Přejít na obsah

BKD chrastí setrvačník


feralxdftw

Doporučené příspěvky

Zdravim, postrehl jsem, ze mi pri volnobehu chrasti z prostoru motoru. Mechanik od ktereho jsem kupoval to auto mi rekl, ze je to u techhle motoru uplne normalni. Nejak se mi to nezdalo a ptal jsem se jeste znameho a ten mi rekl, ze bych mel co nejdriv vymenit spojku, jinak muzu oddelat i prevodovku. Mate s tim nekdo zkusenosti?

Chrasteni je slyset i dovnitr auta a nedela to pokazdy. Dekuju moc za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Samozřejmě je to blbost. Nechce to měnit protože dvou-hmotový setrvačník který máš zcela evidentně K.O, stojí s celou sadou asi 20 tisíc jen na materiálu, nehledě na tu práci. Osobně jsem nechal setrvačník rozpadnout až pak jsem ho měnil. Nicméně se to nedoporučuje. Může ti to zničit skříně převodovky, nebo poškodit uložení klikové hřídele...

Jestli to je zánovní a auto nebylo na náhradní díly tak ho donuť to vyměnit, jinak to budeš mít drahé, autorizák si za opravu řiká necelých 40 tisíc a garáž mistři jdou kolem 26+, dobrej kamarád co má přístup k distribučním cenám to udělá do 20.

Editováno: , autor: 15degren
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobre diky moc. Ja jsem to prave bral od neho s tim, ze kdyz je to mechanik, ze to auto bude v cajku a kdyz se neco objevy tak to da dohromady. Ocividne je to hroznej flakac :D

Mam jeste jednu otazku, kdyz budu menit setrvacnik, muzim i spojku? Zda se mi dobra, neprokluzuje a jde hodne odspoda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 hodinami, feralxdftw napsal:

Me prijde, ze se mu to jenom nechce menit. Prave rikal ze chrastit bude i novej, ze kdyz to nechrasti, tak to jde natvrdo na prevodovku -ty razy- a to ze je prej spatny.

Dekuju za odpoved. 

 

To není mechanik, ale debil :angry: Když jsi to auto od něj koupil, tak by na to měl poskytnout nějakou záruku. Ale hlavně si nic nenech opravovat u něj.

Když už bude převodovka venku a ta spojka není nedávno dělaná, tak ji vyměn taky. Rozdíl za kompletní  sadu není zas takl velkej.

P.S. je možný, že spojka byla vyměněná, ale bez dvouhmoty aby se ušetřilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...