni pozice, zadne startovani.
Leden 12, 20205 r Autor Nie. Ten pokyn o slabej baterii sa objavil pred ulozenim kodovania a nejako mi nenapadlo ho cvaknut. Ty asi vysvetlujes co je napisane v tom screenshote.
Leden 13, 20205 r Ahojte píše mi to toto. Nemůžu se dostat k reportům. A když si pošlu report na mail tak je to rozsypanej čaj. je to poslaný ve wordu? Zkoušel jsem to otevřít v několika editorech. Upraveno Leden 13, 20205 r od koudy71
Leden 13, 20205 r Tak stačí to autorádio odpojit. Nestačilo, pojistka odpojena, rádio nefunkční, chyby vymazaný a přesto to nejde. Chyba CAN-BUS rádio tam pořád visí, muselo by se rádio odpojit natvrdo od napájení přes ISO konektor a na to kašlu.
Leden 13, 20205 r Autor Moj postup prehliadania reportov vo verzii 41.28 (predpokladam ze ste si bezplatne vytvorili konta, netusim ci to funguje bez toho):1. Po zapnuti kliknem na "Features"2. Kliknem na "Digital Garage"3. Vyberiem kategoriu, napr. "Used Car Reports" a vyberiem nejaky report4. Vyskoci na mna dotaz, vyberiem si appku na otvorenie reportu (vsimnite si ze ide o PDFka)5. Nasledne uz mozem citat report napr. v Adobe Acrobat
Leden 14, 20205 r Nestačilo, pojistka odpojena, rádio nefunkční, chyby vymazaný a přesto to nejde. Chyba CAN-BUS rádio tam pořád visí, muselo by se rádio odpojit natvrdo od napájení přes ISO konektor a na to kašlu. Jasné, tak jsem to myslel, vypojit konektor.
Leden 14, 20205 r V 6. 1. 2020 na 9:31, Limonadovy_joe napsal: škod@ a koudy, jaký máte ty číňany? zkusil bych objednat. to už je moc dlouho co ho mám a fakt nevím
Březen 17, 20205 r Opat vam prinasam novsiu verziu 41.28. Viaceri davate ledky do SPZ, ak to nejde cez Caristu, skuste cez Carly. Ak niekto ma chut a ma kompatibilne radio, moze pre ostatnych vyskusat aktivaciu videa za jazdy. Este musia na tom popracovat, sice niekedy jazdim sviznejsie, ale olej teplotu povrchu slnka asi nedosahuje [emoji86] https://uloz.to/file/SHxkNcQWHIle/bfjyh4765nfd-zip Ahojte, takže VIM (video in motion) krásne funguje. Verzia 41.28 a čínsky adaptér. Ďakujem sk0d@ za návod.
Duben 14, 20205 r Ahoj, tak dnes som to testoval. Video in motion sa podarilo aktivovat, ale kodovanie nejde. Pise chybu s adapterom ako u ostatnych. Carista funguje bez problemov.
Duben 16, 20205 r Mozno trochu off topic, ale neviete ci je mozne v servise zistit, ze nieco bolo menene, ked sa hodnota vrati pred navstevou servisu naspat? Teda napriklad ked aktivujem VIM, ci na to v Skoda servise mozu prist, respektive ci to moze ovplyvnit zaruku? Upraveno Duben 16, 20205 r od mioa701
Duben 30, 20205 r Autor Jedna info, stiahol som odomknutu novu verziu 46.00, bohuzial vyvojari skoro vsetko zablokovali a plne uzivanie funkcii vyzaduje ich originalny adapter. Tym padom som sa vratil k beta 41.28 a uz ani nebudem tuto appku nejako sledovat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.