Sanek81 Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 Co bys jako chtěl za tři kila? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nenousek Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 Chrompaket na sedan je fajn, i kdyz na combi udela vyrazne vic s celym designem. Kor ve spojeni s chromovejma hagusana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelras Vloženo 15. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2014 Tak se podívej do ceníku, v tom českém je toto: Chrompaket (ozdobné lišty a těsnění oken v chromu) (pro limuzínu / pro Combi) 3 000 Kč/ 5 300 Kč No a ve slovenském toto:Chrompaket (lemovanie bočných okien chrómové) (Limo/Combi) 136 €/ 289 € Ta cena je zarazajuca pre SK -prave preto ich nemam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qvecko Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 (editace) skoda ze nemaj i na kombika http://www.aliexpress.com/item/Stainless-steel-all-around-package-edge-lower-under-window-decoration-strip-trim-sticker-cover-for-Skoda/32295246125.html Editováno: 23. Březen 2015, autor: qvecko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kefi Vloženo 15. Duben 2017 Sdílet Vloženo 15. Duben 2017 Ahoj, koupil jsem před 2 měsíci octavii 3 2.0 TDI. Na všech sklech (krom předního) jsou folie, ale když je asi někdo dělal, tak špatně složil tapecírunk (špatně byly složený madla od dveří) a z venku podél skla chromové lišty (chrom paket). Všechny 4 lišty nesedí vždy u konce, přední u "B" sloupku a zadní u "C" sloupku (nenavazují na proti sobě a ještě jsou jako trochu vytočené). pokoušel jsem se lištu demontovat pouze prsty, ale mám strach abych ji nezlomil (tahal jsem ji směrem nahoru podél skla). Je na to nějaký fígl? Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 4. Červen 2018 Sdílet Vloženo 4. Červen 2018 Dovolím si oživit toto téma. Takto vypadají mé chromové lišty po první zimě. Z důvodu, že je auto v záruce a mám najeto ke 30tis.km, nemám chuť to zkoušet nějak rozlešťovat, či něco podobného. Šaptně se to fotí, ale fleky jsou po celé délce lišt u všech oken. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 4. Červen 2018 Sdílet Vloženo 4. Červen 2018 Uklidním tě, je to na fotce vidět.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Červen 2018 Sdílet Vloženo 4. Červen 2018 Ještě horší stav lišt jsem viděl na zánovním Karoqu - holt nový standard koncernové kvality. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 4. Červen 2018 Sdílet Vloženo 4. Červen 2018 @Pawouk Fotky lišt Karoqu jsem viděl. Pravda, že proti němu to je ještě “v pohodě”, ale i tak je to žalostný stav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Červen 2018 Sdílet Vloženo 5. Červen 2018 No jo, dodavatel lišt je poněkud ošidil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 5. Červen 2018 Sdílet Vloženo 5. Červen 2018 Aktuálně mě behem 3tis.km čeká servisní prohlídka, tak jim to sdělím a budu požadovat výměnu na záruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 5. Červen 2018 Sdílet Vloženo 5. Červen 2018 No asi by to spravil Silichrom, což asi AS udělá místo výměny. Jsem teď rád, že chrom lišty nemám . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 5. Červen 2018 Sdílet Vloženo 5. Červen 2018 Na první OIII jsem je neměl a po problémech s kvalitou na SIII/OIII mi ani nechyběly. Silichrom mě taky napadl, nebo jiná varianta z detailingu od Meguiars, viz. zde : https://www.vlesku.cz/lestenka-na-chrom-auto-finesse-mercury-metal-polish?utm_source=google&utm_medium=product&gclid=EAIaIQobChMIiLW9v-C82wIVEx0YCh2SJAwvEAQYBCABEgINafD_BwE Bohužel to nemění nic na tom, že kvalitu odvál zřejmě vítr. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 6. Červen 2018 Sdílet Vloženo 6. Červen 2018 A je to vůbec chrom? Není to jenom plast? