Publikováno Červen 8, 201312 r Ahoj, objednával jsem teď novou služební O III Combi Elegance, ale prodejce mi z výbavy vyškrtl chrompaket - stříbrné orámování kolem oken, protože to Škodovka dočasně stáhla z nabídky. Údajně kvůli problémům s kvalitou od subdodavatele. Docela mně to štve, bude to v černé a s tím rámečkem to vypadá o dost líp. Nemátek někdo potuchy, jestli je možné si to pak nechat namontovat v servisu dodatečně? Psal jsem dotaz na Auto Jarov, ale ani se neobtěžovali odpovědět ?
Červen 8, 201312 r Je to divné,dnes a denně vidím na zkušební dráze ve fabrice Octávie,které mají chrom paket,tak nevím kde je tedy problém
Červen 8, 201312 r Kamarád si v úterý OIII v eleganci přivezl a chrom. lišt kolem oken tam jsou. Auto bylo vyrobené minulý čtvrtek a jediné co to zatím nemá jsou ještě nějaké chromované lišty do předního nárazníku a na zadní dveře. U prodejce je má připravený, ale nalepit zatím nemohli, protože prý zatím na ně nemají cenu. Nekupoval ale combi...má hatch.
Červen 8, 201312 r Autor Dle prodejce to údajně to jde, ale cena bude prý kolem 12 000 Kč. Díky za info. Ze svý kapsy bych to nedal, ale u služebního se to v těch pálkách za servis ztratí
Červen 8, 201312 r Autor HansHK> Je to divný, že to pořád montujou. Je ale fakt, že z konfigurátoru to před ca 14 dny zmizelo, ato jak u combi tak u hatche.
Červen 10, 201312 r Ahoj, objednával jsem teď novou služební O III Combi Elegance, ale prodejce mi z výbavy vyškrtl chrompaket - stříbrné orámování kolem oken, protože to Škodovka dočasně stáhla z nabídky. Údajně kvůli problémům s kvalitou od subdodavatele. Docela mně to štve, bude to v černé a s tím rámečkem to vypadá o dost líp. Nemátek někdo potuchy, jestli je možné si to pak nechat namontovat v servisu dodatečně? Psal jsem dotaz na Auto Jarov, ale ani se neobtěžovali odpovědět :-( Dokud neni auto ve vyrobe, lze konfiguraci menit, takze bych si oveil u skodovky, zda uz je po problemu s chromem, vyborny je na to FB skodovky zjisti vstricne cokoliv. No a pak si ho tam nech u prodejce znovu doklepnout.
Červen 12, 201312 r Autor Z konfiguratoru to v pondeli zase zmizelo, ale prodejce po diskusi se Skodou rekl,ze je mozne objednat bez garance terminu dodani. Tak uvidime. Puvodne melo byt v 32 tydnu, tak jestli zacnou v 31, tak by to mohlo klapnout.
Červen 13, 201312 r Já už to mám zaplánované do výroby i s chrompaketem na 38. týden, objednáno 27.4.:-(
Červen 13, 201312 r bigbopp: To je snad vtip ten 38. týden? Říct mi, že budu mít auto až za 5 měsíců, tak odcházím.
Červen 13, 201312 r Původně to měla být půlka srpna. Se zadáváním kombíků do výroby se údajně začínalo až 27.5. Mezi tím žačal problém s chrompaketem. Když to auto člověk chce s konkrétní výrobou, musí si holt počkat. Nic to nemění na tom, že to ve Škodovce nějak nezvládají.
Červen 13, 201312 r Ja bych z toho zase nedelal drama. Je to proste novy model, problemy se daly cekat. Pokud jsou zatim problemy je v dodaci dobe o par mesicu delsi a nikoliv v tom, ze se rozpada motor nebo neco podobneho, tak bych to spise povazoval za uspech. Btw. vite, ze existuje nemalo aut na ktere je uplne bezna cekacka treba 2-3 roky? A ne vsechno jsou to jen ty nejvyssi premiovky. Upraveno Červen 13, 201312 r od mike_k
Červen 14, 201312 r tak chrompaket v pondělí byl v konfigurátoru i v ceníku, dnes už zase není :-) (k dispozici později)
Červen 14, 201312 r mike_k: tak 2-3 roky to bych se na to mohl .... víš co, než mi to vyrobí, tak už je pomalu nový model zvlášt v dnešní době
Únor 26, 201411 r Prosim vas co vlastne obsahuje tento chrompaket exterieru za 289e? Ide iba o olemovanie okien z vonku alebo aj nieco ine??? A vnutri je za tuto cenu nieco chromove extra alebo???
Únor 26, 201411 r ano u liftbacku jen chrom pod okny za 136 euro (SK) a u combi kolem dokola oken za 289 euro
Únor 27, 201411 r Tak se podívej do ceníku, v tom českém je toto:Chrompaket (ozdobné lišty a těsnění oken v chromu) (pro limuzínu / pro Combi) 3 000 Kč/ 5 300 Kč No a ve slovenském toto:Chrompaket (lemovanie bočných okien chrómové) (Limo/Combi) 136 €/ 289 €
Únor 27, 201411 r a co jako víc? na autě je přeci maska normálně chrom.... možná ještě proužek na kufru... Co o tom katalog Škoda: Chrompaket ŠKODA Octavia je samozřejmě navýsost praktická. Ale je stejně tak stylová. A v drobných detailech designu naleznete její pravou osobnost. Vezměme si například (volitelné) chrompaket - chromové lišty, které rámují boční okna a přidávají další rozměr elegance designu, který je už tak uhlazený a nenápadně vytříbený. Na první pohled si leckdo ani nevšimne, že tam jsou, ale každý podvědomě vnímá jejich kouzlo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.