kokoi Vloženo 8. Červen 2013 Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 Ahoj, objednával jsem teď novou služební O III Combi Elegance, ale prodejce mi z výbavy vyškrtl chrompaket - stříbrné orámování kolem oken, protože to Škodovka dočasně stáhla z nabídky. Údajně kvůli problémům s kvalitou od subdodavatele. Docela mně to štve, bude to v černé a s tím rámečkem to vypadá o dost líp. Nemátek někdo potuchy, jestli je možné si to pak nechat namontovat v servisu dodatečně? Psal jsem dotaz na Auto Jarov, ale ani se neobtěžovali odpovědět ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 8. Červen 2013 Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 Je to divné,dnes a denně vidím na zkušební dráze ve fabrice Octávie,které mají chrom paket,tak nevím kde je tedy problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigbopp Vloženo 8. Červen 2013 Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 Dle prodejce to údajně to jde, ale cena bude prý kolem 12 000 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 8. Červen 2013 Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 Dodelat jde prakticky uplne cokoliv, akorat nektere veci hodne draze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hansHK Vloženo 8. Červen 2013 Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 Kamarád si v úterý OIII v eleganci přivezl a chrom. lišt kolem oken tam jsou. Auto bylo vyrobené minulý čtvrtek a jediné co to zatím nemá jsou ještě nějaké chromované lišty do předního nárazníku a na zadní dveře. U prodejce je má připravený, ale nalepit zatím nemohli, protože prý zatím na ně nemají cenu. Nekupoval ale combi...má hatch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokoi Vloženo 8. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 Dle prodejce to údajně to jde, ale cena bude prý kolem 12 000 Kč. Díky za info. Ze svý kapsy bych to nedal, ale u služebního se to v těch pálkách za servis ztratí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokoi Vloženo 8. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 HansHK> Je to divný, že to pořád montujou. Je ale fakt, že z konfigurátoru to před ca 14 dny zmizelo, ato jak u combi tak u hatche. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigbopp Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 Chrompaket opět v nabídce (i v konfigurátoru). Halenluja! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 Ahoj, objednával jsem teď novou služební O III Combi Elegance, ale prodejce mi z výbavy vyškrtl chrompaket - stříbrné orámování kolem oken, protože to Škodovka dočasně stáhla z nabídky. Údajně kvůli problémům s kvalitou od subdodavatele. Docela mně to štve, bude to v černé a s tím rámečkem to vypadá o dost líp. Nemátek někdo potuchy, jestli je možné si to pak nechat namontovat v servisu dodatečně? Psal jsem dotaz na Auto Jarov, ale ani se neobtěžovali odpovědět :-( Dokud neni auto ve vyrobe, lze konfiguraci menit, takze bych si oveil u skodovky, zda uz je po problemu s chromem, vyborny je na to FB skodovky zjisti vstricne cokoliv. No a pak si ho tam nech u prodejce znovu doklepnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokoi Vloženo 10. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 No fakt že jo, já je snad zastřelím Doufám že to půjde ještě změnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigbopp Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Montáž ve výrobě naběhne v 31. týdnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokoi Vloženo 12. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 Z konfiguratoru to v pondeli zase zmizelo, ale prodejce po diskusi se Skodou rekl,ze je mozne objednat bez garance terminu dodani. Tak uvidime. Puvodne melo byt v 32 tydnu, tak jestli zacnou v 31, tak by to mohlo klapnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigbopp Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 Já už to mám zaplánované do výroby i s chrompaketem na 38. týden, objednáno 27.4.:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 bigbopp: To je snad vtip ten 38. týden? Říct mi, že budu mít auto až za 5 měsíců, tak odcházím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigbopp Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 Původně to měla být půlka srpna. Se zadáváním kombíků do výroby se údajně začínalo až 27.5. Mezi tím žačal problém s chrompaketem. Když to auto člověk chce s konkrétní výrobou, musí si holt počkat. Nic to nemění na tom, že to ve Škodovce nějak nezvládají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 (editace) Ja bych z toho zase nedelal drama. Je to proste novy model, problemy se daly cekat. Pokud jsou zatim problemy je v dodaci dobe o par mesicu delsi a nikoliv v tom, ze se rozpada motor nebo neco podobneho, tak bych to spise povazoval za uspech. Btw. vite, ze existuje nemalo aut na ktere je uplne bezna cekacka treba 2-3 roky? A ne vsechno jsou to jen ty nejvyssi premiovky. Editováno: 13. Červen 2013, autor: mike_k 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamil_22 Vloženo 14. Červen 2013 Sdílet Vloženo 14. Červen 2013 tak chrompaket v pondělí byl v konfigurátoru i v ceníku, dnes už zase není :-) (k dispozici později) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 14. Červen 2013 Sdílet Vloženo 14. Červen 2013 mike_k: tak 2-3 roky to bych se na to mohl .... víš co, než mi to vyrobí, tak už je pomalu nový model zvlášt v dnešní době Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host PetrHravec Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 kdyby tak škodovka chtěla udělat black paket, to by byl mazec.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martina Pitti Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 Prosim vas co vlastne obsahuje tento chrompaket exterieru za 289e? Ide iba o olemovanie okien z vonku alebo aj nieco ine??? A vnutri je za tuto cenu nieco chromove extra alebo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 ano u liftbacku jen chrom pod okny za 136 euro (SK) a u combi kolem dokola oken za 289 euro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 Hravec:si děláš prdel, ne? To je jako všechno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 Tak se podívej do ceníku, v tom českém je toto:Chrompaket (ozdobné lišty a těsnění oken v chromu) (pro limuzínu / pro Combi) 3 000 Kč/ 5 300 Kč No a ve slovenském toto:Chrompaket (lemovanie bočných okien chrómové) (Limo/Combi) 136 €/ 289 € Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 27. Únor 2014 Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 a co jako víc? na autě je přeci maska normálně chrom.... možná ještě proužek na kufru... Co o tom katalog Škoda: Chrompaket ŠKODA Octavia je samozřejmě navýsost praktická. Ale je stejně tak stylová. A v drobných detailech designu naleznete její pravou osobnost. Vezměme si například (volitelné) chrompaket - chromové lišty, které rámují boční okna a přidávají další rozměr elegance designu, který je už tak uhlazený a nenápadně vytříbený. Na první pohled si leckdo ani nevšimne, že tam jsou, ale každý podvědomě vnímá jejich kouzlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 Je to jen ta lišta pod oknem na zadku nic v chromu nemám (kromě názvu auta) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.