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 6. Červen 2018 Sdílet Vloženo 6. Červen 2018 je to kovová lišta.. řekl bych že něco podobného jako hliník.. Nicméně takové skvrny jsem už viděl.. a ne jednou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 6. Červen 2018 Sdílet Vloženo 6. Červen 2018 před 18 hodinami, beuticek napsal: No asi by to spravil Silichrom, což asi AS udělá místo výměny. Jsem teď rád, že chrom lišty nemám . Co mi říkal technik ohledně možnosti vyleštění - u o několik výše příspěvků zmiňovaného Karoqu se jim to nijak nepovedlo. Co je zajímavé, u stejně starého jiného to nebylo. Nedokázal určit jestli je to okolním prostředím, nebo myčkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 6. Červen 2018 Sdílet Vloženo 6. Červen 2018 většinou se to svede na špatnou údržbu lišt + agresivní prostředí.. A zákazník může jít s brekem domů.. Leštění nic nevyřeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 6. Červen 2018 Sdílet Vloženo 6. Červen 2018 Leštění bych úplně nezatracoval. Nemám ale zkušenosti, takže nebudu tento postup za každou cenu obhajovat. Jen co jsem viděl videa, kde leštili tyto lišty přípravkem od Auto Finesse, tak to fungovalo na výbornou. Nevím, proč by to neměli měnit na záruku. Od toho ta záruka prěce je. A špatná údržba? To je jako co zase za pokus? To asi myslí ideálně auto nemýt, nejezdit v dešťi, do myček také ne, protože nedej bože, aby něco neupadlo, popř. neuhnilo, ne?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 6. Červen 2018 Sdílet Vloženo 6. Červen 2018 jen říkám jak to bylo.. když jsem řešil reklamaci lišt na Superba III.... Tohle mi bylo řečeno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 6. Červen 2018 Sdílet Vloženo 6. Červen 2018 Tu leštěnku (Auto Finesse Vision Glass Polish) mám doma, je to leštěnka na okna a je super, jen na lišty jsem to ještě nezkoušel, můj Kodi to zatím ještě nepotřebuje. Nicméně video jsem viděl, jen nevím jestli jsou ty lišty stejně "postižené" jak na videu nebo to používali jen na vyleštění po umytí, to pak může být docela rozdíl jestli ten povrch nějak zdegraduje tak to nemusí ta leštěnka rozleštit. Já bych to taky hnal na záruku, protože tohle by měla být výrobní vada a ne špatná údržba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 6. Červen 2018 Sdílet Vloženo 6. Červen 2018 Pozor, nejspíše sis spletl názvy. Já mluvím o leštěnce na kovy od Auto Finesse a to přesně o Mercury Metal Polish. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 6. Červen 2018 Sdílet Vloženo 6. Červen 2018 (editace) Ne nespletl jsem se, mrkni tady: https://www.carmedia.cz/autodoplnky-a-zabezpeceni/autokosmetika/autokosmetika-pro-ostatni-povrchy/auto-finesse-vision-glass-polish-500-ml-lestenka-na-okna/ Právě ukazují jak tahle leštěnka na okna vyleští právě i ty lišty a nemusíš pořizovat další produkt. Leštěnkou na kovy bych měl strach to dělat, protože tohle asi "pravý" kov podle toho jak se to chová nebude... Editováno: 6. Červen 2018, autor: l79 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo 6. Červen 2018 Sdílet Vloženo 6. Červen 2018 Citovat Také se přidám, dnes jsem na O III liftback čtyři roky stará našel zadní část chromované lišty na zadním okně upadlou. Nebyla násilně ulomená, ale jen stářím odpadlá. Je totiž pouze přilepená na několika místech ( jakoby oboustrannou páskou ). Ta byla steřelá a už nelepila. Zkusil jsem ji přilepit zpět opět oboustrannou lepící páskou, tak uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 6. Červen 2018 Sdílet Vloženo 6. Červen 2018 @l79 Díky za tip, vypadá opravdu to dobře. V pátek jedu na servisní prohlídku, tak to tam zmíním a uvidím, co s tím vyvedou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 7. Červen 2018 Sdílet Vloženo 7. Červen 2018 Na Superbech co mame v praci se listy akorat odlepuji/krizi a tim se vytrhavaji, to co tady vyfotil Lukas nema ani jeden a ani ma O3 2016 tohle nema.. Jsem zvedav co na to rekne servis. Ze by dalsi dil kde ste setrilo? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.