Schizo Vloženo 13. Duben 2017 Vloženo 13. Duben 2017 (editace) Zdravim, mam O1 combi 1.6 75kW , AVU , rv. 2003, najeto 209 000 LPG ( mantaz při 180 000km ) a celkem zapeklity problem. Nekdy se stane, ze při otoceni klicku do pohotovostni polohy na kontrolky, sice kontrolky naskoci, ale nezacne hrat radio a ani ventilator nesepne . V ten okamzik vim, ze pokud nastartuju, nic se nestane. Nejen ze nezacne tocit starter, ale všechno zhasne, kontrolky, radio a vynuluje se jak počet najetych km, tak i hodiny . Nic ani necvakne, kotva nepritahne, jindy se z palubky ozyva takove cvakani jako TR-TR-TR...něco jako když cvaka relátko. Pak staci auto dalkacem zamknout a zase odemknout a normalne nastartuju a odjedu ?? Auto bylo u autoelektrikare, který tvrdi, ze pokud se mu zavada neprojevi, není schopen s tim cokoliv udelat, na diagnostice nic není .. presel pry veskere spoje na starter, udelal se repas starteru, nejaky objímky svorky...pul roku nic a ted během tydne 3x za sebou. Jsem z toho fakt spatnej, tyhle zavady nezavady jsou fakt k posra.... Nekdy se zase stane, ze při vyhrivani sedacek zacne cvakat relátko v palubce, jako by nemelo dostatecny napeti a při intervalu sepnuti, spinalo, ale nedokazalo sepnout , nebo pohasina při jizde, spis se jako vlni podsviceni radia a DOTu... Mam podezreni na spinaci skrinku, nevite nahodou někdo co by to mohlo byt ?Není nekde v palubce nejaka hlavni patice, která je napajena primo z baterky, nebo spojena se spínačkou, která by mohla byt zaoxidovana, nebo vadna, nebo nevim Nejaky typ, nebo radu, pokud se s tim někdo setkal. Diky za kazdou odpověď. Editováno: 13. Duben 2017, autor: Schizo Citovat
Schizo Vloženo 21. Červen 2017 Autor Vloženo 21. Červen 2017 No tak koukam, ze tady se dveře netrhnou . Zatím snad vyřešeno. Po telefonické dohodě jsem se objednal do značkového servisu Autostyl Trutnov, velice příjemné jednání a celková péče o zákazníka, konečně jsem si někde v servise nepřipadal jako někdo , kdo vysírá, votravuje. Po cca 2,5 hodinách mi volal servisák, že je to s největší pravděpodobností spínací skříňka a i nějaké proudové relé, říkal něco jako klasická 15ctka ? Prej ho tak označují . Po dohodě zda souhlasím s výměnou daných částí to opravili, zaplatil jsem bratru 3 353 kč, auto krásně umyté, dostal jsem zdarma i hotovou geometrii a vypis s diagnostiky, poděkoval jsem jim, popřáli mi tastnou cestu a já odfrčel . Zatím vše OK, ale to i před tím jsem o té závadě třeba půl roku nevěděl a pak mě vytrestala 5x za hodinu . Když si vezmu, že jsem měl auto u třech servisů, celkem zaplatil ZA NIC, protože se závada nikdy neodstranila cca 4 000 kč a trestal jsem se s tim prakticky rok, tak si rvu vlasy z hlavy Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.