Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte umíte někdo nakodovat (zprovoznit)  Performance monitor na OIII RS s Columbusem?

Mě se podařilo akorát Offroad viz:

ale to mi je na RSu k ničemu :(

Musí to jít viz: 

Performace monitor.jpg

Vloženo

Nakódovať bežným spôsobom nejde. Je to podobné, ako aktivácia mirrorlinku alebo máp v aute, kde neboli z výroby. Na mirrorlink alebo asistenta únavy si vieš kúpiť aktivačný dokument a online ho použiť, ale ani mapy, ani performance monitor, ani drive profile takýmto spôsobom nespojazdníš. Machri na východ od nás to ale vedia, v jednotke uvoľnia všetky dostupné funkcie a je k dispozícii všetko, čo daný softvér vie...

Vloženo

ahoj všichni

nezkoušel už náhodou někdo dokodovat performance monitor viz obrázek?zkoušel jsem se na to ptát už u superba III ale tam žádná reakce a tak to zkouším ještě tady,myslím že ten infotaiment je dost podobný a tak by to mohlo jít i na O3,tento performance momitor je na VW.děkuji předem všem za reakce

Jirka

58fdf3730ab9c_performancemonitorVW.thumb.jpg.fa49248c1e94d7429e6ff6490c107a6e.jpg

Vloženo

pozor, NEOVERENÉ !!! na vlastné riziko...

Kódovanie:
- Modul 5F – Information Electr.
- Adaptation 10
Car_Function_Adaptations_Gen2-menu_display_compass zmeniť na active
Car_function_Adaptations_Gen2-menu_display_compas_over_threshold_hight zmeniť na active
Car_function_list_BAP_Gen2-compass_0x15 zmeniť na active

Vloženo (editace)

omlouvám se,to jsem nevěděl že stejnou otázku nemůžu dát do různých sekcí,myslel jsem že třeba někdo kdo by mohl vědět v O3,jelikož se v sekci superb3 na to nikdo neozval. 

Editováno: , autor: wsharan
Vloženo

tak jsem to zkoušel podle toho videa na začátku a taky se mi to nepovedlo,dokonce v jedné chvíli se mi povedlo celý columbus zablokovat až tak že vůbec na nic nereagoval  a tak jsem to pak musel celé vrátit zpět a resetovat až to opět začalo se mnou komunikovat a dál jsem to raději nezkoušel.tak uvidíme jestli na to někdo příde jak to zprovoznit.

Vloženo

Ja dohledal prispevky tykajici se Golfu, tam je to uz nejakou dobu a tam je nutne brat to oficialni cestou a nepredpokladam ze by to v pripade SA bylo jinak.

Zkuste se nekdo optat primo SA (nebo nejakeho servisu) a uvidite zda Vam to vubec umozni s ohledem na to ze to oficialne ma az FL RS.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...