LukášCBR Vloženo 13. Červen 2019 Sdílet Vloženo 13. Červen 2019 Super [emoji106]. Tak honem s ním na auto :-)). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 13. Červen 2019 Sdílet Vloženo 13. Červen 2019 Vítej v klubu! ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 15. Červen 2019 Sdílet Vloženo 15. Červen 2019 Tak dizor dneska prisel. Jeste jednou i tady, diky [mention=41323]LukášCBR[/mention] za pomoc s objednavkou. Difuzor prisel skvele zabalen, z Ciny si dovezl par sraamu ale nic hrozneho. Spokojenost az nato, ze jsem musel platit vypalne... Ale stim se musi trochu pocitat ... A kdepak máme fotky difuzoru na autě?:-)). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 16. Červen 2019 Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 prisel a dokonce bez výpalného, stary jsem vysrouboval, vycvaknul a vytlacil senzory. Do noveho senzory vlozeny, nacvaknuto na naraznik a prisroubovano :-) operace fakt na 15 minut . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 16. Červen 2019 Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 Bohuzel pri instalaci jsme zjistili, ze nesedi posledni pravy senzor ... Je spatne vyvrtana dira, tak ze ten senzor nejde dobre zasunout ... Dira je komplet mimo a presne je vrtla v tom prohnutem, tak, ze ani nejaka uprava neni mozna ... Bohuzel to odflakli ... Budu to resit s prodejcem, ale moc si od toho neslibuji ... U poslednich trech fotek to jde krasne videt, jak je ta dira uplne mimo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 16. Červen 2019 Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 Pravý senzor se tam dává obráceně než ostatní. Zkoušel jsi to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 16. Červen 2019 Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 @beuticek Zkousel ... tak uz tam nesel vubec :) Jsou presne dane tak jak byli zapojene ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemmie Vloženo 16. Červen 2019 Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 Tak treba ti vratej naky prachy, myslis ze by nesel nechat prevarit ten drzak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemmie Vloženo 16. Červen 2019 Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 Me to pri instalaci toho meho taky tohle delalo, ale vzdycky se ukazalo ze sem to jen blbe zacvakal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 16. Červen 2019 Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 @Lukáš Vik To nepomuze prevarit drzak ... ono je cela ta dira uplne naprd navrtana ... Podivej se na tu posledni foto, tam to jde pekne videt, kdyz se podivas na levy krajni a pravy krajni, tak ten pravy je uplne mimo ... Ta dira je presne navrtana vtom zahybu difuzora a tim padem ten senzor se tam neda zackvaknout na rovno :) Uvidime co zitra cinan odpise ... Uz mi do zprav poslal @LukášCBR co mu mam napsat, aby to bylo nejak srozumitelne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 16. Červen 2019 Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 No tak to jsem měl kliku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemmie Vloženo 16. Červen 2019 Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 To asi jo, ale ja sem svuj prohlizel docela dukladne a nikde sem nic neobjevil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 17. Červen 2019 Sdílet Vloženo 17. Červen 2019 Ono možná stačí jen lehce jiný odstín barvy. Ten můj je trochu šedivější než originál. To mi ale nevadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemmie Vloženo 17. Červen 2019 Sdílet Vloženo 17. Červen 2019 Je fakt ze by to lidi mohli psat kterej mr si vybraly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 17. Červen 2019 Sdílet Vloženo 17. Červen 2019 Já bral MR2017 a bez problémů. Skrze JoJo91, který tam má vadu, jsme prodejci už ohledně kvality psali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemmie Vloženo 17. Červen 2019 Sdílet Vloženo 17. Červen 2019 Ja mel taky mr2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarek_OV Vloženo 17. Červen 2019 Sdílet Vloženo 17. Červen 2019 @Jojo91 Vidím, že máme zmetky ze stejné várky. ? Já objednával MY2017. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 17. Červen 2019 Sdílet Vloženo 17. Červen 2019 @Jarek_OV Uz to tak vypada ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarek_OV Vloženo 17. Červen 2019 Sdílet Vloženo 17. Červen 2019 Vedl jsem se "Sellerem" diskuzi, ale je to jen mlácení prázdné slámy ... my product is high quality ... install and see ... bla bla bla ... Jak jsem psal výše. Otevřel jsem dispute přes Ali a přijal jimi nabízený refund. Pak mi napsal ... You have opened the dispute Deducted my money ... :-) Pro mě case closed. Hodně štěstí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 17. Červen 2019 Sdílet Vloženo 17. Červen 2019 (editace) No ja jsem zatim s nim v kontaktu, ale posledni zpravu od vcerejska jeste ani neprecetl ... ale presne to same mi napsal "high quality" kdyz jsem mu poslal prvni foto v sobotu :D ... Vcera mi jeste na tu fotku pak odepsal, ze jestli jsem to uz "nainstaloval" ... I kdyby to vratit chtel tak na to prdim ... nemam cas se s stimto zabyvat s vracenim do Ciny ... @LukášCBR mi pomohl vcera neco napsat v anglictine... ale zatim to neprecetl, tak uvidime ... Editováno: 17. Červen 2019, autor: Jojo91 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 17. Červen 2019 Sdílet Vloženo 17. Červen 2019 ja to bral tady a naprosto presny a bez problemu. Mozna vyjimka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 17. Červen 2019 Sdílet Vloženo 17. Červen 2019 @JiVi Od neho jsem bral taky ... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarek_OV Vloženo 17. Červen 2019 Sdílet Vloženo 17. Červen 2019 @JiVi Taky tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PropeThy Vloženo 21. Červen 2019 Sdílet Vloženo 21. Červen 2019 (editace) https://www.obautodily.cz/skoda-octavia-iii-zadni-kompletni-difuzor-sportline-bez-tazneho-zarizeni-cerny-saten-11573cz837/ Editováno: 21. Červen 2019, autor: PropeThy Editace 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 21. Červen 2019 Sdílet Vloženo 21. Červen 2019 No ale je to s jistotou. Mně to vyšlo dráž, kupoval jsem to 2x ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.