Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím, nevím jestli to tu uz nekde neni, pokud ano, omlouvam se, ale nenasel jsem. Mam v Octace 2 r.v.2005 radio Stream bez mp3, koupi Columbusu bych rad vyresil MP3, navigaci a obcas nejaky ten film. Poradite nekdo co k tomu vsechno budu potrebovat a popripade jaky columbus vybrat?

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Ahoj...rozhodl jsem se rozločit se Streamem bez MP3 a koupit Columbus :)

Zajímalo by mě,co všechno potřebuji k výměně...v tomhle trochu tápu

A chtěl bych to propojit s MF FL volantem, k tomu asi budu potřebovat novou podvolantovou jednotku,jen nevím označení...maxík ani HF zatím nemám :)

• o 4 týdny později...
Vloženo

Ahoj...rozhodl jsem se rozločit se Streamem bez MP3 a koupit Columbus :)

Zajímalo by mě,co všechno potřebuji k výměně...v tomhle trochu tápu

A chtěl bych to propojit s MF FL volantem, k tomu asi budu potřebovat novou podvolantovou jednotku,jen nevím označení...maxík ani HF zatím nemám :)

Také by mě zajímalo, může někdo odpovědět?

Díky

• o 2 měsíce později...
Vloženo

dobrý den.vyměnil jseml strema za columbus v OII r.v 2005 vše jede perfektně. akorát mám malý problém s tím že jak ho vypnu tak v něm pořad neco vrčí jak by pracoval hardisk a do rána mi to vybije baterii. Můžete mi poradit ? díky kuba

Vloženo

U OCT II 2010 - jsou potřeba nějaké vetší zásahy když bych chtěl vyměnit Columbus za Stream ? Někdo mi tvrdí, že pouze vytáhnu Stream, nacvaknu konektor do Columbuse a vše funguje ? Nevíte co je na tom pravdy ? Zda bude fungovat vše jak má ? Navi, klimatronic, senzory atd ... ? Děkuju ( snažil jsem se to tu najít, ale nic takového jsem nenašel ), pokus to tu někde je, tak se omlouvám

Vloženo

A kolik cca stojí anténa ? A kolik se pohybuje Columbus ... chci jen být v obraze... ! Cenu už mám, ale nevím zda není moc nebo málo .

U 2010 je potřeba GPS anténa, Columbus a správně nakódovat navi a gateway.

Vloženo

OK a prosim Tě ve Škodovce mi tvrdí, že jí tam mám , protože jsem si ještě nechal dát handsfree ! Nevite zda je to možné ? A máte někdo zkušenosti jak to je se zárukou ? Neporuším jí nijak ?

Vloženo

Takze kazdy kdo ma Columbuse tak musi mit hnusnou antenu na strese ? Nebo kdyz je to rovnou ze skodovky tak je nejak jinak zabudovana.... ? Mám kamaráda co se tim nejakym zpusobem zivy a ten mi tvrdi, ze za 16 000 mi ji tam namontuje a vse bude fungovat. Ale nevim jaky zasah bude muset delat. On mi tvrdi, ze zadnou jen precvakne radio...

Vloženo (editace)

Bez GPS antény ti navi nechytne signál.

Od Škodovky máš s navigací z výroby vždy ploutvoprut na střeše.

Existuje interiérová GPS anténa. Dá se schovat pod palubku.

7853171.jpg

Editováno: , autor: j0ska
Vloženo

A funguje to ? A je to dost silný ? A jak to je se zárukou ? Nepříjdu o ni ? A funguje to, že kdyz vjedes do tunelu tak se to prepne na ABS cidla a funguje to dale... ? A jak je velky zasah na tu antenu ? Musi se rozebirat palubka ? Pokud je to nejaky veliky zasah tak to nechci ...! Už jste to někdo dělAL ???

Vloženo

Takze to je v poradku !!! Parada ja jsem nechtel davat 65 000Kč. A tohle mi kamarad poradil , ze to funguje. A radio, climatronic, dvd proste je OK ! A zaruka se tim nepokazi ?

Vloženo

OK super... takze za 16 000 Kč je to slušná nabídka ? a ta anténa se tam někam smotá a pak funguje. OK děkuju moc ... takže se vyndá stream, nandá se columbus s anténou ta se necha nekde smotana, pak se nakoduje a upravi ten Getway ( co to je ? ) ?

Vloženo (editace)

Zdravím pánové, mám dotaz, musím také vyměnit gateway jednotku, pokud přecházím z nexuse na columbus. Díky za odpověď. Oct. r.v.2007

Editováno: , autor: Aanonymous
Vloženo (editace)

OK super... takze za 16 000 Kč je to slušná nabídka ? a ta anténa se tam někam smotá a pak funguje. OK děkuju moc ... takže se vyndá stream, nandá se columbus s anténou ta se necha nekde smotana, pak se nakoduje a upravi ten Getway ( co to je ? ) ?

16L za columba, gateway (musí se vymněnit, nejde upravit) anténu a práci? Máš HF BT sadu?

Editováno: , autor: karel21
Vloženo

16L za columba, gateway (musí se vymněnit, nejde upravit) anténu a práci? Máš HF BT sadu?

JJ za 16L. Je to muj kamarad, ale nevim zda to je dobra cena . Protoze jsem nasel na netu nejakeho columba za 13L. JJ mam HF bluetooth.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...